Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,000
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

o tarihlerde abantta toplantılarım olacak ne yazık ki gelemiyorum...çok güzel bir etkinlik olacağına eminim.

Etiketler
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

1- Selma ve Behiçefe (İstanbul / Binek araç)
2- Yüksel Uysal (İst.Anadolu / Willys yada XJ)
3- Levent Baştepe (İst.Anadolu / Vitara )
4- Alfonse (Ankara / Anadolu / GC ) - Zorunlu İptal Olabilir...
5- Koral Babacan (Düzce / Vitara)
6- Nurten Aşan 2 kişi (Düzce/jeep)
7- Şenol Eşiyok (kdz.Ereğli / Vitara)

Ufuk abi rahat ol pazar daha çok program var daha zevkli olacak kesin gel bekliyorum

8- Şamil Seçgin

8- Şamil Seçgin (Düzce/ Vitara) Katılım Sakarya dan

Ben kendim için Ankara/Anadolu :smiley: yazmıştım. Kopyala yapıştır, kopyala yapıştır, smile kaybolmuş. anlaşılabilir olur anlaşılabilemez olur :smiley: siliyim bari :smiley:

Tüm gezilerin listelerine tavsiyede bulunuyorum. Listeye ekleme yapan arkadaşlar lütfen sitedeki kullanıcı adlarınıda yazsınlar. Mesaj atmak gerekebilir veya online olmayan üyelere e-mail ile ulaşmak gerekebilir v.s. v.s. , üyeyi bulmak daha pratik olur böylece....
Ben tamamlıyorum müsadenizle....

1- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç
2- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys yada XJ
3- Levent Baştepe ( levend ) - İst.Anadolu / Vitara
4- Alfonse - Ankara / GC - Zorunlu İptal Olabilir...
5- Koral Babacan ( Hook ) - Düzce / Vitara
6- 2 kişi - Nurten Aşan (GREENSEA81 ) - Düzce / jeep
7- Şenol Eşiyok ( Schweps ) - Kdz. Ereğli / Vitara
8- Şamil Seçgin ( vitarajan ) - Düzce/ Vitara - Sakarya

Yanımıza almamız gerekenleri, ekipmanları, düzenleyici veya tecrübeli bi arkadaşımız lütfen ivedi listelesin. Benim gibi kamp konusunda tecrübesiz, eksikleri olanlar mevcuttur elbet. Mesala benim çadırım v.s. hep Bodrum' daki evimde kaldı. O çadır uygun değilse göndertmicem buraya. Ankara' ya. Yeni almam gerekebilir. Ne biliyim :smiley: Gıdadır, lastik bottur, fenerdir, ne gerkiyorsa işte, bilmiyorum.....

Bi aksilik çıkmamasını, katılabilmeyi umud ediyorum....
Sağlıcakla....

:smiley: Buda konunun nazar boncuğu olsun :smiley:
[attachment=1]

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Ufuk abi rahat ol pazar daha çok program var daha zevkli olacak kesin gel bekliyorum
Tamam o zaman normal sartlarda geliyorum....

8- Şamil Seçgin ( vitarajan ) - Düzce/ Vitara - Sakarya
9- Ufuk Ozkan -Ankara Cj 6

Ufuk abi Cj6 yazmışsın ya çok güldüm :smiley: okuyan hakkaten CJ6 sanacak makineni....:smiley:
Yüksek Müsadenle abi....:smiley: Düzeltiyim..

8- Şamil Seçgin ( vitarajan ) - Düzce / Vitara - Sakarya
9- Ufuk Ozkan ( ufukozkan ) - Ankara / 5XLCJ6 Ufuk abisinin aracını Alfonse böyle yazdı, yanlış anlaşılmasın ;D

Güzel bir etkinlik olacak gibi... Yalnız gezi esnasında binek araçlarla gelenler ne yapacak onu netleştirirsek sevinirim..Oraya gelip gezenleri beklemek istemem...

erturk77' Alıntı:
Güzel bir etkinlik olacak gibi... Yalnız gezi esnasında binek araçlarla gelenler ne yapacak onu netleştirirsek sevinirim..Oraya gelip gezenleri beklemek istemem...
Bi şekilde hallediliyor, mesala bende bi kişilik boş yer olacak büyük ihtimal ( 5-4=1 ).... Ben 4 pax yer kaplıyorumda :smiley:
Aracınızla parkura gelip, kitliyorsunuz. Sizin araçla katılamayacağınız gezilere misafir oluyorsunuz başka araca....
Haymana' da benim yanıma bi üyemiz bindi. İyide oldu. Anlaştık yani, ben memnundum. Ama O' nu bilmem. Ben çok konuştumda :smiley:
Ben önceden rezervasyon almıyorum, sadece walk-in çalışıyorum ama :smiley: Teklife göre karar değiştiririm. Gezi boyunca börek garantilensin :smiley: bütün masrafım mesala çekilsin :smiley: her türlü yardıma açığım :smiley: ben çok yardımsever ve duygusalım :smiley:

GSLH' Alıntı:
Selam arkadaşlar. Hiç kampa katılmadım, yedigöllerede müsayit olamadım. Bu etkinlige katılmak istiyorum ama araba 87 land. Ankaradan en az 4 saat benim araba için geçerli. Duruma göre listeye bende girebilirim, yinede bu hafta içi yeterli bilgiyi alırsak siz arkadaşlardan gerekli hazırlığı yaparak ilk etkinliüe katılırım SAYGILAR.
Konvoy sürüşlerde herkez en yavaş aracın hızına uyar.....
Eğer Ankarada ki araç sayımız uygun olursa ( grup lideri karar verir ) oraya münferit değil konvoy sürüşü yaparız. Sıkılmazsınız yani....
Bunun için sayı önemli bildiğim kadarıyla...
Sizin çabuk karar verip buraya yazmanız gerekiyor ama.
Konvoy gideceksek, buluşma noktası detayları gelen araçların niteliğine göre felan belirleniyor....

01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul  / Binek araç
02- Yüksel Uysal ( yuysal )                    - İst.Anadolu / Willys yada XJ
03- Levent Baştepe ( levend )              - İst.Anadolu / Vitara
04- Alfonse                                        - Ankara / GC - Zorunlu İptal Olabilir...
05- Koral Babacan ( Hook )                   - Düzce / Vitara
06- Nurten Aşan (GREENSEA81 ) - 2 kişi - Düzce / jeep
07- Şenol Eşiyok ( Schweps )                - Kdz. Ereğli / Vitara
08- Şamil Seçgin ( vitarajan )                - Düzce/ Vitara - Sakarya
09- Ufuk Ozkan ( ufukozkan )                - Ankara / 5XLCJ6  Ufuk abisinin aracını Alfonse böyle yazdı, yanlış anlaşılmasın  Grin
10- Uğur Kalaycı (Jeep34)                   - İstanbul / Jeep CJ 7

erturk77' Alıntı:

Serkan bey zaten bölgedeymiş...yolların keşiflerini yapıyolar mümkün olduunca binek araçlarında hareket edebiliceği gibi yolları tercih etmeye çalışıyolar..en geç yarın güzergahlar belirlenicek konuyla ilgili detaylar linkte açıklanıcak....kamp alanına ve şelaleler bölgesine binek araçlarla rahatlıkla gidilebilndiğini kesin biliyorum....

selam arkadaşlar bizide eklermisiniz.İSTANBUL suat kabal toyota landcrusier.adnan ofluoğlu cj5 teşekkürler görüşmek üzere. hoşçakalın

Elbette Suat Abi, listedesiniz;

01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul  / Binek araç
02- Yüksel Uysal ( yuysal )                    - İst.Anadolu / Willys yada XJ
03- Levent Baştepe ( levend )              - İst.Anadolu / Vitara
04- Alp (Alfonse)                                - Ankara / GC - Zorunlu İptal Olabilir...
05- Koral Babacan ( Hook )                   - Düzce / Vitara
06- Nurten Aşan (GREENSEA81) - 2 kişi  - Düzce / jeep
07- Şenol Eşiyok ( Schweps )                - Kdz. Ereğli / Vitara
08- Şamil Seçgin ( vitarajan )                 - Düzce/ Vitara - Sakarya
09- Ufuk Ozkan ( ufukozkan )                - Ankara / 5XLCJ6  Ufuk abisinin aracını Alfonse böyle yazdı, yanlış anlaşılmasın  Grin
10- Uğur Kalaycı (Jeep34)                     - İstanbul / Jeep CJ 7
11- Suat Kabal (suatkabal)                     - İstanbul / Toyota Landcrusier
12- Adnan Ofluoğlu                              - İstanbul / GJ 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri