En Çok Neden Korkarsınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,484
Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?

1-yaşamda yalnız yapayalnız kalmak :( aile, arkadas olmadan bir basına kalmak.
2-bir kaza sonucu sakat kalmak :(
3-tek basına cadırda uyumak :( bu yuzden kamp organızasyonlarına katılamaya cekinmisimdir
4-hamamböcegi, fare
5-korku filmi izlemeye
yeterli mi?

Etiketler

bastn' Alıntı:
1-yaşamda yalnız yapayalnız kalmak :( aile, arkadas olmadan bir basına kalmak.
2-bir kaza sonucu sakat kalmak :(
3-tek basına cadırda uyumak :( bu yuzden kamp organızasyonlarına katılamaya cekinmisimdir
4-hamamböcegi, fare
5-korku filmi izlemeye
yeterli mi?
Bence yeterli ama çadırda uyumak ,hemde tek uyumak çok keyiflidir.... :smiley:

Cadirda uyudum :smiley: hatta ailemle kaldigim bir cadirin penceresi vardi yildizlari seyrederek uyumak cok guzeldi :smiley:
Cocuklugumda ailecek cadir kurardik. Son 2yaz da cadirda tatil yaptim.
Ama tek basima cadirda :( hele ki orman kampiysa hayatta tek basima kalamam, gozume uyku girmez :(

Merhaba,yaşamınızda risk olmazsa bir şeyden korkmanıza gerek de kalmaz diye düşünüyorum.

Risk yoksa hayattan tat nasil alinir ki!
Ve bence herkesin korkulari olmali.

Ozellikle sevdiklerimizi (aile, ask, dost, cocuk, is vs) olmali ki daha cok deger verelim. Yasadigimiz anlarin daha cok tadina varalim.

Hedefler olmali misal.

6- yaslanmadan yitip gitmek istemiyorum :smiley: ha ha olumden korkuyorum genc olmekten

bastn' Alıntı:
Cadirda uyudum :smiley: hatta ailemle kaldigim bir cadirin penceresi vardi yildizlari seyrederek uyumak cok guzeldi :smiley:
Cocuklugumda ailecek cadir kurardik. Son 2yaz da cadirda tatil yaptim.
Ama tek basima cadirda :( hele ki orman kampiysa hayatta tek basima kalamam, gozume uyku girmez :(
Çok ilginç,geçmişte çadır tecrübenizde varmış üstelik...Benim ilk çadır tecrübem hiç tanımadığım kiişilerden oluşan dağcıların etkinliği idi(tüm gece yağmur resmen bardaktan boşalıp şiddetli şimşekler çaktı )...Şimdilerde ise gezenbilir olarak kampa gidiyorum hatta yarın sabah Sorgun Göleti gezimiz olacak ve çadırımda kalacağım gene(yaşasın)...Bence bu korkudan kurtulun ve doğanın keyfini sizde çıkarın.... ;)

6- yaslanmadan yitip gitmek istemiyorum :smiley: ha ha olumden korkuyorum genc olmekten
[/quote]
Korkunun ecele faydası olsa keşke....... ::smiley: ;)

Cepten baglanip yazdigimdan alinti yapamiyorum mazur gorunuz.

*wauwwww cadir kampi super :smiley: guzel bir hafatsonu dilerim. Nereye gidiyorsunuz?

*cadirda tek kalamam :( 2-3-5 kisi olarak kalirim ama :smiley:

*olmeyecekmisim gibi yasiyorum :smiley: hayat cokkkkk guzel :smiley: korkularim beni karamsar yapmiyor...

Farkında olursanız eğer,evet yaşam gerçekten de çok güzel.Bunun için de elinizdekinin kıymetini bilmeli, yaşama sımsıkı bağlı olmalı, ne olduğunuzun ve de ne olmadığınızın farkında olmalısınız. Farkındalıklarınızın derecesi kadar farklı olursunuz. Yaşamayı, yaşamı seven birinin riskle ne işi olabilir anlamıyorum.
Dahası yaşamın tadına risklerle mi varılır acaba diye düşünmeden edemiyorum.

bastn' Alıntı:
Cepten baglanip yazdigimdan alinti yapamiyorum mazur gorunuz.

*wauwwww cadir kampi super :smiley: guzel bir hafatsonu dilerim. Nereye gidiyorsunuz?

*cadirda tek kalamam :( 2-3-5 kisi olarak kalirim ama :smiley:

*olmeyecekmisim gibi yasiyorum :smiley: hayat cokkkkk guzel :smiley: korkularim beni karamsar yapmiyor...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59989.msg706461;topicseen#new
Gideceğimiz kampın linki.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR