PASIFFLORA
Kamp III
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin...
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin...
euzlu' Alıntı:Bazı şeylerin daha iyi anlaşılabilmesi, kalbimizden geçenlerin böyle güzel ve manalı cümlelerle ifade edilmesine vesile olduğunuz için teşekkür ederim, Kabri nur ile dolsun, Allah (c.c.) mekanını cennet eylesin, bizden taraf hakkımız var ise HELAL OLSUN, cenazesinde omuz vermek nasip olmadı ama her duamın sonuna artık onuda ekledim, acıları çok taze olsa da ne mutlu ailesine ki böyle bir insanın ailesiymişler, bırakacağı en güzel mirası, sevilen ama "cidden sevilen", hem de hiç yüzyüze tanışmadığı insanlar tarafından bile böyle sevilen bir aile reisine sahipler, Tekrardan tüm camiamızın başı sağolsun...
Binlerce kilometre yol tepip sevgisini ve yüreğini getirdiği Kars'ın köy yolları ve o öğrenciler onu daima sevgi ve minnetle anacak.....
Erdoğan UZLU
Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi-KARS
ANKARA' Alıntı:Çok sevgili vede saygıdeğer Kemal abiciğim:
Faruk abimizi rahmetle anman vede burada ona istinaden yazmış olduğun güzel açıklamalarla,
seninde yerin kalbimizde sonuna kadar yer alacaktır, bunuda belirtmek isterim.
Seni seven vede aramızda görmek isteyen çok değerli insanlar var SEVGİ VE SAYGILARIMLA.
Buda senin geçmiş tarihteki güzel yazıdan bir alıntın.
Alıntı sahibi: seyyah-34, Tarihi: 23 Kasım 2009, 07:39:32
aklınızda kalsın ben 15-20 yıl sonrada burada bu forumda olacağım ömrüm yeterse,
yetmediği yerde ise kızım olacak pek tabiki sizin yazdıklarınızda burada olucak.
saygılar
Çok değerli arkadaşlarım hepinize candan teşekkürlerimi iletiyorum hepiniz eksik olmayınız.Benim Nikim aylardır kullanıma kapalı olduğundan yeğenime ait bu nikle sürekli aranızdayım ama gönlüm biraz buruk olduğundan artık sadece Sizlerin sağlık haberlerinizi almakla ,sizleri izlemekle ve bilgi edinmekle yetiniyorum. Ayrıca işte sürekli vurgulamaya çalıştığım şu üçgünlük ,bir varmış bir yokmuş misali dünyamızda arkamızdan Faruk abimiz gibi hoş bir seda bırakabilirsek ne mutlu bize.byseyyah' Alıntı:Kemal abi tatlı sohbet içeren, bilgi dolu mesajlarını özledik. Gel artık...
dogan oto' Alıntı:kendisiyle tanışmasakta iyi anılan bir insanı kaybetmek üzücü
bütün yakınlarının akrabalarının ve dostlarınan başı sağolsun
allah kabrini nurla doldursun
doğan oto