Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tb1cmr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,017
Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

selamlar bende çok üzgünüm sitede oturuyorum keşke öyle bir barınak yapabilseydim ...çaresi belki bulunur....gün doğmadan neler doğar demişleryaaa....
Görüşmek üzere Alp

Etiketler

Abiler üzülmeyin bi kızgınlıkla bitti dedik ama çalıştım biraz..bakacağız çaresine ...Dün mutfak için raf wc duş için kapı presledim birazdan aşağı inip sökeceğim içkenceleri ...Hemende pes etmedik dün bayağı kafa bozuldu lakin sakin sakin düşünelim bakalım..sizin gibi destekçi oldukça ben gaza gelirim Hepiniz çok değerli İnsanlarsınız bu işlerle uğraşanlardan fazla korkma zaten .Yusuf kardeşimin dediği gibi bakim naylon korunak yapabilirmiyim...Hepinizi seviyorum (tanımasamda)...
Küçük Büyük Herkese Hürmetler ALP

Alp hocam, sen bu gazla ;D kenar köşede bir yerlerde, zorda olsa tamamlarsın gibi gözüküyor... :D

Sayın Arif Bey çok çok çok teşekkürler...sağolun varolun...işçenceden çıkan ham panellerim içleri izalasyon malzemesi ile döşendikten sonra ikinci bir marin kontra ile kapatılacak...bu akşam paydos...Bu arada masama (o şimdi tezgah)daire testereden yaptığım ve süper işlerimi kolaylaştıracak tepsi çakması...Sağolsun burda bir arkadaş yapmış ordan görerek uyarladım...SEvgiyle kalın...ALP

Fotoğraf0968.jpg

Fotoğraf0971.jpg

Alp bey
Çabanızı ve emeğininizin ürününü takdir ve keyifle izliyorum. Ama döner testere için aman dikkat derim. Eğer ufak parça kesecekseniz bir kazaya yol açabilir diye düşünüyorum. Genede bu aleti kullanan diğer arkadaşların fikirleri önemli olmak kaydı ile.

Rıza

berkutay' Alıntı:
Abiler üzülmeyin bi kızgınlıkla bitti dedik ama çalıştım biraz..bakacağız çaresine ...Dün mutfak için raf wc duş için kapı presledim birazdan aşağı inip sökeceğim içkenceleri ...Hemende pes etmedik dün bayağı kafa bozuldu lakin sakin sakin düşünelim bakalım..sizin gibi destekçi oldukça ben gaza gelirim Hepiniz çok değerli İnsanlarsınız bu işlerle uğraşanlardan fazla korkma zaten .Yusuf kardeşimin dediği gibi bakim naylon korunak yapabilirmiyim...Hepinizi seviyorum (tanımasamda)...
Küçük Büyük Herkese Hürmetler ALP

"Öfke ile kalkan zararla oturur" demiş atalarımız.

Sabırlı olalım;zaman çok kolaylıklara gebedir.
Ankara'da olsa idiniz.Buyurun atölyeme derdim.

alp abi girişiminiz kesinlikle çok heyecan vericiydi.hiçbir tecrübeniz olmadan karavan imalat işine girdiniz ve bencede çok iyi gidiyorsunuz bana ve birçok kişiye ilham kaynağı oldunuz.samimi söylüyorum gezenbilire girdiğim zaman heyecanla ilk bu başlığı kontrol ediyorum acaba gelişme varmı diye.her şey gönlünüzce olsun.

Birbirimizi tanımasakta destekçi ve dost tavırlarınızdan ötürü sizlere müteşekkirim..İyiki başladım bu işe ...sizlerle sanal ortamdada olsa tanıştım ...ilk başlangıçta kartondan yapılma şablonmu desek ne desek çektiğim resme baktım bayağı bişiler yapmışız.Ben ne anlarım karavandan... nasıl olduda bu hale geldi anlamadım ortada bir kütle oluştu Aslında karavanada benziyor hani ..Böyle kalmamalı devam etmeliyim bir şekilde .....Saygılarımla

FOTORA~2.JPG

Fotoğraf0965.jpg

berkutay' Alıntı:
Birbirimizi tanımasakta destekçi ve dost tavırlarınızdan ötürü sizlere müteşekkirim..İyiki başladım bu işe ...sizlerle sanal ortamdada olsa tanıştım ...ilk başlangıçta kartondan yapılma şablonmu desek ne desek çektiğim resme baktım bayağı bişiler yapmışız.Ben ne anlarım karavandan... nasıl olduda bu hale geldi anlamadım ortada bir kütle oluştu Aslında karavanada benziyor hani ..Böyle kalmamalı devam etmeliyim bir şekilde .....Saygılarımla

Ha bitti,ha bitecek.Ne kalmış geriye!
Başarılar dilerim.

Berkutay abi siz daha bilirsiniz ama önceliği dış kaplamaya vermeniz daha iyi olur herhalde,dış ortamda korunaklı bir yer yapamasanız bile,karavanınızı dışarıya çıkarıp kurduktan sonra,dış kısmına geçici bir çözüm bulabilirsiniz (naylon gibi)
Güzel günlerde üzerini açar istediğiniz gibi çalışabilirsiniz

Ben olanaklarınızı bilmediğim için böyle kolay konuşabiliyorum,sadece öneri
Bu arada gerçekten az kalmış,tabii daha neler düşünüyorsunuz orası bilinmez,
Kolay gelsin...

Sağol Yusuf yazdıklarınız destek oluyor..Evet dışarı atmak çok önemli. bu arada çekmece denemesi yaptım olmadı gömme tip oldu benimkisi ise dışta kalacak sadece kapağı büyütmek (dört bir kenardan 2cm çıta dönsem olurmu acaba) lazım lakin yapıştırdım .Kısaca dış kapak küçük oldu.44cm genişlik oldu 48cm olması lazımdı...birazdan aşağı inip çıta ile kurtulurmu bakacağım. en alt resimde gözüken mutfak tezgah alt panelini kesip çekmeceleri yerleştirme yapacağım için yanlış oldu kenerlarda 2 veya 2.5 cm fazlalık yapacaktık...

Fotoğraf1002.jpg

Fotoğraf1005.jpg

Fotoğraf0958.jpg

Evet çekmeceler düzeldi..Yapışkanlı kontra ancak kırarak çıktı çekmece kasnağına zarar gelmedi.alttan 1cm kenarlardan 2.2cm üsttende yaklaşık2.5cm fazlalık verdim. marangoz arkadaşlar gülmesin ufak çocuk gibi öğreniyorum...yeni çekmecelerim aşağıda

Fotoğraf1013.jpg

Fotoğraf1012.jpg

Fotoğraf1011.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR