En Çok Neden Korkarsınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,490

Etiketler
Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?

peşehodka' Alıntı:
işiniz zor o zaman artık insan ömrü 120 yıl olacakmış sağlıklı yaşama biçimi ;D

Öfffff...... ben sıkılırım yaf aynı ortamda...... ;D

Çok eski ve bir kadarda sağlam dostlukların bir anda bitmesinden. sadece korkmakla kalmam hayretler içinde kalırım :(

Arkadaşlar asıl korkulması gereken bence politikacılar dır.(tabiki dürüstlük abidelerini ayrı tutuyorum)
Nedenmi?
Her türlü yalanı yüzleri kızarmadan utanmadan konuştukları için.
Çünkü kendileri koruma zırhı ile korunuyorlar kendilerine hasap sorulamıyor.O nedenle politikacılardan korkarım.

Yakındaki İstanbul depreminin kayıpları ve Türkiye' ye etkisi çok korkutuyor beni...

Bide toplumda ciddi kutuplaşmalar var, tedirginim!!!

Merhabalar,
Günümüzün politikacılarından başka neden korkarım ya çok düşündüm de bulamadım.
Ölümden korkmam zaten doğarken yaşayacak olduğumuz süre belli o nedenle ölümü düşünüp günümü zehir etmem.Kendi çapımda mutlu olarak yaşamaya bakarım.Rahmetli babannem 110 yaşında hala dinç ve umut doluydu.Vucudunda şarapnal yaraları vardı yaşadığı o korku dolu yıllarda herkesin neler çektiğini ağaç yapraklarını nasıl yediklerini anlatırdı.
Kayıtlara göre 110 olarak bilinen yaşı belki daha fazlaydı.Bize ölümden korkmamayı öğretti.
Gelirsin gidersin yani bir ziyaret gibi ölümden korkmam zaten ölüm ençok geride kalan sevenleri üzmezmi?
Alfonse arkadaşım boşver ölümden korkmayı günü yaşa gün bugündür de.Yeterki sağlıklı ve sıhatli bir ömür yaşayalım.Ölmek bence çokda önemli değil.Tüm canlılar doğar,büyür,ölür.Varmı ötesi?
Ölümü boşverin siz politikacılardan korkun.İşkence gibi onların yaptıkları bitmez,bitse bile izleri kuşaklar boyu devam eder.Allah yalancı politikacının şerrinden korusun.
Kalın sağlıcakla.

korkularımla yüzleşmekten korkuyorum :p ne kadar korkak biri oldum ben böyle :-\

seyyah-34' Alıntı:
Sevgili Alfonse korkma ben varım.... ;)
Sağol abi...

Yeniden işsiz kalmaktan korkuyordum, başıma geldi... Kriz teğet mi geçmiş??? Hadi ordan Hadi ordan???

Öcü' den korkmaya başladım bu aralar ;D

Korkmadıklarım, can vermekten korkmam sizde korkmayın gün belli vede ömür kısa mutlu yaşamaya çalışın nefret ettiklerinizi bile onlara belli etmeden sevin sevgi herşeyin başıdır.Hatayı af edin ama gerektiğinde ceza verin.Kimseyi küçük düşürüp utandırıp kalp kırmayın.Zaten o zaman birşeyden korkmanıza gerek kalmaz.
Korkmuyorum,
İstanbul depreminden, selden, yangından ve hertür doğal afetten korkmuyorum, bu sonları hak ettik.
1-Bina yapılmaması gereken yerlere aç gözlerini doyurmak için bina yapanlardan, adam gibi yapmamış oldukları evleri aldık vede oturuyoruz,
2-Selden,dereleri ıslah edeceğine konut yaptık,
3-Yangından,birçok yerde kaçak elektrik veya gaz kullanılmakta,
Bunların sebebi biz değilmiyiz.Dere yatağına ev yap ilğili belediye görmesin diye tamamen duygusal davran, görürse çoluk çocuk dama cık benzin dök sel gelip ev gidince nerde belediye niye müsade ettiler.Yok böyle şey.Denizleri doldurduk sözüm ona yol yaptık, ormanları kestik tarla yaptık sattık.Kısaca biz doğaya her türlü kötülüğü yaptık şimdi doğa bizden hakkını istiyor.Diyorki gidin size bırakılmış yerlerde yaşayın gidin Fethiye Kaya köyde yaşayanlar evlerini nerelere yaptıysa sizde o tür yerlere ağaç ve tarım yapılamayacak yerlere yapın diyor.
Bu nedenlerle hiç bir doğal afetten korkmuyorum.
Korktuklarım,
Keseleri için her türlü yalanı utanmadan sıkılmadan yurttaşların gözünün içine baka baka konuşan politikacılar ve onların ayaktakımları varya hani sen benim kim olduğumu biliyormusun diyenler aslında 5 paralık değeri olmayanlar işte onlardan korkarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

SON KONULAR

Geri