Faruk Abimizi kaybettik, ne kadar üzülsekte geri gelmeyecektir. Ancak her iyi insanın anısı, anıları nasıl yaşatılıyorsa, bizde Faruk Abimizi yaşatalım. Ölüm yıldönümü olmasın, Faruk Kayhan Off Road şenlikleri olsun. Faruk Kayhan Doğa şenlikleri olsun. Site yönetimi eminim dikkate alacaktır bunu.
Ah abi Ah... Daha geçen gün eşimle gelip araba için pazarlık ettik.Akıl verdin,bi ara beraber gidelim bir dene dedin..Oldumu şimdi.Söyleyebilecek birşey bırakmadın bize ...AL GİT ARABAYI SENİN BORCUN OLSUN YETERKİ DEDİN KEŞKE ALSAYDIM ABİ KEŞKE... :'(
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( sözün bittiği yerdeyim.kac gündür keyfim yok iç bişeyden zevk almıyorum eskiden heyecanla girerdim siteye işyerime gelip bir an önce siteye girmek için hemen acardım ama simdi oda yok...tat tuz yok hiç.ben bu sitede seninle toyotayı dahada cok sevmiştim toyota baska tanımam sözünü heryerde söylemiştim söylüyorumda ah faruk abi ah....tek istegim bu site yöneticilerinden senin adını yasatmak...inan bişeyde yazamıyorum seni seviyorum özlüyorum faruk abi mekanın cennet olsun en güzel yeri olsun dualarım eksik olmıycak hiç bi zaman.... :'( :'( :'( :'(
bugün yine acı olayın olduğu yere doğru yolculuk yaptım. sanki o gün yine yaşandı benim için içimden yüreğimin sersi hala kurtulucan abi dayan dedi ama o artık yükseklerde ve huzur içinde bunu kabüllenemedim.
orda bekledim saatlerce. allah onun mekanını cennet etsin inşallah
Daha bugün üye oldum ve VX100 değişime uğruyor konu başlığında gördüm ismini. Herkesin nasıl da sevip saydığı bir insanmış diye düşündüm, sonra da Meydan Kavşağı'nda gelip geçerken gördüğüm dev araçların ona ait olduğunu öğrendim, gidip tanışmak geldi içimden. Sonra da sayfanın üst kısmındaki yazıyı gördüğümde inanmak istemedim fakat kader işte...Tanımadan kaybetmiş gibi oldum bir yakınımı.
Allah rahmet eylesin, ruhu şad, mekanı cennet olsun.
Geride kalan ailesi ve dostlarının da başı sağ olsun.
bugün yine acı olayın olduğu yere doğru yolculuk yaptım. sanki o gün yine yaşandı benim için içimden yüreğimin sersi hala kurtulucan abi dayan dedi ama o artık yükseklerde ve huzur içinde bunu kabüllenemedim.
orda bekledim saatlerce. allah onun mekanını cennet etsin inşallah
Ne desek acınızı hafifletmez Yusuf bey biliyorum ama hepimiz şunu biliyoruz ki Faruk bey "doğru adamdı", Kars'ta, proje için geldiklerinde, gün içinde sarı devi görüp akşam araya taraya bulmuştum Faruk bey ve diğer sevgili dostları, kısacık zmanada enerjisi ve sevgi dolu ışıltısıyla muhabbete ortak etmişlerdi bizi, sanki kırk yıllık arkadaşmışcasına o duygularını hemen algılayabilmiştik, işin doğrusu Faruk bey ve ekibinin o enerjisi ve pozitif duyguları ile çıtayı yükseltip freelander'imi bile sattım ve defender toplamaya karar vermiştim, her ne kadar Toyota ve Land Rovercilerin atışmasında o karşı safta dursa bile : )) inanın onunla ve toyotacı ekiple bu tatlı çekişmede sarf edeceğim kelimeleri ve keyifli anları bile hayal ediyordum, ne diyelim nasip değilmiş, sizler çok uzun zaman ve paylaşımlar geçirmiş insanlarsınız, elbette acınız daha derindedir ancak onu bu kadar kısa sürede tanıyan ve bir yakınını kaybetmişcesine üzülen bizlerde acınızı kalben paylaşıyoruz. Adını çok ciddi bir organizasyonla yaşatıp bunu geleneksel hale getirmek konusundaki çabalarınıza her yönden destekte bulunmak isteriz, bu teklifimizde lafta kalmayacaktır, buna emin olabilirsiniz, her ne düşerse üzerimize yapmaya hazırız. Sizlerden ricam ailesine bizlerinde, hiç tanımasalarda Faruk KAYHAN'ın adam gibi adam olduğunu düşünen bizlerinde taziyelerini iletmenizdir. Ulaşabileceğim bir adres veay telefon iletebilirseniz bizzat da iletirim kendilerine, Tekrardan Başımız sağolsun, Allah (c.c.) mekanını cennet eylesin, Dualarımız onunla....
Beyler rahmetli Faruk abimizin adina bir şenlik veya yariş duzenlenecek tabiki site yonetimi ve antalya takimi bu konu hakkinda gorustuler ve hem fikirler. Biraz daha kendimize geldigimizde bu paylaşilacaktir.
Sitede aktif olma işine gelince acikcasi benimde pek yazasim gelmiyor. Birde zaten yazsamda yarim saatde gidiyor. İkisi birleşti hiç giresim gelmiyor. Sonumuz hayir olur inşallah.