Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tb1cmr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,040

Etiketler
Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Selamlar yersizlik zaman ve kanuni sebeplerden ötürü bu kadarmış.Hazır evraklı bir karavan edinmeye çalışaçağım.Buralarda takipteyim...saygı sevgilerimle Alp

berkutay' Alıntı:
Selamlar Yersizlik Zaman Ve Kanuni Sebeplerden Ötürü Bu Kadarmış.hazır Evraklı Bir Karavan Edinmeye Çalışaçağım.buralarda Takipteyim...saygı Sevgilerimle Alp

berkutay,
ankara'da Yabancı Menşeili Çekme Bir Karavan Var.3,5/4 Mt Civarı.ben Temiz Olarak Gördüm.
fiyatına 12.000.tl İstiyor.sahibinden De Varmı Bilmiyorum.ilgilenirsen Soruşturayım ?
selamlar.

Seyfettin Abim Düşündüğün İçin Teşekkür Ederim..alacağım Karavanda Ruhsat İstiyorum.ilerki Günlerde Bazı Değişiklikler Olacak Gibi..trafikte Dolaşacak Biri Olarak Trafik Polisiyle Uğraşmak İstemiyorum.çift Dingil Ruhsatlı Büyük Bir Karavan Bakıyorum...bir Kaç Adet Yurt Dışı Var Çok Da Temiz Ancak Hiç Biri Evraklı Değil.hayırlısı

Sıfırdan Birelsel İmalatta Bazı Zorluklar Çıkaracaklarmış Oda Canımı Sıktı..proje Çizimi Dingil Ce Belgesi Teknik Resim Vs Bazı Mevzuatlar Var..yaşadığımız Ülkede Her An Birşeyler Değişebilir Gibi..bir Kamp Yerinde Demir Atacak Biri Olmadığımdan Başımın Ağrıması Her Sefer Dert Anlatmak Bana Göre Değil .neticede Zevk Yapacağız Eziyet Olmasın.750 Kg Olayı Çokta Bağlayıcı Değil.trafikte Dolaşan Her Nesne İçin Belge Gerekebilecek.açıkcası Bu Gibi Sebeplerden Dolayı Tüm Hevesim Kaçtı..

Şu An Çizimini Yaptığım Başka (deli) Projeler Var Ama Çekiniyorum.

Bu Yaptığım Karavan Çalışması Benim İçin Gerçektende Büyük Bir Ders Oldu..çok Bilgilendim.en Önemlisi Sizlerle Tanıştım..

eğerki Bir Defa Daha Başlarsam Max 1 Ay İçinde Ortaya Çıkarabilirim Diye Düşünüyorum.

Çıraklık Döneminden Biraz Olsun Kalfalık Dönemine Geçtim Sayılır Gibi. Hepinizi Saygı Ve Sevgiyle Selamlar Kolaylıklar Dilerim..alp

berkutay' Alıntı:
seyfettin Abim Düşündüğün İçin Teşekkür Ederim..alacağım Karavanda Ruhsat İstiyorum.ilerki Günlerde Bazı Değişiklikler Olacak Gibi..trafikte Dolaşacak Biri Olarak Trafik Polisiyle Uğraşmak İstemiyorum.çift Dingil Ruhsatlı Büyük Bir Karavan Bakıyorum...bir Kaç Adet Yurt Dışı Var Çok Da Temiz Ancak Hiç Biri Evraklı Değil.hayırlısı

Sıfırdan Birelsel İmalatta Bazı Zorluklar Çıkaracaklarmış Oda Canımı Sıktı..proje Çizimi Dingil Ce Belgesi Teknik Resim Vs Bazı Mevzuatlar Var..yaşadığımız Ülkede Her An Birşeyler Değişebilir Gibi..bir Kamp Yerinde Demir Atacak Biri Olmadığımdan Başımın Ağrıması Her Sefer Dert Anlatmak Bana Göre Değil .neticede Zevk Yapacağız Eziyet Olmasın.750 Kg Olayı Çokta Bağlayıcı Değil.trafikte Dolaşan Her Nesne İçin Belge Gerekebilecek.açıkcası Bu Gibi Sebeplerden Dolayı Tüm Hevesim Kaçtı..

Şu An Çizimini Yaptığım Başka (deli) Projeler Var Ama Çekiniyorum.

Bu Yaptığım Karavan Çalışması Benim İçin Gerçektende Büyük Bir Ders Oldu..çok Bilgilendim.en Önemlisi Sizlerle Tanıştım..

eğerki Bir Defa Daha Başlarsam Max 1 Ay İçinde Ortaya Çıkarabilirim Diye Düşünüyorum.

Çıraklık Döneminden Biraz Olsun Kalfalık Dönemine Geçtim Sayılır Gibi. Hepinizi Saygı Ve Sevgiyle Selamlar Kolaylıklar Dilerim..alp

burak, Tam Usta Olacak İken!

aradığını Bulmanız Zor Olacak.gümrük Çıkışlı Olanı Kendi Adına Alabilirsen,bize Uyum Sağlattırabilirsin.
geçmişte Emniyet Genel Müdürlğünce Alınmış Ve Kullanılmış 1997 Model Çekme Karavan Aldım.
firmanın Etiketine Baktığımda 745kg Yazıyordu.boş İken Tarttırdığımda 1350kg (hala Böyle Etiketleme Yapanlar Var)geldi.
yinede Yabancı Karavan Etiketlerine(tartma Sonucu) Güvenebilirsin.
yabancı Aracın Evrakları; Seri No Ve Üretim Yılını Etiketinden Okuyup,üretici Firmadan Bilgi İsteyerek,
plan,proje Ve Tuv Onay Belgesini İster,işleme Koydurursunuz,diye Düşündüm.
başarılar Dileğiyle.

" Çıraklık Döneminden Biraz Olsun Kalfalık Dönemine Geçtim Sayılır Gibi. "

Seyfettin Hocam sağol varol...Benim adıma düşünüp bana birşeyler yaptırabilmek yardımcı olabilmek adına yazdıkların beni çok sevindiriyor ...Tüm arkadaşlar ayrı bir değer zaten..Bakınıyorum sağa sola kısmet belki bulurum temiz birşey ..Abi bu arada banka karavan için kredi veriyormu bilmiyorum almışken baba bir karavan alsak diyorum içimden..
Ankarada Bursada yurt dışı karavanlar var hatta ikiside resimlerde çok iyi gözüküyor ...Ruhsat yok tabi...Ruhsatlı karavan mali bir artı ama bana mantıklı geliyor.
Şunuda anladımki en az 5.25 ve daha üstü karavanlar bana uygun.Hal böyle oluncada çekmek için arabaların ikiside yetersiz kalacak.(linea-hyundai getz).Acaba bir arabadan feragat edip moto karavanmı almalı.Yada araç edinipde karavanamı dönüştürmeli(yapma kasa) normal iveco yada benzeri panelvandan istemiyorum dar oluyor .Biraz kafa karışık sakince düşünelim .. Görüşmek dileğiyle Alp

yerli üretim yeni mini karavan hayırlı olsun 5000lira dan satışa sunulmuş

sil.jpg

sil_190.jpg

sil_188.jpg

berkutay' Alıntı:
Seyfettin Hocam sağol varol...Benim adıma düşünüp bana birşeyler yaptırabilmek yardımcı olabilmek adına yazdıkların beni çok sevindiriyor ...Tüm arkadaşlar ayrı bir değer zaten..Bakınıyorum sağa sola kısmet belki bulurum temiz birşey ..Abi bu arada banka karavan için kredi veriyormu bilmiyorum almışken baba bir karavan alsak diyorum içimden..
Ankarada Bursada yurt dışı karavanlar var hatta ikiside resimlerde çok iyi gözüküyor ...Ruhsat yok tabi...Ruhsatlı karavan mali bir artı ama bana mantıklı geliyor.
Şunuda anladımki en az 5.25 ve daha üstü karavanlar bana uygun.Hal böyle oluncada çekmek için arabaların ikiside yetersiz kalacak.(linea-hyundai getz).Acaba bir arabadan feragat edip moto karavanmı almalı.Yada araç edinipde karavanamı dönüştürmeli(yapma kasa) normal iveco yada benzeri panelvandan istemiyorum dar oluyor .Biraz kafa karışık sakince düşünelim .. Görüşmek dileğiyle Alp

Övgülerin için teşekkür ederim,Berkutay.
"Abi bu arada banka karavan için kredi veriyor mu bilmiyorum almışken baba bir karavan alsak diyorum içimden.."
Karavan için kredi talebinin ret göreceği düşüncesindeyim, Tek çözüm yolu tüketici kredisine başvurmaktır.
İkinci önerim ise;alacağın araç yaşına göre geçkin değilse araç kredisi alabilirsin.Sonra karavana çevirirsin.Ama araç dahil bankaya ipotek istenebilir.
Kolay yol tüketici kredisi almaktır.Aracıda sıkıştığınız zaman kolayca satabilirsiniz.
Öncelik olarak,çekme karavan mı,yoksa motokaravan mı kararını kesinleştirmek gerekir!
Başarılar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri