Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?
Korkmadıklarım, can vermekten korkmam sizde korkmayın gün belli vede ömür kısa mutlu yaşamaya çalışın nefret ettiklerinizi bile onlara belli etmeden sevin sevgi herşeyin başıdır.Hatayı af edin ama gerektiğinde ceza verin.Kimseyi küçük düşürüp utandırıp kalp kırmayın.Zaten o zaman birşeyden korkmanıza gerek kalmaz.
Korkmuyorum,
İstanbul depreminden, selden, yangından ve hertür doğal afetten korkmuyorum, bu sonları hak ettik.
1-Bina yapılmaması gereken yerlere aç gözlerini doyurmak için bina yapanlardan, adam gibi yapmamış oldukları evleri aldık vede oturuyoruz,
2-Selden,dereleri ıslah edeceğine konut yaptık,
3-Yangından,birçok yerde kaçak elektrik veya gaz kullanılmakta,
Bunların sebebi biz değilmiyiz.Dere yatağına ev yap ilğili belediye görmesin diye tamamen duygusal davran, görürse çoluk çocuk dama cık benzin dök sel gelip ev gidince nerde belediye niye müsade ettiler.Yok böyle şey.Denizleri doldurduk sözüm ona yol yaptık, ormanları kestik tarla yaptık sattık.Kısaca biz doğaya her türlü kötülüğü yaptık şimdi doğa bizden hakkını istiyor.Diyorki gidin size bırakılmış yerlerde yaşayın gidin Fethiye Kaya köyde yaşayanlar evlerini nerelere yaptıysa sizde o tür yerlere ağaç ve tarım yapılamayacak yerlere yapın diyor.
Bu nedenlerle hiç bir doğal afetten korkmuyorum.
Korktuklarım,
Keseleri için her türlü yalanı utanmadan sıkılmadan yurttaşların gözünün içine baka baka konuşan politikacılar ve onların ayaktakımları varya hani sen benim kim olduğumu biliyormusun diyenler aslında 5 paralık değeri olmayanlar işte onlardan korkarım.