Eski Kasa L200?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erenatac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,430
Ynt: Eski Kasa L200?

hilüxcü osi' Alıntı:
merhaba cihat abi.bu mesaj o kadar anlamlı olmuşki.bir çok markanın 4x4 ünü kullanmış biri olarak banada nasıl bir araba istersin deseler.kesinlikle ama kesinlikle 2006 magnum eski kasa olsun.motor ve şanzuman yeni nesil 2007-2011 olsun diyer yerlerin hepsi 2006 olsun isterdim.ve sanırım bu araç dünyada 4x4 pikap sınıfında bir lider olurdu.....saygılar.
Merhaba Osman, nasılsın görüşmeyeli... iyisindir umarım. Eski kasanın kalitesini ne yazık ki yeni kasalarda bulamıyorum. Yeni kasalar çok fazla plastikle donatılmış, eski kasaların kokpiti daha az plastik kaplamalı. Sanki plastik kalitesi falan eski kasalarda daha iyi gibi geldi bana ama sen her iki kasayı da kullanmış olduğıundan daha iyi bilirsin.
Önümüzdeki sene imkanım olursa ya eski kasa alıp modifiye edeceğim ya da yeni kasa alıp gezi amaçlı kullanacağım. Hatta keşke imkanım olsasa yeni motor ve şanzumanla modifiye etme imkanım olsa. Ustam bunun astarı yüzünden pahalıya patlar diyor :/ ama evladiyelik bir araç olur.

Etiketler

turkakreb' Alıntı:
cihat bey aracınız çok temiz bir araçtı.. peki L 200 ün yerine yeni bir arazi aracı koydunuzmu?
Merhaba, maalesef Eylülde aracı sattım. Henüz yerine başka 4x4 koymadım, zaten onun yerini doldurabilecek tek araç bence başka bir L200'dür :smiley:
Ama ilk fırsatta yeniden bir araç alacağım ama öncelikle 2012'yi sağ salim atlatalım

Cihat bey merhaba...Uzun zaman oldu görüşmeyeli...Ya bu bizim eski kasa l200 lerin hiçmi fiyatı düşmez :smiley: Ben hala kullanıyorum ve arabayı her gören bana sat diyor ..Valla fiyatı ben söylemiyorum artık kendiler söylüyor..33 verdiler en son..tabi bende satma olayı yok :smiley: gerçekten müthiş bir araç .. ah aynısından tekrar üretseler sadece motorunu biraz daha güçlendirseler yeter..Zaman geçtikçe l200 yaşlanıyor zoruma gidiyor artık :smiley: siz satmışsınız aracı üzüldüm ...

Evet uzun zaman oldu görüşmeyeli... Maalesef sattım aracı, hâlâ özlüyorum desem yalan olmaz. Dediğine aynen katılıyorum, Eski kasaya yeni kasadaki motor ve şanzuman uygulansa tadından yenmez. Sonuçta yeni nesil motorlar hem daha güçlü hem de daha ekonomik.
Kimbilir belki bu senenin sonunda işler yolunda giderse 2006-2007 model L200 alırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri