Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,007
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Evet yine bir gezi kaçırmanın hüznü içindeyim. Bu sene aralıktan beri sağlık problemleri izin vermedi katılmaya. Şimdide evimdeki 7 yavru köpiş izin vermiyor..
Allah izin verirse mayıs sonu itibari ile gezeceğim..
Geziniz kazasız, belasız, bol sohbetli, bol fotoğraflı geçsin :smiley:

Etiketler
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

düzcedeki geziye gitmek isteyipde aracı olmayan arkadaşlar eğer isterlerse yol masrafına ortak olup gidebileçekleri araç sahipleri var yanlarına hem yol arkadaşı hemde masrafa ortak olmak isteyen varsa bildirsin bana

serkan bey eğer cuma günü kamp için gidecek varsa bende geleceğim hülya hanımla kimse gitmiyorsa gitmem tırsarı m yani :D

selam millet
yol uzun cumadan gıtmekte guzel olabılır
bizde bırkac kısı gıtmeyı dusunuyoruz
patron sevtap ve eksper oto serkan sesımı duyuyorsanız cevap verın

Kamp yapılacak yaylaya yol tarifi ya da kroki var mı? Varsa görmedim tekrar koyulması ya da kaçıncı sayfada olduğunun belirtilmesi mümkün mü?

sayın mc murat ben valla ilk sayfalarda 3 deydi yanlış hatırlamıyorsam ayrıntılı gördüm sanki bakayım bi sana aatyım tekrar ok kroki değilde anlatım avrdı

ur-guru' Alıntı:
selam millet

Mürşatcım biz ancak cumartesi gelebiliyoruz...
Görüşmek üzere :smiley:

schweps' Alıntı:
Serkan bey merhaba,
Siz kamp yeri, yol vs.gibi hazırlıklarla boğuşurken katılımcıları buluşma yeri ve güzergah hakkında elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışacağım.

Buluşma noktasına erişim şu şekilde yapılabilir. Çoban mevkiinden şehir merkezi istikametine yönelip 800m ilerledikten sonra ana cadde ile kesişirsiniz. Bu noktadaki trafik ışıklarından mecburi sağa dönerek 500m kadar ilerlediğinizde Anıtı sağınızda göreceksiniz. Aslında Ankara'dan gelişte ve İstanbul'dan gelişte kullanılabilecek alternatif yollar mevcut ancak her iki istikametten gelenler için ortak olan tarifi yapmaya çalıştım.

Kurugöle ulaşım için hangi yol izlenecek bilmediğimden, 2006 yılında oraya yaptığım gezinin gps datasını ekliyorum. O vakit Ankara istikametinde Üçköprü köyünü geçtikten sonra sola ayrılan yollardan birini kullanmıştım, yanılmıyorsam birbirine yakın üç ayrım vardı ve üçü de kısa mesafede buluşuyordu. 

Planladığınız gezide hangi şelaleye gidilecek bilemiyorum ama Güzeldere'dir herhalde kabulüyle ona ait gps datasını ve devamındaki Kardüz ve diğer yaylalara ait gps datalarını da ortak tek dosya içinde bulabilirsiniz. Gps dataları Garmin cihazları tarafından olduğu gibi kullanılabilir. Diğer marka gps cihaz sahiplerinin (sanırım) veya gps cihazı olmayanların Google Earth uygulaması ile açabilecekleri *.gpx uzantılı dosyayı da ekte bulabilirsiniz. Ancak boyutu 250kb.ı aştığı için winrar ile sıkıştırıp koyabildim. Önce winrar ile dosyayı bilgisayarınıza çıkartıp sonra google earth uygulamasını başlatıp File/Open ile dosyaya erişip açın.
Ne gps cihazı ne de google earth uygulamasına sahip olmayanlar için ise google earth'ten aldığım ekran görüntülerini ekliyorum.

Serkan beylerin programı henüz tam olarak orta çıkmadığından bunları sadece ön bilgilendirme olarak kabul edin.

Selamlar.

[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

krokili anlatım varmış buyrunuz efendim

bu uydu bağlantılı fotolar çıkmamış onlara sayfa 4 de schweps Şenol EŞİYOKun mesajından bakabilirsiniz alıntıda görüntülenmedi

Buldum teşekkür ederim...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.60

mesaj alındı mürşat cuma akşamını öğlene çekmeye çalışıcam telefonlaşırız yarın sabah

ur-guru' Alıntı:
selam millet

evet evet bencede cumadan gidelim tatil olanlar :D akşam yada öğlen hiç farketmez :D

Çiğden selam, anlaşılan uzun süredir bir etkinlik yapmadın.

yörük yaylası yani dimi cuma gidenlerin kamp yapacağı yer?

yaa evet murat işte en son beraber gittiğimiz aladağlardaydım sonra siz  bi yedigöller yaptınız ama ben gelemedim ona :D benim için süper olacak bu

Olsun ciğdem önümüzde daha çokkkkkkkkk etkinlikler olacak inşallah.Hafta sonu görüşmek dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri