C
CİNCİN
Ziyaretçi
Ynt: Eski Kasa L200?
Önümüzdeki sene imkanım olursa ya eski kasa alıp modifiye edeceğim ya da yeni kasa alıp gezi amaçlı kullanacağım. Hatta keşke imkanım olsasa yeni motor ve şanzumanla modifiye etme imkanım olsa. Ustam bunun astarı yüzünden pahalıya patlar diyor :/ ama evladiyelik bir araç olur.
Merhaba Osman, nasılsın görüşmeyeli... iyisindir umarım. Eski kasanın kalitesini ne yazık ki yeni kasalarda bulamıyorum. Yeni kasalar çok fazla plastikle donatılmış, eski kasaların kokpiti daha az plastik kaplamalı. Sanki plastik kalitesi falan eski kasalarda daha iyi gibi geldi bana ama sen her iki kasayı da kullanmış olduğıundan daha iyi bilirsin.hilüxcü osi' Alıntı:merhaba cihat abi.bu mesaj o kadar anlamlı olmuşki.bir çok markanın 4x4 ünü kullanmış biri olarak banada nasıl bir araba istersin deseler.kesinlikle ama kesinlikle 2006 magnum eski kasa olsun.motor ve şanzuman yeni nesil 2007-2011 olsun diyer yerlerin hepsi 2006 olsun isterdim.ve sanırım bu araç dünyada 4x4 pikap sınıfında bir lider olurdu.....saygılar.
Önümüzdeki sene imkanım olursa ya eski kasa alıp modifiye edeceğim ya da yeni kasa alıp gezi amaçlı kullanacağım. Hatta keşke imkanım olsasa yeni motor ve şanzumanla modifiye etme imkanım olsa. Ustam bunun astarı yüzünden pahalıya patlar diyor :/ ama evladiyelik bir araç olur.