En Çok Neden Korkarsınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,567
Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?

:D :D :D :D :D
yollarda sokaklarda dışarıda manken gibi karizma erkeklerin yürürken kaldırım taşlarının titrettiği ne erkekler varmış ta nelerden korkuyorlarmış da haberimiz yokmuş nasılsa burada kendilerini görmüyor tanımıyoruz ya ne güzel itiraflar geliyor ;) :D :D :D

Etiketler

Bölümün adını itiraf köşesi diye mi açmalıyız ki? ;)
Şaka bir yana tanıdığımız kişilerde buraya rahatlıkla yazıyor,çünkü büyük bir aileyiz yazılanlar burada kalıyor ve niyetlerimiz iyi ....

Merhaba..
Konu başlığını görünce ilk aklıma bu şiir geldi..Google'a girip tamamını buldum..Bunun şarkısı da vardı. Ama tam hatırlayamadım. Ezginin Günlüğü mü söylerdi? Bakın sözleri ne kadar güzel..
Rengin

Korkirem
Ay balam...
Tek başıma çıkirem ben dağlara bala dağlara bala dağlara
Yangını volkan görirem, cin görirem, can görirem
Mezarda hortlak görirem bin türlü tufan görirem gullü bir yaban
Görirem korkmirem, korkmirem bala korkmirem
Ay balam...
Şafak vakti düşürem ben çöllere bala çöllere bala çöllere
Çöllere bala çöllere
Kükremiş aslan görirem, kan yiyen sırtlan görirem dalgalı
Umman görirem, can görirem, cin görirem, mezarda hortlak
Görirem bin türlü tufan görirem gullü bir yaban görirem
Korkmirem, korkmirem bala korkmirem
Ay balam...
Bu korkmamazlığım ile bu korkmamazlığım ile vallahi
Bala, billahi bala, tillahi bala harda bir softa görirem, harda
Bir yobaz görirem, harda bir bağnaz görirem, harda bir molla
Görirem korkirem, korkirem bala korkirem
Kandan fikirlerinden, riyakar zikirlerinden korkirem bala korkirem
Bala korkirem korkirem bala korkirem

Günaydın..Rica ederim..ne demek ben teşekkür ederim..selamlar
rengin

Şu aralar en çok istediğim lastiği alamamaktan korkuyorum ;D

Hafta sonu Mabedde Hayatımın anlamına destek vereceğim ama ya 6 değilde 5 atarsak diye korkuyorum :smiley:

seyyah-34' Alıntı:
Şey alicim ben bu bulmacayı çözmeye nereden başlayacağımı merak etmiştimde ;D ;D
:D:D:D abi konuyu dağıtmamak için öyle yazmıştım ama şimdi darmaduman oldu :D hafta sonu FENERBAHÇE - gs maçı var
buna göre stad mabed oluyor geri kalan bölümde ince bir sataşma içeriyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR