En Güzel Seriesi Seçelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 276
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,215

Etiketler

Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim

Sis farları aklımda ama ondan önce camları değiştitmeliyim. Ön ve yan kapı camları kayalarda varmıdır acaba? Yoksa normal lamine cam takacağım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Camlar kayalar da yok bi ara bende aradım ama bulamadım yan kapı camlarında sıkıntı çektim özellikle araba sürerken kapıları değiştirdim lamine cam ön cam için olmaz babam olmaz demişti zamanında:smiley:
Sent from my RM-846_eu_turkey_227 using Tapatalk

Aracını sağ salim getirdim sonunda 520 km yol 8 saat sürdü . 2 şoför gittik. Aracın yanında 2 difrensiyel dağınık halde 2 series 4 ileri şanzıman 1 kaput ve bi kaç tane daha yedek parça bonusu oldu aracın hararet göstergesi çalışmıyor yolda fark ettim el fani acik geldik. 17 lt gibi bi yakıt tüketimi oldu. Son hız olarak 120 yi gördük yokuş aşağı .
Motorun ve şanzımanın sesi hala kafamda ugulduyor

sesezgin' Alıntı:
Aracını sağ salim getirdim sonunda 520 km yol 8 saat sürdü . 2 şoför gittik. Aracın yanında 2 difrensiyel dağınık halde 2 series 4 ileri şanzıman 1 kaput ve bi kaç tane daha yedek parça bonusu oldu aracın hararet göstergesi çalışmıyor yolda fark ettim el fani acik geldik. 17 lt gibi bi yakıt tüketimi oldu. Son hız olarak 120 yi gördük yokuş aşağı .

Serdar geçmiş olsun. Ben cesaret edemezdim çekiciyle getirirdim.,,

burakuysal' Alıntı:
Lamine olmaz mı? Bütün araba camları lamine. Lamine olmazsa cam kırılınca üzerine iner.

Camcıya gidiyorsun, düz lamine araba camından ön camların ölçüsünde taktırıyorsun oluyor. Ben yeşil lamine ön camdan kestirdim cillop gibi de oldu. Yapacağın ilk iş bu olmalı, cama taş gelecek kadar hız yok bizde ama karşı şeritten gelenden uçar girer içeri birşey Allah korusun..

sesezgin' Alıntı:
Serdar geçmiş olsun:smiley:))))) Ben de Simav'dan sürerek tek başıma getirmiştim 1 hafta kulaklar diskoya gitmiş gibi olmuştu. Tüketimde hata yok ise çok çok iyi, ben 25 lt yakıyorum sanırım. Uzun yolda düşer gerçi ama çok da değil. Bir de şanzıman Defender olduktan sonra çok dişli sesi olmaması lazım, senin ses ağırlıklı motordan vs dir diye tahmin ediyorum. Tekrar hayırlı olsun.

umut401' Alıntı:
Serdar geçmiş olsun:smiley:))))) Ben de Simav'dan sürerek tek başıma getirmiştim 1 hafta kulaklar diskoya gitmiş gibi olmuştu. Tüketimde hata yok ise çok çok iyi, ben 25 lt yakıyorum sanırım. Uzun yolda düşer gerçi ama çok da değil. Bir de şanzıman Defender olduktan sonra çok dişli sesi olmaması lazım, senin ses ağırlıklı motordan vs dir diye tahmin ediyorum. Tekrar hayırlı olsun.
Teşekkür ederim umut bey
Bende sizin gazimiza geldim ben getirdim diyince bende getiririm dedim
O kadar cok ses var ki motor mu şanzıman mi kestiremedim
Bugün arabada ki yedek parçaları boşaltıp temizliğe baslicam. Fotolari eklerim

Tüketim bana da iyi gibi geldi ama şehir içi de denemek lazım

İki koltuğun arasında açılan kapak vardı arabanın içinden. Acaba dedim illa oradan mı müdahale gerekiyor dedim. Herhalde alttan da oluyor. Yağdanlıkla yağ basacağım. İlk iş yağdanlık almak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri