Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gezimiz.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Arif Hüküm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,120
elimizden geldiği kadar birşeyler yaptık abim o çocukların resmini gördükce mutluluğum kat be kat artıyor o yorgunluğa uykusuzluğa çok fazlasıyla değdi diye düşünüyorum

Etiketler

Katılma fırsatı yaratamadığımız etkinliğiniz için sizleri kutluyorum, resimlerinizi merakla takip ediyorum.
Selamlar
Kenan YAMA

Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez

Emeginize Saglik,güzel bir paylasim.Her sey gönlünüzce olsun.

Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.

Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez

Övgülere teşekkür ederek fotoğraflara devam edelim....
Oyunun ardında herkese nefis çağ kebabı ikram edildi.
Şehitlik ziyaretinin ardından Sarıkamış’a yarış alanının yanında düzenlenen kamp alanına geldik.

Ekli dosyalar

• EKSÄ° 36 GEZÄ°SÄ°_101.JPG
    113.2 KB · Görüntüleme: 260

Dostlarla...

Ekli dosyalar

• EKSÄ° 36 GEZÄ°SÄ°_045.JPG
    104.9 KB · Görüntüleme: 305

Sidoff un konserinden .....

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/Df9niKLTlJU?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Emeğinize sağlık diyorum Arif abi...

Eyvallah Mustafa..
Devam ediyoruz...

Hiç bir resmi kimliği olmadan kişisel çaba ve becerileri ile günlerce uğraşarak, bu etkinliği oluşturan; başta etabı hazırlıyan Murat Karahan, Tarık Yılmaz, Zati Vatansever, Erdoğan Uzlu, Emrah Çoban, Serkan Yılmaz, Celal Şahin Ermutlu, Berat Furkan Alperen harikabir iş çıkardılar, kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.
Yarıştan görüntüler...

Devam...

Devam...

Ekli dosyalar

• EKSÄ° 36 GEZÄ°SÄ°_096.JPG
    118.5 KB · Görüntüleme: 304

Yarışın bitmesi ile hemen hemen bütün guruplar geri dönmek üzere Sarıkamıştan ayrıldı.
Biz ise gece yola çıkmak yerine geceyi orada geçirerek ertesi sabah dostlarla ve Sarıkamışla vedalaşarak yola çıktık.

Ekli dosyalar

• EKSÄ° 36 GEZÄ°SÄ°_054.JPG
    82.5 KB · Görüntüleme: 289

http://youtu.be/Dwz5x9UCEzk

SON KONULAR - FORUM