metin0035
Kamp III
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
Ailesinin ve ailemizin başı sağolsun.ALLAH rahmet eylesin.
Ailesinin ve ailemizin başı sağolsun.ALLAH rahmet eylesin.
tyt.fan' Alıntı:faruk bey in ölümünden almamız gereken dersler var diye düşünüyorum,
birincisi 4x4 ler tank değil ,araçların sağlamlığı içindekileri ölüm sakat kalmadan korumuyo dolayısıyla emniyet kemeri yolcular ve sürücüler için şart
tyt.fan' Alıntı:ikincisi araçlar yükseltilerek zaten sıkıntılı olan dengeleri bozuluyor yüksek ve geniş lastiklerle daha dengesiz olabiliyorlar dolayısıyla sürate dikkat edilmeli
tyt.fan' Alıntı:ve son olarak doğa gezileri eğlenceli bol beslenmeli geçiyor ve genelde alkolde alınıyor.sitedeki ateş başı resimlerde hemen herkesin elinde bir kutu bira vs alkol mutlaka var
tabiki belli bi yaşa hayat tecrubesine gelmiş insanlar ister alkoş ister su bişiler içecekler ama araç kullanıcıları doğayla araçla zor yollarla uğraşıyorlar maksimum konsanstrasyona ihtiyaç gerekiyor alkol birazda yorgun olan bünyenin dengesini bozuyor.
tyt.fan' Alıntı:faruk bey için bi etkinlik planlanıyor .bu gezi ve bundan sonra yapılacak gezilerde etkinliklerde birbirmizi güvenlik ve alkol konusunda ikaz etmeliyiz diye düşünüyorum.gezenbilir tarzı gruplaşmaların daha karınca kararınca olduğu üç araçlık beş araçlık gezilerin olduğu bi dönemde offroadu hayat felsefesi olarak benimsemiş kendini isoff a adamış bi feza aytaç ta gün boyu yol notu parkur hazırlığı yarış organizasyonu yorgunluğu üzerine aracıyla istanbul trafiğinde vefat etmişti.sanırım benim yazdıklarım gezenbilirin varoluş mentalitesinde ve manifestosunda da var.belki bu uyarı benim haddim değil.ama ailenizi dostlarınızı camiayı üzmemek için lütfen dikkat.