Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 422
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,087
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Faruk abi mekanın cennet olsun...
Seni her zaman güler yüzünle,hayattan aldığın tadla hatırlayacağız...
Biliyoruz ki sen her zaman yanımızda bizimle beraber olacaksın...
SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ...

Etiketler

Nisan Otizm Farkındalık Ayı dolayısıyla tanıdım Faruk Beyi. Ankara'da düzenlenen "Gezenbilir Off-road grubu engelleri otistik çocuklar için aşıyor" aktivitesinin görsellerini severek hazırladı. Yüreğimize acı düşürerek gitti. Ailesine Allah sabırlar versin. Çok sevgi ile hatırlayacağız.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır dilerim.

İnanamıyorum....

Erkan şimdi bir düzeltme haberi verdi, cenazesi Salı günü öğlen kaldırılacakmış.

Seni tanımak bana onur verdi güzel insan. O güler yüzün her zaman anılarımızı süsleyecek.

Seni unutmayacağız.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

vay vay faruk abim allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum....

Değerli abim, gönlü büyük insan Faruk abimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içersindeyim.
Kars projesinde binlerce km yaptık, birçok kampta beraber ateş başı sohbetleri, yemekler paylaştık, birkaç hafta önce evlilik haberini aldık ve ömür boyu mutluluklar diledik. Kimbilebilirdi bu kadar kısa olacağını.
Geçen hafta Bursa da karşılıklı yemek yedik, yine ateş başı sohbet yaptık, odun toplamaya beraber gittik ve pazar günü dönüş yolunda sarılıp vedalaştık. Bu da son sarılmamız oldu. Bu durumlarda insan inanamıyor, bir masal gibi herşey bir varmış bir yokmuş.
SEVGİLİ FARUK ABİCİM MEKANIN CENNET OLSUN,HUZUR İÇİNDE YAT, ALLAH RAHMET EYLESİN

Ufak bir anektot:
Kars projesinin dönüş yolunda Bileciğe kadar beraber geldik ve buradan o Antalya tarafına bizde stanbul tarafına yola devam etmiştik. O kadar yol boyunca telsizden sürekli sohbet etmiştik. Yol ayrımından sonra telsiz suspus olmuştu, acaip bir burukluk gelmişti, bir haftada bir alışmışlık olmuştu. Dönünce cep telefonundan arayıp paylaşmıştım bu duyguları, o da aynı duygular içersinde olduğunu söylemişti. Yine böyle uzun soluklu seyahat yapalım diye konuşmuştuk.
Artık telsiz de Faruk Abinin sesi yok, ama sesi hep kulaklarımızda olacak. Çok ama çok üzgünüm.

Burak: Faruk abi Faruk abi, Burak
Faruk Abi: -----
Burak: :'( :'( :'( :'( :'(

Son görev için inşallah salı günü başucunda olacağım. Nur içinde yat Faruk Abi.

:( kasım sonu evlenmişti diye anımsıyorum..

ve hala inanamıyorum :( msn e bakıyorum.. online olur mu acaba.. şaka mı diye :(

[attachment=1]

149909_1729911254279_1433417931_31903117_6074290_n.jpg

söyleyecek birşey bulamıyorum ve hala inanamıyorum daha bir hafta önce ateş başında oturmuş muhabbet etmiştik. tüm camia büyük bir abisini kaybetti mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara sabırlar versin.

Aynen yeri bir başkaydi bendede bursaya gittigimizde sarildim arkadaşlarla baktim abim masada yorgun gittim arkadan sarildim optum yanaklarindan... bursa içine gelince yaklaşti yanima camdan cama dedikodu yaptık ıkı dakka orda cok cana yakındı cok
gezenbılır vede toyota camıası çok degerlı bir abisini kaybetti.

.............................................................
Her martı bir deniz, Her rüya bir uyku,
Her dağ bir duman Her nota bir şarkı bulur ama,
Biz başka " Faruk abi " bulamayız.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.