En Çok Neden Korkarsınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,484

Etiketler
Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?

Son birkaç gündür konuştuklarının tamamı yalan olduğu ve bunu da bildiği halde hiç sıkılmadan yurttaşların gözünün içine baka baka bu iftira ve yalanını artırarak sürdürecek olduğunu söyleyen politikacıdan,
Hiç hak etmediği halde vede hak etmediği bir yerde olup, benim ülkemin onurlu yurttaşlarını temsil etme yetkisini kendisinde bulup temsil ettiğini söyleyen ve ona alkış tutan ömürleri boyunca saunadan başka yerde terlememiş, onbinlerce yurttaşımız aç, ilaca, kitaba ve onca şeye muhtaçken ve kocalarının servetlerini korumakiçin askerlik yaparken o baba parasıyla yurt dışında okutulan ki onların bir çoğu benim ülkemde aslında olmaması gereken sınavı aşamayıp özel okullarda okutulup yurduma gelen kocaman boyunlarında devasa vücutlarında servet taşıyan yüzsüzlerin ülkemin onurlu yurttaşlarının başına çorap örmelerinden korkuyorum.

10tane ayıya kafa tutarım ama karşıma böcek çıkarsa arkama bakmadan kaçarım üstelikle onların üstüne basmakdan basınca ses çıkıyor ;D

Aynalardan
Kapalı mekanlardan
Örümcekler ve arılar
Gece yarısı mezarlıklardan(gece yarısı olmasına gerek yok tek başımayken aslında)
Dünya'nın sonu felaket senaryolarından
Açgözlülüğün ve güç tutkusunun bütün insanları ele geçirmesinden

Hayatta en büyük korkum sabah uyandığımda örümböceklerin tüm vücudumu sardığını görmek ;D

Merhaba arkadaşlar,
Benim ve eminimki benim gibi binlercesinin korktuklarını zaten yıllar once sayın Arif Sağ ve arkadaşları sazları ve sözleriyle bir albümde dile getirdiler, GORKİREM işte orada anlatılanlardan başkalarını bilmen ama ben çok hemde çok GORKİREM.Dinleyin bakalım sizde GORKACAK mısınız.
Kalın sağlıcakla.

Şu sıralar beni hiç bişi korkutamaz.. Ama yakındır korkmaya başlarım, her yaz koşturmaca galiba böyle oluyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

SON KONULAR

Geri