Öyle demeyin valla , bahsettiğim köpekleri görseydiniz eminim fikriniz değişirdi
direkt olarak üstüme doğru geliyorlardı , o an ne yapabilirim diye düşündüm , yapabileceğim tek ve en mantıklı şey arkamda bulunan dereye atlamaktı , dereye atlayıp karşıya geçebilirdim . Önce babaanne taktiği denedim , köpekler yere oturduğunuzda tedirgin olup fazla yaklaşmazlarmış , hatta bu taktiği belgesellerde aslanlara karşı uyguladıklarını da görmüştüm , ben de uyguladım ama hiçbir işe yaramadı aynı hızda üstüme gelmeye devam ettiler , aramızda 5 metre falan kalmıştı ki arkadan biri ıslık çaldı bağırdı , nasıl bir bağırma ama , fil olsa dururdu yani
bende o sırada iyice derenin kenarına gelmiştim azıcık daha gitsem ayağım kayıp düşecektim suyun içine . Sonra sahipleri geldi yanıma korktun mu falan dediler , yoo korkmadım da bu köpekler niye böyle vahşi dedim
yalana bak , korkmamışmışmışım
yiğitliğe de çamur sürdürmüyoruz
sonra dönüşte yine aynı yerden geçiyordum , ama bu defa sahipleri arkada bekliyordu , olummm niye saldırdın sen bana biraz önce dedim köpeğe bakıp , belki kuyruğunu sallar da dost olarak ayrılırız diye ummuştum
çok kötü baktı gözlerimin içine , hemen uzaklaştım
ama biz kangallarla dosttuk yaafff :-\