tyt.fan' Alıntı:ben araçlar ölüm tuzağı gibi bişi demedim.kayışdağında araç denerken devirip araç pert edende gördüm siz gezenbilirciler yokken.
ayrıca resimler var bi zahmet bi bakın .faruk bey alkollüydüde demedim o güne dair tek gördüğümüz sekan tahmazın yaptığı haber.ama faruk beyle illglii resimlerde toyota vx ve aslan sütü mutlaka var.ben alkole karşı değilimikendine güvenen içer.türkiye şampiyonasının son ayağı için ağlayan kayadaydık geçen ay.gezenbilircilerde arazideyizcilerde bi yere dahil olmayanlarda ordaydı.yarışanlar bol redbull seyircilerde ciddi miktarda mangal bira tüketti.ben sadece fikrimi beyan ettim.
rahmetli içkiliydi arabasıda dengesizdi gibi bişi demedim.faruk bey arazide onbinlerce km yapmış biri muhtemel.ama gördük tecrübe dinlemiyo bu iş.emniyet kemeri en çok ihmal edilen şeylerden biri benim gözlemim.tugsan moral olsada yükseltme lastik seçimi vs bunları ayrıca tartışsak .faruk beyi anmak taziye için açılmış bi konu başlığını demogojiye çevirmiyeyim.ben sadece gezenbilir manifestosunda var dikkat edelim dedim