En Çok Neden Korkarsınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,492
Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?

Değerli arkadaşlar forum amacıının dışına çıkmasın diye ben susuyorum link konuşsun :D :D buyur ali bey gel.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11590.13480;topicseen

Etiketler

denizin ortasında keyifle yüzerken koca bir geminin beni görmeyip üzerime üzerime gelirken kaçamamaktan korkuyorum...

aytar63' Alıntı:
Hafta sonu Mabedde Hayatımın anlamına destek vereceğim ama ya 6 değilde 5 atarsak diye korkuyorum :smiley:

5 6 barbuttaki zarın sayıları, Mabedde kahvenin sonundaki masa mı? Anlamadım ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
aytar63' Alıntı:
Hafta sonu Mabedde Hayatımın anlamına destek vereceğim ama ya 6 değilde 5 atarsak diye korkuyorum :smiley:

5 6 barbuttaki zarın sayıları, Mabedde kahvenin sonundaki masa mı? Anlamadım ;D ;D ;D

Pardon sonraki mesajları okumadan alıntı yaparım hep....

Alıntı yapıp anlamadığımı söylediğim mesajların, okumadıklarım arasında cevaplandırılmış olmasına, komik duruma düşmeye korkarım ;D

aytar63' Alıntı:

bunu beğendim;)
çok komik bir korku :smiley: aaaa komikmi dedim yanlış oldu pardon "korkunç" bi korku :D

herşeyden korkan bir millet olmuşuz :eek: yalnız kalmaktan korkarım ben :-\

ecem618' Alıntı:
bunu beğendim;)
çok komik bir korku :smiley: aaaa komikmi dedim yanlış oldu pardon "korkunç" bi korku :D

herşeyden korkan bir millet olmuşuz :eek: yalnız kalmaktan korkarım ben :-\

Fena değil aslında yanlız kalmak....

Ben bakıma muhtaç olup, bakacak kimsenin olmamasından ve ötenazi yaptıramamaktan korkuyorum...
Bi de bakıma muhtaç olup, bakacak kimsem de varsa, onlara eziyet çektirmiş olmaktan çok korkuyorum...

Bi işe yarmayacak hale geldiysem, bide birilerine şu yada bu şekilde yük oluyorsam... ölürüm daha iyi...
(kara toprak kokusu mu alıyorum, beni toprak mı çekti ne :smiley: Bismillah :-\ bırrrrrrrrrrr....... :( )

Gece çalan kapıdan korkarım....

Gece çalan ev telden korkarım... Cep çalarsa korkmam, sevinirim... Kaynak bi durum vardır, arkadaşlar çağırıyordur... ;)

Alfonse' Alıntı:
Gece çalan kapıdan korkarım....

Gece çalan ev telden korkarım... Cep çalarsa korkmam, sevinirim... Kaynak bi durum vardır, arkadaşlar çağırıyordur... ;)

ama sende herşeyden korkuyosun yaa...rahat ol ;) gece kim çalcak kapıyı???

ecem618' Alıntı:
ama sende herşeyden korkuyosun yaa...rahat ol ;) gece kim çalcak kapıyı???

Gece kapıyı çalacak olanı bi tanısam, korkmam ki? ;D ;D ;D

Korkağım ben işte ne yapayım. :smiley: korkak :smiley:

:p aslında bende korkarım "kötü haber" alacağımı biliyorum, hiç gecenin bi yarısı iyi bir haber alamadım :-\

Erkeklerin yaptıkları espirinin şifreleri 29 harfli alfebemizin tüm harflerinden oluşmaktadır. çözülmesi bir hayli zordur hele bayanlar bu şifreyi çözmeye muktedir değildir. bu espiriden kurtulmanın en kolay yolu hiç duymamış gibi yapmaktır. :D :D :D
şahsıma ait bir atasözü :D :D

Alfonse' Alıntı:

Mabed Fenerbahçe stadı
6 da bu hafta sonu oynanacak rakibin yemeye alışık olduğu sayı.
5 ise 6'ya alışmışken niye eksik atalım ki diye hayıflandığım sayı :D
Tabi sizin yorumunuzda buna yakın denebilir :smiley: Kahvede maç izlerken barbut oynamak ve atılan zar ile maçın skorunu belirlemek mesela :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR