KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bugun cok dik bir rampadan indimve cıktım abartmıyorum o kadar dikki dibi gozukmuyor , burayı mevcut lastıklerıyle cıktı arac benden on uzerınden simdilik 7 aldı beklentımın uzerınde bir performans sergıledı diyebılırim
cok cok daha zorlu yarım metreye yakın kanallı camurlu parkurlar var daha once diger araclarımla girdigim lakin , kesin altı surter dusterın , lastık yok yuksetlme yok vinc yok , biraz zaman gecsin hepsini yapacagim , bugun hava yagışli oglenden sonra muhtemelen araziye cikarim
Bugün Hakan ile birlikte cekmekoyden gırdık resadıyeden çıktık araç standart olmasına rağmen ıyı iş çıkarttı , 40 cm kanallli çamur parkurlardan geçtim tek bir yerde kaldım orda araç tamamen oturdu hakının suzı ıle cektık hergecen gün daha çok seviyorum makineyi grup olarakda bu parkura girmeyi şiddetle tavsiye ediyorum
Bugün Hakan ile birlikte cekmekoyden gırdık resadıyeden çıktık araç standart olmasına rağmen ıyı iş çıkarttı , 40 cm kanallli çamur parkurlardan geçtim tek bir yerde kaldım orda araç tamamen oturdu hakının suzı ıle cektık hergecen gün daha çok seviyorum makineyi grup olarakda bu parkura girmeyi şiddetle tavsiye ediyorum