E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Can Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,088
Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Garmin Etrex Hc el gps cihazı getirtmek istiyorum.Evime kadar kaça maledebilirim.Yurtdışı alışveriş siteleri konusunda hiç bilgim yok.Buradaki fiyatları 400 tl civarındadır.Eğer çok karım olacaksa bi şekilde birine getirteceğim.Teşekkürler.

http://www.webdenal.com/store/garmin-etrex-venture-hc-el-tipi-gps_fiyat.htm?idProduct=69566&idCategory=681&topnavCategory=36

Etiketler

Selamlar
gordugum kadari ile eBay'de 120USD civarında satılıyor. renklisi ise 180USD civarında. ancak, getirteceginiz kisiye olan nakliyesini de hesaba katmanızı hatırlatırım. iyi gunler, reha

Şuanda unuttum adreslerini ancak bazı siteler var, ürün kaç liralık olursa olsun, Amerikadaki o adreslerine göndertiyorsunuz ve onlarda Türkiye'ye faturasız gerçekten hediye gibi gönderiyorlar veya gelen kişi ile gönderiyorlar (garantili tabiki). O zaman çok daha ucuza geliyor.

GezenGen' Alıntı:
Şuanda unuttum adreslerini ancak bazı siteler var, ürün kaç liralık olursa olsun, Amerikadaki o adreslerine göndertiyorsunuz ve onlarda Türkiye'ye faturasız gerçekten hediye gibi gönderiyorlar veya gelen kişi ile gönderiyorlar (garantili tabiki). O zaman çok daha ucuza geliyor.

Gezengez o siteleri hatırlarsan eğer bana mesaj atabilir misin.
Selamlar...

Ynt: E-bay'dan Alışveriş

Deep' Alıntı:
bi arkadaşınıza ısmarlatırsanız sorun yok sanırım kendi eşyası gibi getirebilir
bi arkadaşıma Hongkong tan fotoğraf makinesi getirmiştim Teknosa da 800 $ dı, ordan 360$ a almıştım sonra Doğubankta aynı fiyata satıldığını görünce boşuna taşıdığımı anladım onca yolu :eek: bi de Filipinler üzerinden döndüğüm için uçakta kutusunu bırakmıştım aletin gümrüğe takılmayalım diye ;D
o yüzden önce bi Sirkeci piyasasına bakın elektronik alet getirtmeden önce sonuçta hiç bir fark yok iki şekilde de ürün garantisiz ;)

Merhaba acaba Ankara'da böyle bir piyasa/çarşı ortamı var mı ?

Alman bir satıcıya, "kargo takip numarasını" sormamda yardımcı olacak kimse var mı?

"Hallo, ich möchte wissen, was meine Versandnummer ist? " yazabilirsin. veya daha kısa "Was ist meine Versandnummer?" de olabilir.

ARKADAŞLAR BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM.

BENDE EBAYDAN ÜRÜN ALCAKTIM BLACKBERYSTORM 9500 ÜRÜNLER 200 DOLARDAN GİDİYOR. BEN TÜRKİYEDEN SİPARİŞ VERSEM KAÇ GUNDE ELİMDE OLUR AYRICA BAŞKA BİR ÜCRET ÖDERMİYİM?

BURDA IMEI ATTIRMAM MI GEREKİR TELEFONA. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞŞEKÜRLER ŞİMDİDEN

Merhabalar, öncelikle büyük harf yazmamanız gerekiyor, zira bu bağırmak anlamına geliyor.

100 dolar üzerindeki siparişlerin gelmesinde sorun çıkıyor, yani posta işleme merkezine giderek, oradaki işlemlerden sonra alabiliyorsunuz.

Ancak cep telefonu daha sorunlu. Vergi vs. de kesiliyor.

Öncelikle kusura bakmayın bilmiyodum büyük harf kuralını.

200 dolarlık telefon bana ne kadara maal olur?

cep telefonu almak sizce uygun değil mi?

evet doğru söylüyorsunuz ama türkieyde bu tel pahalı:smiley:

ben tel almayacağımda dışardan ne alabilirim peki.

Amazon nasıl bir site Türkiyeye mallar gelirken çok beklermiyiz. yardımcı olmanızı bekliyorum.

Tel almak istiyorum ama dışarda ucuz olan teli burdan pahalıya almak istemiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri