Goldwingerr
Zirve
Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu
Son bakış penceresi
Son bakış penceresi
mustafayetim' Alıntı:Burak bey:yazı diziniz çok güzel geçiyor.Anek Lines feribotunda çektiğiniz fotoğrafta bir şey dikkatimi çekti.Türkiye'de sanılanın aksine çekme karavancıların kampinglerde sabit kalmadığını Avrupa'da yollarda olduğunu görmüş oluyoruz.Etrafınızda üç tane çekme karavan var.
Ayrıca denize nazır, feribotta camping on board gitmek çok keyifli.Bu tadı tatmanıza çok memnun oldum.Selamlar...
Evet hele İsviçre ye hayran kaldık ama denk geldiğimiz Zürih deki özgürlük festivali annemi biraz korkuttugezgör' Alıntı:Paylasim icin tesekkürler,Gezmek cok güzel,Hele Karavanla dah bir baska oluyor.
Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
Bence Avrupalıların kasaba ve şehirlerinin yakınlarında güzel dağlar veya göller veya milli parklar var.Çekme karavanlarını sevdikleri bir campinge uzun süreliğine koyuyorlar.Aileler burada kalıyor çalışanlar gidip geliyorlar.Çoğu campingde zaten birbirleriyle ahbap olmuşlar.Ben buna bağlıyorum.Motokaravan tercih edenler de biraz daha fazla yer değiştirenler sanırım.Tabi bir de çekme karavanda yer genişliğinden kalabalık aileler için daha mantıklı gibi bana göre.Tifa' Alıntı:Alp Dağlarının kuzeyine geçince motokaravan görmek oldukça zorlaşıyor. Her tarafta karşınıza çekme karavan çıkıyor. Türkiye'de karavan denilince akla hemen motokaravan gelmesinin nedenini nasıl açıklamak gerekir diye düşünmeden edemiyorum.
Annemin hazırladığı branch süper ama o pencereden bakmak istemezdim ))mayıstosböce' Alıntı:Gemide brunç ve son bakış penceresi çok güzeldi.