KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1-yaşamda yalnız yapayalnız kalmak aile, arkadas olmadan bir basına kalmak.
2-bir kaza sonucu sakat kalmak
3-tek basına cadırda uyumak bu yuzden kamp organızasyonlarına katılamaya cekinmisimdir
4-hamamböcegi, fare
5-korku filmi izlemeye
yeterli mi?
1-yaşamda yalnız yapayalnız kalmak aile, arkadas olmadan bir basına kalmak.
2-bir kaza sonucu sakat kalmak
3-tek basına cadırda uyumak bu yuzden kamp organızasyonlarına katılamaya cekinmisimdir
4-hamamböcegi, fare
5-korku filmi izlemeye
yeterli mi?
Cadirda uyudum hatta ailemle kaldigim bir cadirin penceresi vardi yildizlari seyrederek uyumak cok guzeldi
Cocuklugumda ailecek cadir kurardik. Son 2yaz da cadirda tatil yaptim.
Ama tek basima cadirda hele ki orman kampiysa hayatta tek basima kalamam, gozume uyku girmez
Cadirda uyudum hatta ailemle kaldigim bir cadirin penceresi vardi yildizlari seyrederek uyumak cok guzeldi
Cocuklugumda ailecek cadir kurardik. Son 2yaz da cadirda tatil yaptim.
Ama tek basima cadirda hele ki orman kampiysa hayatta tek basima kalamam, gozume uyku girmez
Çok ilginç,geçmişte çadır tecrübenizde varmış üstelik...Benim ilk çadır tecrübem hiç tanımadığım kiişilerden oluşan dağcıların etkinliği idi(tüm gece yağmur resmen bardaktan boşalıp şiddetli şimşekler çaktı )...Şimdilerde ise gezenbilir olarak kampa gidiyorum hatta yarın sabah Sorgun Göleti gezimiz olacak ve çadırımda kalacağım gene(yaşasın)...Bence bu korkudan kurtulun ve doğanın keyfini sizde çıkarın....
Farkında olursanız eğer,evet yaşam gerçekten de çok güzel.Bunun için de elinizdekinin kıymetini bilmeli, yaşama sımsıkı bağlı olmalı, ne olduğunuzun ve de ne olmadığınızın farkında olmalısınız. Farkındalıklarınızın derecesi kadar farklı olursunuz. Yaşamayı, yaşamı seven birinin riskle ne işi olabilir anlamıyorum.
Dahası yaşamın tadına risklerle mi varılır acaba diye düşünmeden edemiyorum.