En Çok Neden Korkarsınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,476
Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?

,Kişisel olarak bizim korkular yazmaktan bitti ama her yeni yazan ile yeni korkular listeye ekleniyor ;tabiii bazılarına katılmamak mümkün değil

Etiketler

terrano' Alıntı:
hamamböceği ve örümcek hariç katılıyorum :smiley: ben her defasında bir tane yazıyorum. sonra bitiyo korkular :smiley:

Ben lambır lumbur ne var ne yok yazmışım ;D Demek ki korkuları idareli kullanmak lazım :D

Motorla yokuş aşağı inmekten siz de mi korkuyorsunuz gerçekten? Kendimi daha normal hissettim, teşekkürler!

sadece ve sadece diş.iden korkuyorum başkada korkum yok konu dişçi olduğunda tabelasını görsem youmu değişirim :smiley:)

flynaked' Alıntı:
Ben lambır lumbur ne var ne yok yazmışım ;D Demek ki korkuları idareli kullanmak lazım :D

Motorla yokuş aşağı inmekten siz de mi korkuyorsunuz gerçekten? Kendimi daha normal hissettim, teşekkürler!

yokuş aşağı duramamak rüyalarımda çok sık gördüğüm bişidir :smiley: frene basarsın ama hiçbir zaman tam tutmaz :smiley:) gerçek hayatta arabamla yaşamıştım. ondan beridir her tür vasıta ile yokuş inerken fren tutmadığını görürüm. :smiley:

terrano' Alıntı:
yokuş aşağı duramamak rüyalarımda çok sık gördüğüm bişidir :smiley: frene basarsın ama hiçbir zaman tam tutmaz :smiley:) gerçek hayatta arabamla yaşamıştım. ondan beridir her tür vasıta ile yokuş inerken fren tutmadığını görürüm. :smiley:

:smiley:

Umarım başımıza gelmez...

Arabayla mı yaşadınız?Neler oldu yazar mısınız?
terrano' Alıntı:

ferdane gül' Alıntı:
Arabayla mı yaşadınız?Neler oldu yazar mısınız?

yokuş aşağı fren tutmayınca viteş düşürüp, elfreninden de faydalanıp kenardaki kaldırımlara lastikleri sürterek durdurdum. kimseye çarpmadan durabildim.sonra arabanın önfrenlerinin abs kablolarına tornadiva ile zarar verildiği için ön frenin hiç tutmadığı, arkalarında yeterli gelmediği söylendi. sanırım tamirhanelerde çalışan ufak çocukların bilmeden yaptığı ve neden sökmeye çalıştıklarını da anlamadığım bir durumdu.

kara fatma, örümcek, hamam böceği, elim kadar olup uçmayı beceremeyip kafanıza falan düşen adını bilmediğim böcekten dana burnu diye hatırlıyorum sanki kısaca böceklerin tümünden bunun dışında yok.

bitmemiş bu korku muhabbeti :smiley:
mesaj gelince tekrar baktım bu sayfaya ben de yazmışım meğer :smiley:

*Kirada oturduğum da, Bodrum' daki kanatlı, kocaman karafatmanın büyüğü şeylerden inanılmaz tırsmıştım..... Kendi evimi yaptırdığımda orda, ilk iş sineklik oldu, çevre hep doğa, sıcak ve nem... İnanılmaz haşere oluyor. Kedim de çok işe yarıyordu ;)

*Az konuşandan çekinirim.... Sanki gizledikleri bişey varmış gibi, ajanlarmış gibi, sinsilermiş gibi gelir bana.... Çekingenliğimi ve şüphelerimi yenmek için hep konuşturmaya çalışırım onları.....

*Çaresiz kalmaktan çok korkuyorum.....

ferdane gül' Alıntı:
Alfonse' Alıntı:
*Kirada oturduğum da, Bodrum' daki kanatlı, kocaman karafatmanın büyüğü şeylerden inanılmaz tırsmıştım..... Kendi evimi yaptırdığımda orda, ilk iş sineklik oldu, çevre hep doğa, sıcak ve nem... İnanılmaz haşere oluyor. Kedim de çok işe yarıyordu ;)

*Az konuşandan çekinirim.... Sanki gizledikleri bişey varmış gibi, ajanlarmış gibi, sinsilermiş gibi gelir bana.... Çekingenliğimi ve şüphelerimi yenmek için hep konuşturmaya çalışırım onları.....

*Çaresiz kalmaktan çok korkuyorum.....

bu kadar mı?

Var daha...

Ferdane hanımın hışmından inanılmaz tırsıyorum ;D
Allahtan nükleer silaha karşıda, hamlesini biraz da olsa görebiliriz derim, hatta dedim ;D

:smiley: :smiley: :smiley: ...yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf... :smiley: :smiley: :smiley:

;D ;D Hehehehe... ;D ;D

;D ;D E x S c U s E m U a S i N y O r I t A B e L L e ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
bu kadar mı?

Var daha...

Ferdane hanımın hışmından inanılmaz tırsıyorum ;D
Allahtan nükleer silaha karşıda, hamlesini biraz da olsa görebiliriz derim, hatta dedim ;D

:smiley: :smiley: :smiley: ...yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf... :smiley: :smiley: :smiley:

;D ;D Hehehehe... ;D ;D

;D ;D E x S c U s E m U a S i N y O r I t A B e L L e ;D ;D

:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR