Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 422
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,331
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

dalyan' Alıntı:
Her ölüm haberi aldığımda,bir an için her şey durur,zaman durur...

Yaklaşık 10dakika önce haberim oldu,her ne kadar kendisini şahsen tanımasamda bendeki izlenimi çok pozotifti.

Acı,geride bıraktıklarında.

O ise bir başka aleme intikal etti,mekanın cennet olsun inşallah.

Dün akşam Yaban tvdeki İzci programında veatv haberde değerli arkadaşımızın hazırladığı ama maalesef izleyememiş ancak verdiği linkten az önce seyrettim.
Boğazım düğümlendi ve gözlerim doldu...
Önceki yazımda da belirttiğim gibi,aslında o şimdi ölmedi,sadece bizlerden ayrıldı.
Acı,geride bıraktıklarında,o ise bambaşka bir aleme intikal etti.
Şimdi kabrinde cenneti görüyor(takdir allah'ın)
Allah geride kalanlara,önce ailesine sabırlar versin.
Kabrin ışıklarla aydınlansın güzel İNSAN.
 

Etiketler
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Tempus' Alıntı:
Şu Faruk abinin sevildiğinin yarısı kadar seviliyor olsam öldüğümde, ölsemde gam yemem , arkamda bu kadar dostum varken





Allah korusun kürşat,ölüm faruk abiye yakışmadı sanada yakışmaz, :( ağızından yel alsın.
 

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Selamlar...

Hayatı boyunca hep iyilik peşinde koşup elinden geldiği kadar maddi ve manevi olarak herkeze yardım etmeye çalışan bir çok kişinin hayır duasını almış olan gerek Türkiye genelinde gerek forum içersinde gerek kendi ailesi içersinde sevilen sayılan değer verilen FARUK KAYHAN abimizin mekanının cennet olmasını umut eder yakınlarına ve bütün forum kullanıcılarına Baş sağlığı dilerim.

alıntı

http://www.izlesene.com/video/faruk-kayhan-anisina/2904845

848678049734
 

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Şahsen tanışma fırsatımız olmadı ama forumdan tanıdığım arkadaşımızın mekanı cennet olsun. Ailesine de Allah sabır versin...
 

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

koptu gitti yüreğimizden bir parça, hepimizin başı sağolsun....
 



Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Atv haber görüntülerini tekrar seyrettim.Hiç inanmak istemedim.Bir akrababımı kaybetmiş gibiyim.Ey yüce insan mekanın cennet olsunn....
 

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Çok kısa bir zaman da olsa,kendisi ile tanışma fırsatım oldu..

Yaradan,taksiratlarını affetsin..Hakiki dünyada mutlu olsun..
 

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Hepimizin başı sağolsun, toprağı ol, mekanı cennet olsun. Yüzündeki gülümsemesi ile aklımdan hiç çıkmayacak adam gibi adamdı.
 

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

KaRgA' Alıntı:
[attachment=1]

Değerli arkadaşlar kendi nikim (Seyyah-34) kullanıma kapalı olduğundan Faruk abimize başsağlığını yeğenime ait bir nik ile girmek suretinde yerine getirmek durumunda kaldım ve özür dilerim.

Ben Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor gezi dizisini hazırlayan arkadaşınız Seyyah-34 Kemal Karaca.

Yukarıda alıntı yaptığım değerli arkadaşımız Kürşat beyin yazısına binaen, şimdi ben sizlere böyle herkes ve herkesim tarafından sevilme,sayılma işinin sırrını konuya müdahil olan bir arkadaşınız olarak açıklıyorum.
Evet bir insan neden bu kadar sevilir veya daha doğrusu herkes tarafından neden bu kadar sevilir ,sayılır..!!

Nedeni aynen şudur; Sevgili güzel arkadaşlarım. Her ne olursa olsun,bütün olumlu ve olumsuz durumlarda dahi bütün insanlara Saygı ve Sevgi ile yaklaşabilmektir.
İşte Faruk Kayhan bey arkadaşımız ( Biz sürekli birbirimize abi diyorduk aynı yaşta olmamıza rağmen) bunu başarmıştır,bu neden iledirki sizler hepiniz şimdi haklı olarak diyorsunuzki tek kelime ile çok iyi bir İnsandı.
İşte bunu başarabilmek,bu Saygı ve Sevgiyi ele geçirebilmek,elde edebilmek.Pekte herkese nasip olmayan bir haldir bu ve istemeklede olmuyor.
Bunu başarabilmenin yolu Faruk abimiz gibi herkesi kucaklıyabilmek ,sevebilmek. Ve sevdiği sözlerden olan "Yaratılanı severim Yaratandan ötürü" ilkesine sarılabilmek.En önemliside bunu karşısındaki İnsana gösterebilmek.

Faruk Kayhan(abimiz)arkadaşımız ile Gezimizin Antalya bölümünde AHMET07 Arkadaşımız ve Meslektaşımı ziyaretim esnasında karşılaştık,tanıştık,hatta resimler çektik. Ahmet ustadan ziyade hiç tanımadığım Faruk bey ile bir kaç saat Kaliteli iş ve Kaliteli İnsan ağırlıklı koyu sohbetimizin sonunda yeni bir dost kazanmanın neşesi ile vedalaştık.Daha sonra ben İstanbula döndüğümde gezimizi yayınlama gayretine girdim,Faruk abimiz bu geziyi yayınlama sırasında bile her gün veya gün aşırı hazırlamaya çalıştığım gezi sayfamıza geliyor bana sürekli destek veriyordu.(Faruk beyin mesajlarından bakabilirsiniz)Bunu bir Tv proğramında canlı yayındada ima etmişti.

Nedenmi bunları yazıyorum.??
Elbette Örnek bir İnsan göstermek adına yazıyorum.

Faruk bey kendisini ziyarete gitmediğim halde beni hiç tanımadığı gibi karşısına muhatap alıp epeyce bir süre koyu ve sıcak dosthane sohbetler etmeyebilirdi.

Karşına gelen sakallarına ak düşmüş dindar görünümlü bir insanı tanımamazlıktan,görmemezlikten gelebilirdi.

Hemen hürmetle elimi sıkmayabilir ,ben söz konusu bile etmediğim halde beni ilk gördüğünde ve ilk sözü nikinin yanına "Ateş Tanrısı" yazdığıma siz bakmayın öylesine espiri mahiyetinde yazılmış bir yazı diye mahçubiyetini bildirme gereği hissetmezdi.

Bu kadar kısa süredeki bu dostluk için sayfalar dolusu yazabilirim,ama sözün özü kısa olanı olduğundan bende kısa kesiyor ve diyorumki eğer şu fani dünyada herkes veya herkesim tarafından sevilmek istiyorsanız herkesi ve herkesimden İnsanları seveceksiniz bunun ikinci şıkkı malesef yok..!!
Faruk Kayhan abimiz işte bunu başaran nadir İnsanlardan birisidir.

Allah'ım bu Faruk Kayhan kulunun senin bütün yarattığın canlıları senin hatırına ,sevdiğine ve İyi bir kulun olduğuna şahidim.Hakkımı helal ediyorum.Sende onun bir imtihan yeri olan Dünyadaki bütün hata ve kusurlarını Affet.

Merhuma Allah'tan Rahmet ,kederli Aile efradına ve tüm sevenlerine Sabrı cemil dilerim.

Faruk Abimiz ben senin Tüm canlıları ayırt etmeden sevmeni sevdim ve yukarıdaki resimde bana Bahsettiğin, O Işık seninde Kabrinden hiç eksik olmasın ve sende hiç eksiltmediğin, O bitmeyen Sevgin ile kal.

Faruk abimizin şimdi beyaz görünen o çevrimdışı ışığı, Benim anılarımda hep çevrimiçi ,yani ışığı Yeşil olarak yanacak.

Seyyah-34 Kemal Karaca


Bazı şeylerin daha iyi anlaşılabilmesi, kalbimizden geçenlerin böyle güzel ve manalı cümlelerle ifade edilmesine vesile olduğunuz için teşekkür ederim, Kabri nur ile dolsun, Allah (c.c.) mekanını cennet eylesin, bizden taraf hakkımız var ise HELAL OLSUN, cenazesinde omuz vermek nasip olmadı ama her duamın sonuna artık onuda ekledim, acıları çok taze olsa da ne mutlu ailesine ki böyle bir insanın ailesiymişler, bırakacağı en güzel mirası, sevilen ama "cidden sevilen", hem de hiç yüzyüze tanışmadığı insanlar tarafından bile böyle sevilen bir aile reisine sahipler, Tekrardan tüm camiamızın başı sağolsun...

Binlerce kilometre yol tepip sevgisini ve yüreğini getirdiği Kars'ın köy yolları ve o öğrenciler onu daima sevgi ve minnetle anacak.....


Erdoğan UZLU
Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi-KARS
 

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Allah rahmet eylesın ve yakınları ve bız sevenlerıne sabır versın.. mekanı cennet olsun
 



Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

toyota buluşması uludğda tanıştığım,çok güzel iki gün geçirdiğim,o buluşmada bende iz bırakan arkadaşlardan Faruk Kayhanı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun dr.rifat durukan
 

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Haberlerde seyrettim.Faruk abiyi forumda gezerken fotolardan görmüştüm.Bırakın karşılıklı olmayı,fotodan ılımlı biri olduğunu hissettiriyordu.Hiç tanımdağım halde çok üzüldüm.ALLAH'tan rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun.
 

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

kendisiyle tanışmasakta iyi anılan bir insanı kaybetmek üzücü

bütün yakınlarının akrabalarının ve dostlarınan başı sağolsun

allah kabrini nurla doldursun

doğan oto
 

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Çok üzldüm Allahtan rahmet sevenlerine ve ailesine baş sağlığı dilerim.
 

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...


Faruk Bey, gerçekten güleryüzlü ve neşeli bir insandı.
Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm severnlerine baş sağlığı dilerim. Toprağı bol, mekanı cennet olsun....
 



Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Allah mekanını cennet eylesin. Geride bıraktıklarına sabır ve hayırlı uzun ömürler versin. Her ne kadar tanımasamda nur içinde yat FARUK ABİCİĞİM.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,199
Kayıtlı Üye Sayımız
172,267
Kaydolan Son Üyemiz
Aylin aksoy

SON KONULAR



Geri
Üst