yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Takipteyiz, Keyifli gidiyor...
Teşekkür ederim.Takipteyiz, Keyifli gidiyor...
Kimisine göre rezillik, kimisine göre keyif tabi. Genelde sanayide çevrem geniş. Gittiğim her yerde "yine hurda bulmuşsun" diye karşılanıyorum. Kimisi ama benim kapımdan uzak tut diye kovuyor. Sonra hatır koyunca mecbur yapıyor. Keyif alıyorum ben.Haha,
Çok keyifli bu da başka bir keyif olsa gerek...
Sevgiler...
Teşekkür ederim. Forumda genel olarak bi durgunluk var. Yıllar önce yeni mesajları okumaya yetişemezdim. Şimdi bi aktiflik kalmamış. Bazen bu forumu ikimizin kullandığını düşünüyorum.Güzel olmuş, Frame ortaya çıkmış.
Kolay gelsin. Takipteyiz.
Sac yazın sıcağı kışında soğugu aşırı iletmez mi ?Panjurda çatlaklar vardı. Ayrıca takma yerlerinde kırıklar vardı. Kartonu boru gibi yapıp iran yapıştırıcısı ile doldurdum etrafını. Önüne arkasına pul yapıştırdım. Fabrikanın yaptığından daha sağlam bi bağlantı yeri oldu. Çatlaklarıda güzelce tamir ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 641052
Ekli dosyayı görüntüle 641053
Kasa işide devam ediyor bir yandan.
Ana şase bitmişti Üzerini sac ile kapattık. Böyle durduğuna bakmayın tabi. Bitince tanınmayacak halde olacak bu kasa.
Ağır koşullara dayanması için sacdan yaptım. Aliminyumda bi seçenek ama hem işlenmesi zor hemde çabuk kırılır bozulur. Bişey olsa tamiride zor.
Ekli dosyayı görüntüle 641054
Ve tabi cam olmadan olmaz. İki tane sürgülü cam aldım yanlara. Arka kapak içinde açılır cam aldım. Bunlarda zamanı gelince takılacak kasaya.
Ekli dosyayı görüntüle 641055
Ben kamyon şoförüyüm. Frigofrik dediğimiz bi kasa çeşidi var. Yazın sıcağında dahi o kasanın içi serin oluyor. Ona yapılanları uygulayacağım içinden. İyi bi yalıtım olacak yani.Sac yazın sıcağı kışında soğugu aşırı iletmez mi ?