Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan derindeniz1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,939
Şeref Bey,forumda Mehmet Abi(Orbay 74) ,Saim Bey(cesuregelim) ve Metin Bey(metin 0035)tanıştık ve bir fırsatını bulup biraraya geldik. Neden yeni bir fırsat daha yaratıp birşeyler paylaşmayalım.Dedim ya Güzel İzmirimizin baharına kadar tanışma faslını çoktan geçip( sizin de dediğiniz gibi) İstanbuldaki arkadaşların paylaşımlarının benzerlerini biz de yapabiliriz diye düşünüyorum.Birçok şeyde hepimizin bildiği basit bir temel kural var;ilk adımı atmak.Sonrası gelir.Tekrar selamlar,sevgiler.

Etiketler
Ynt: Ege Bölgesi Karavan Dostları ile Buluşma Hazırlığı

Sayın derindeniz1, bahara kadar bir daha bir araya gelmeye niyetlendiğinizde özel bölümden mesaj atarak benide davet ederseniz memnuniyetle katılmak ister.Saygılarımla.
Şeref

mseref' Alıntı:
Sayın Erhan bey,ben aslen İzmir'liyim fakat 17 yıldır devamlı olarak Mordoğan'da yaşamaktayım. Dediğiniz gibi gerçekten küçük fakat harika bir yerdir.Burhan Abimizi ne yazıkki geçen yıl kaybettik.Kendisi, çok sevdiğimiz vede saydığımız bir abimizdi.
Karavanım için görüşlerinizede teşekkür ederim.İnşallah güzel geziler yapabilirim. Saygılarımla..

Sayın Yuğun ve Sayın Ercan bey dileklerinize teşekkür eder saygılar sınarım.

Şeref

Allah rahmet eylesin uzuldum :(( bendenızde rahmetli Nuzhet Elal beyın yegeniyimdir . sanırım tanırsınız , geldiğimde Mordagana arıycam sızı mutlaka.

Selamlar Erhan

mseref' Alıntı:
Sayın derindeniz1, bahara kadar bir daha bir araya gelmeye niyetlendiğinizde özel bölümden mesaj atarak benide davet ederseniz memnuniyetle katılmak ister.Saygılarımla.
Şeref
Böyle bir toplantıyı planlı yaparsanız ben de katılabilirim. Tabii ki uygun zamana denk gelirse...

Sn Hasmet bey. bu bırlıktelık dusuncenız benı cok memnun ettıgını bılmeelısınız.
sızın de katılımınızı saglayabılmek ıcın uygun kosullar olusturulmasına hazırım.

Sn Şeref bey. Ne guzel haberlerınızı aldım. Uygun zamanı hep bırlıkte kararlastıralım

Sizler için bir sakıncası olmaz ve zamanı da uydurabilirsem ailemle birlikte katılmak isterim buluşmanıza...

Evet Dostlar,herkes kendisine uygun olabilecek zaman dilimini söylesin, buradan hepimize uyan zaman dilimi içerisinde anlaşıp bu buluşmamızı gerçekleştirelim.Bahar'a sanırım bir çoğumuz yollara dökülür. Ve bu güzel buluşma ve tanışma askıda kalır. O nedenle
ben bahar'ı beklemeyelim derim.Saygılarımla

Şeref

Sayın Taiga, Onur duyarız. Hatta hepimiz (yani tabiiki evliler) eşleri ile gelirse dahada güzel bir tanışma olur.
Saygılarımla..

Şeref

Sayın Mehmet Baydemir, sizden izin almadan vede haddim olmayarak bu forum'dan telefonunuzu kendi telefonuma kaydetmiştim.
Böyle davrandığım için affınızı diliyorum.
İzmir'e gittiğimde müsait bir zaman bulursam sizinle irtibata geçip tanışmak istiyordum.Ve inşallah bunu gerçekleştirebilirim.
Saygılarımla..

Şeref

Erhan bey, desenize, sizdede birazcık olsun Mordoğan'lılık var.Çok sevindim.Nushet beyi tabiiki tanırdım.Görüşmek üzere.
Saygılarımla..

Şeref

Sayın Haşmet bey, ve Sayın Yücel bey, sizlerin katılımınızdan mutluluk duyarız. Saygılarımla..

Şeref

20-21 Şubat veya 27-28 Şubat veya sonraki hafatasonları bize uygun. Tarih çok uzak biliyorum ama daha önce örneğin şubat tatili içinde bir buluşma yaparsanız da hiç değilse fotoğraflarınıza bakarız. İlerideki buluşmalara mutlaka uygun olduğumuz bir tarih denk gelecektir zaten. Bizim için sorun olmaz.
Tatilde Bursa ve bir ihtimal İstanbul'dayız
Selamlar,

Dipnot: Bizler de sizlere tanışmak ve beraber olmak isteriz Şeref Abi. Selamlar.

Sayın Yücel bey,ben emekli olduğum için bana her tarih uygundur.Yeterki acil ve önemli bir durum olmasın.Oda küçük bir ihtimal..
diğer arkadaşlarda uygun zamanlarını bildirirlerse sanırım ortak bir uygun zaman ortaya çıkacaktır.İlginize çok teşekkür ederim.Saygılarımla..

Şeref

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR