Arif Hüküm
Zirve
Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi
Hayırlı olsun Alp hocam...
Hayırlı olsun Alp hocam...
berkutay' Alıntı:Selamlar Yersizlik Zaman Ve Kanuni Sebeplerden Ötürü Bu Kadarmış.hazır Evraklı Bir Karavan Edinmeye Çalışaçağım.buralarda Takipteyim...saygı Sevgilerimle Alp
berkutay' Alıntı:seyfettin Abim Düşündüğün İçin Teşekkür Ederim..alacağım Karavanda Ruhsat İstiyorum.ilerki Günlerde Bazı Değişiklikler Olacak Gibi..trafikte Dolaşacak Biri Olarak Trafik Polisiyle Uğraşmak İstemiyorum.çift Dingil Ruhsatlı Büyük Bir Karavan Bakıyorum...bir Kaç Adet Yurt Dışı Var Çok Da Temiz Ancak Hiç Biri Evraklı Değil.hayırlısı
Sıfırdan Birelsel İmalatta Bazı Zorluklar Çıkaracaklarmış Oda Canımı Sıktı..proje Çizimi Dingil Ce Belgesi Teknik Resim Vs Bazı Mevzuatlar Var..yaşadığımız Ülkede Her An Birşeyler Değişebilir Gibi..bir Kamp Yerinde Demir Atacak Biri Olmadığımdan Başımın Ağrıması Her Sefer Dert Anlatmak Bana Göre Değil .neticede Zevk Yapacağız Eziyet Olmasın.750 Kg Olayı Çokta Bağlayıcı Değil.trafikte Dolaşan Her Nesne İçin Belge Gerekebilecek.açıkcası Bu Gibi Sebeplerden Dolayı Tüm Hevesim Kaçtı..
Şu An Çizimini Yaptığım Başka (deli) Projeler Var Ama Çekiniyorum.
Bu Yaptığım Karavan Çalışması Benim İçin Gerçektende Büyük Bir Ders Oldu..çok Bilgilendim.en Önemlisi Sizlerle Tanıştım..
eğerki Bir Defa Daha Başlarsam Max 1 Ay İçinde Ortaya Çıkarabilirim Diye Düşünüyorum.
Çıraklık Döneminden Biraz Olsun Kalfalık Dönemine Geçtim Sayılır Gibi. Hepinizi Saygı Ve Sevgiyle Selamlar Kolaylıklar Dilerim..alp
berkutay' Alıntı:Seyfettin Hocam sağol varol...Benim adıma düşünüp bana birşeyler yaptırabilmek yardımcı olabilmek adına yazdıkların beni çok sevindiriyor ...Tüm arkadaşlar ayrı bir değer zaten..Bakınıyorum sağa sola kısmet belki bulurum temiz birşey ..Abi bu arada banka karavan için kredi veriyormu bilmiyorum almışken baba bir karavan alsak diyorum içimden..
Ankarada Bursada yurt dışı karavanlar var hatta ikiside resimlerde çok iyi gözüküyor ...Ruhsat yok tabi...Ruhsatlı karavan mali bir artı ama bana mantıklı geliyor.
Şunuda anladımki en az 5.25 ve daha üstü karavanlar bana uygun.Hal böyle oluncada çekmek için arabaların ikiside yetersiz kalacak.(linea-hyundai getz).Acaba bir arabadan feragat edip moto karavanmı almalı.Yada araç edinipde karavanamı dönüştürmeli(yapma kasa) normal iveco yada benzeri panelvandan istemiyorum dar oluyor .Biraz kafa karışık sakince düşünelim .. Görüşmek dileğiyle Alp