Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,979
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Hasan bey gelmeniz bizlere mutluluk verir bekliyoruz

Etiketler
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Serkan bey.
Bu yapılacak bu güzel etkinlik için şimdiden başarılar diliyorum.Eminim çok keyifli ve zevkli olacaktır.Eh hazır böyle güzel bir etkinliği ve yeni dostlar kazanma fırsatı bulmuşken,gelmemek ayıp olur elbette.
Bizde Gezenbilir ailesi olarak bu etkinlikte yerimizi alıcaz.
Hatta eğer yolu gözüm keserse benim Willys'le (maymunla) gelmeyi düşünüyorum.Olmazsa xj ile gelirim.Geleceğini bildiğim birçok arkadaşım var.Onların isimlerini yazmıycam.Kendilerinin yazmasını bekliyorum.Onlar kendilerini biliyorlar. ;D ;D

Evet Gezenbilir ailesi.Listeyi kaldığı yerden devam ediyorum.Umarım etkinlik gününe kadar 40-50 araç oluruz. ;)

1- Selma ve Behiçefe ( İstanbul / Binek araç )
2- Yüksel Uysal (İst.Anadolu / Willys yada XJ)

Yüksel bey ilginiz ve destekleriniz için çok teşekkür ediyorum tüm gezenbilir ailesini bekliyoruz

3- Levent Baştepe (İst.Anadolu / Vitara )

4- Alfonse ( Ankara / Anadolu :smiley: / GC ) - Zorunlu İptal Olabilir...

4- Alfonse ( Ankara / Anadolu / GC ) - Zorunlu İptal Olabilir...
5- Koral Babacan (Düzce / Vitara)

Arkadaşlar Cumartesi günkü programda ufak bir değişiklik yapıp toplanmanın ardından
şelale ve yaylalardan oluşan yaklaşık 40 km lik bir tura ne dersiniz tabi arzu ederseniz
fikirlerinizi bekliyorum turun bir bölümü binek araçlarla rahat geçilir devam edilmek istenirse
sadece jeepler devam edecek nedersiniz

Serkan, bu tur işini pazar gününe bırakırsanız, o gün gelecek olanlar da bundan yararlanabilirler.

haklısınız oda aklıma geldi o zaman yarışı biraz hızlandırıp öğleden sonrasını boşa çıkarmam lazım
bilgi için teşekkürler ortalama kaç araba geliir Ankara dan

herkese merhabalar

4- Alfonse ( Ankara / Anadolu / GC ) - Zorunlu İptal Olabilir...
5- Koral Babacan (Düzce / Vitara)
6-Nurten Aşan 2 kişi (Düzce/jeep)

yeşilin ve mavinin hakim olduğu doğa harikası Düzce'miz de sizleri ağırlamaktan büyük keyif alacağız....
serkan bey'in yapmış olduğu organizasyonda yer almak her zaman ayrıcalıklıdır...özellikle 40 km şelale ve yayla gezilerine katılmanızı tavsiye ederim..kesinlikle pazar günü olması çok daha güzel olur.

Liste oluştukça bunu anlarız sanırım, şu an da ben de bilemiyorum, eminim çok kişi gelmek isteyecektir :smiley:

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
haklısınız oda aklıma geldi o zaman yarışı biraz hızlandırıp öğleden sonrasını boşa çıkarmam lazım
bilgi için teşekkürler ortalama kaç araba geliir Ankara dan

Ben karar veremedim çünkü pazar gelebilirim ... c tesi günü herşey yapılırsa Pazar günü gelmemin bi esprisi kalmıycak gibi ....

Serkan görünüşe göre çok güzel bir organizasyon herşeyi düşünmüşsünüz o tarihlerde müsait olursam katılmayı düşünüyorum ilerleyen günlerde belli olur yayla ve çevre gezisi daha bi harika .

Selam arkadaşlar. Hiç kampa katılmadım, yedigöllerede müsayit olamadım. Bu etkinlige katılmak istiyorum ama araba 87 land. Ankaradan en az 4 saat benim araba için geçerli. Duruma göre listeye bende girebilirim, yinede bu hafta içi yeterli bilgiyi alırsak siz arkadaşlardan gerekli hazırlığı yaparak ilk etkinliüe katılırım SAYGILAR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR