Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 422
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,206

Etiketler
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Gezenbilir ailesi başımız sağolsun. Tanışmasamda kendisini siteden yazılardan resimlerinden yeterince iyi tanıyorum. ailesine başsağlığı geride kalanlar sabır diliyorum. cok üzücü ya çokkkkkkkkkk:((((

Allah rahmet eylesin,ailesinin, dostalarının ve tüm gezenbilir ailesinin başı sağolsun

Allah rahmet eylesin,ailesine ve sevenlerine Allah'tan sabır diliyorum. kendisini şahsen tanımasamda Antalya yollarında görüyordum , Her canlı mutlak ölümü tadacaktır...

Bİr sosyal sorumluluk projesinden gezenbilir ailemizle hepbirlikte alnımızın akıyla çıktık çok şükür..

Tüm gezenbilir dostlarıyla birlik olmak,bir ateş etrafında toplanıp off road haricinde bilim ve bilgeselliğin ışığıda gök yüzündeki yıldızları Serkan hocamdan dinlemek.
Aynı çay kazanından vede aynı tavadan istifade edip paylaşmak benim ve eşim için bir ayrıcalık oldu.Tanıdığım ve yeni tanıştığım tüm dostlara teşekkürler.

Necla hanımefendi siz eli öpülesi çok kıymetli ablamız,bir nebze elimizden bir şey geldiyse mutlu eder bizi.
Sizin yürekten çabanızı taktir ediyor, şahsım olarak derneğinizin herhangi bir talebinde yanınızda olacağımı bilmenizi istiyorum..

Sevgiyle kalın..

FARUK KAYHAN

Faruk Kayhan, 2010 Nisan Otizm Farkındalık Ayında büyük bir coşku ile otizmli çocuklar yararına düzenlenen "Gezenbilir Off-Road Grubu Engelleri Otistik Çocuklar için aşıyor" etkinliğinin görsel materyalleri olan pankartları, şapkaları, balonları hazırladı ve kamp yerini onlarla donattı. Ankara Güvenç Köyünde yapılan etkinliğe Sahra - Faruk Kayhan Antalya'dan gelerek katıldılar. Etkinlik sonrası Gezenbilir forum sayfasında yukarıdaki mesajı yazdı.

12 Aralık 2010 Pazar Günü aramızdan ayrıldı. Ailesine ve Gezenbilir'e başsağlığı diliyoruz.

Onun iyi kalbine şahidiz Allahım. Rahmetine gark et.

Nejla Arslankurt

bknz www.ilgider.org

Gezenbilire yeni katılan arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz.THE FARUK.

ben ve benim gibi birçok üyenin gezenbilir platformunda tanışması böyle olmuştur Faruk beyle.Daha sonra nisan ayıydı yanılmıyorsam bir tv programında izledim gezen biliri anlatıyordu katılımcı olarak .Geriye bıraktıklarıdır insanı unutulmaz yapan,iyi birşeyler bıraktığı muhakkak.Gönül isterdiki daha çok projesini uygulayacak zamanı olsun.Takdir-i İlahi ,sözün bittiği nokta kendisi için allahtan rahmet,geride bıraktıklarına sabır diliyorum.Bizlerde ayrıldığımızda bu dünyadan The Faruk gibi güzel anılarak ve değerli bir şeyler yapmış olarak ayrılırız inşallah.Başımız sağolsun.

antalya'da geçen sene tesadüfen tanışmıştık ama off road'u nlatmıştı neler yaptıklarını neler ypıcaklarını o kadar samimi dostane bir insandıki söylenicek söz bulamıyorum.
allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun abi. geride kalanlara allah sabır versin...

Şuan haber aldım ve şok oldum...Tüm kalbimle allahtan rahmet , yakınlarınada başsağlığı diliyorum...... Gezenbilir camiasının başı sağolsun....

Kendisini şahsen tanımıyordum fakat çok üzüldüm.Yakınlarına, arkadaş ve dostlarına ve de Gezenbilir Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR