Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,000
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Camurlu bir etkinlik kaçırıyorum ...

Etiketler
Ynt: Düzce, Kamp Do?a Gezisi ve Off-Road Oyunlar? Etkinli?i Duyurusu (2-3 May?s 2009)

Su anda kamp yerinde cad?r?n icindeyiz ve gitar cal?yoruz :smiley: d?sarda tatl? bir yagmur var etkinlik cok güzel baslad? bence :smiley:

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Keyfinizin yerinde olmasına çok sevindim :smiley:

aranızda olmak için neler vermezdim.

Az önce Ankara'ya döndüm. Etkinlik keyifli bir şekilde devam ediyordu biz ayrılırken. Araçlarla muhteşem bir doğa gezisi yaptık. Fotoğraf makinem olmadığı için bayağı hayıflandım doğrusu.

katılamayan arkadaşlar neler kaçırdığınızı görmeye ve okumaya hazır olun... ;D

Ynt: Düzce, Kamp Do?a Gezisi ve Off-Road Oyunlar? Etkinli?i Duyurusu (2-3 May?s 2009)

Arkadaslar cok müthis eglenceli bir etkinlikti gercekten kat?lamayanlar cok sey kac?rd? camurlara batt?k c?kt?k gece gitar cald?k daha neler neler :smiley:
Beeeedaaava yedik ictik eglendik geldik adios diemios cünkü serkan abi tekrar?n? beklios :smiley:

mimesin86' Alıntı:
Arkadaslar cok müthis eglenceli bir etkinlikti gercekten kat?lamayanlar cok sey kac?rd? camurlara batt?k c?kt?k gece gitar cald?k daha neler neler :smiley:
Beeeedaaava yedik ictik eglendik geldik adios diemios cünkü serkan abi tekrar?n? beklios :smiley:
peki şelaleleri gezdin mi sen

serkan tebrik ederim herkes cok memnun kalmış umarım bi dahaki sefere bizlerde oluruz düzcenin doğa sporlarında i kamp rafting gibi bircok allanda hak ettiği yeri alaçağına inanıyrum..bir dahaki etkinlikde görüşmek üzere kolay gelsin

Gelemedik kısmet değilmiş.
Serkan bey fotoğraf paylaşımı için aşağıdaki linki açmış fotoğrafları bekliyoruz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31443.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri