Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 422
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,087

Etiketler
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Farukçuğum
Arslan yürekli arkadaşım mekanın cennet olsun Salı günü son kez kucaklaşmaya geliyorum.
Seni hiç unutmayacağım.

Alllah ailesine ve hepimize sabırlar versin

Ahmet Öztürk

ben ne diyeyimki şimdi sana abimmmm canım abim :'( :'(
daha geçen hafta sen davet etmedinmi fako amcayıda al gel diye
ben nasıl geleyim şimdi nasıl :'( :'(
abim canım abim MEKANIN CENNET RUHUN ŞAD OLSUN
seni unutmayacağız bu camiadan herkes her kamp ateşini yaktığında seni anacak :'( :'(

melek abim benim kollarını herkese açardın yardım diyince en önde giderdin MEKANIN CENNET RUHUN ŞAD OLSUN
25645_368279633380_675938380_3581791_4433602_n.jpg

bayrak diyince vatan diyince için giderdi abim herkesten önce gider bayrağı sen taşırdın abim MEKANIN CENNET RUHUN ŞAD OLSUN

27076_371483708380_675938380_3588299_6864978_n.jpg

BAYRAĞINA SARIL VE HUZUR İÇİNDE YAT ABİM SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ ABİMMM :'( :'( :'( :'( :'(

Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet olsun
ersel uyral

Toyota icindeki aslanı kaybetti, ama o aslan giderken hepimizde derin izler bıraktı seni unutabileceğimizi sanmıyorum
THE ASLAN inşallah şu kısa hayatta yapmak istediğin her seyi yapmışsındır... Biz arkadaşların sana doyamadık, seni
hayatımızın geri kalan bölümünde yaşatacağız, kalbimizdesin... Lutfen oradan bizi izlemeye devam et Allah rahmet eylesin...

P1160747.jpg

Kelimelerin tükendiği anlardan birini yaşıyorum,seni tanıma fırsatı bulduğum için büyük onur duyuyorum. Başımız sağolsun,nur içinde yat güzel insan...Saygıyla...

Ne demek lazım ne yazmak lazım bilemiyorum hala da inanamıyorum hayatı onun koca yüreğindeki sevecenlikle kardeşlikle yaşamak daha bi kolaydı sanki

onunla alakalı neler desek neler yazsak boş kalacak sessizce acımızı yaşamaya alışacağız :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

arkadaşlar diyecek bir şey bulamıyorum sözün bittiği yerdeyim , arkadaşımı,dostumu,FARUK abimi kaybettik , hep ateşi o yakardı ben gider otururdum ,dün gece saat 02 ye kadar beraber eğlendik ailecek ,sonrada dağıldık sabahki etkinliğe geç kalmıştı ,saat11-30 da yola çıktı ,bu sefer ateşi ben yaktım onu bekledim ama gelmedi ,daha 2 dakika evvel telsizden yerimizi tarif etmiştim ,yanımaza gelirken 800 metre kala arabası kayarak yolun sol tarafında bulunan ağaçlık alana takla atmış, yaklaşık 20 dakikada ilk müdahaleyi yaptık ama çok geçti ,arabada 1 arkadaşımız daha vardı onda bir şey yok ,faruk abim kemer takmamıştı ,meğer son ateşimiz yakmışız ,ama abim göremedi ,mekanı cennet olsun acımız çok büyük tarifi yok her şey anlamsız ateş gerçekten düştüğü yeri yakarmış

çok üzüldüm çok.
gecen hafta bu zamanlarda nelere gülüp ,neleri tartışıyorduk ateşin başında.

demekki uzun uzadıya planlar yapmamalı bu hayatta ,,,

sevmeli büyüğü küçüğü,,hoşgörülü olmalı faruk abim gibi.

her kamp ateşinde anacağız seni.

Allah gunahlarini affetsin,geride kalan yakinlarina Allah sabir versin..başımız sağolsun.

DSC_9625.jpg

Çok kısa tanısamda insanları mutlu etmek için çaba harcayan yüreği sevgi dolu faruk abimizin yollarda bizden acı bir şekilde ayrılması çok üzdü beni..
Allahtan mekanının cennet olması dilemekten başka ne gelirki elden ..Ailesine Allah büyük sabır versin.
Tanıyan ,namını duyan ,gönüllerde hisseden ve başta ailesinin başı sağolsun :(:(

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar diyecek bir şey bulamıyorum sözün bittiği yerdeyim , arkadaşımı,dostumu,FARUK abimi kaybettik , hep ateşi o yakardı ben gider otururdum ,dün gece saat 02 ye kadar beraber eğlendik ailecek ,sonrada dağıldık sabahki etkinliğe geç kalmıştı ,saat11-30 da yola çıktı ,bu sefer ateşi ben yaktım onu bekledim ama gelmedi ,daha 2 dakika evvel telsizden yerimizi tarif etmiştim ,yanımaza gelirken 800 metre kala arabası kayarak yolun sol tarafında bulunan ağaçlık alana takla atmış, yaklaşık 20 dakikada ilk müdahaleyi yaptık ama çok geçti ,arabada 1 arkadaşımız daha vardı onda bir şey yok ,faruk abim kemer takmamıştı ,meğer son ateşimiz yakmışız ,ama abim göremedi ,mekanı cennet olsun acımız çok büyük tarifi yok her şey anlamsız ateş gerçekten düştüğü yeri yakarmış

ah abim ahh doğru söylüyorsun ateş düştüğü yakar amaa faruk abimin ateşi çok büyük be etrafındakileride yaktı acımız büyük diyecek söz yok mekanı cennet ruhu şaad olsun :'( :'( :'(

Faruk Bey 'i hiç tanımam, kendisiyle hiç tanışamadık yada yazılarını hiç okumadım bugüne kadar ama çok duygulandım içim sızladı....Mekanın cennet olsun abi... !!!

27076_371483708380_675938380_3588299_6864978_n.jpg

Beklenmedik ölümler yıkar insanı...
Ama, ölümün de yakışığı vardır! Yakıştı, güzel insan...
Allahın rahmeti üzerine olsun, sevenlerine başsağlığı, kalan ve sevenlerine sabırlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.