Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,989
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

inşallah alakasız olmuştur. Aksi taktirde vay halimize ;D

Etiketler
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Merhabalar herkese,

Öncelikle yaklaşık 1 senedir üye olmamıza rağmen hiçbir etkinliğinize katılamadığımız için çok üzgünüz fakat bu kamp fikri gayet hoşumuza gitti, hem herkesi tanıma fırsatı bulacaz hem de nadiren toprak çamur gören discoII mize biraz yol yordam gösterecez ama birkaç sorumuz olacak. Yaylada kamp yapılacak gibi duruyor. Açıkçası bizde çok da kamp malzemesi bulunmuyor (çadır, uyku tulumu vs.) Acaba diyoruz bizim emektar discovery nin arka koltuğunu yatırsakda oraya mat atsak rahat ve sorunsuz uyuyabilirmiyiz? Belki fikir biraz komik gelebilir biraz da acemiliğimize verin ;D tabi birazda malzeme eksikliği. Siz deneyimli kişiler olarak ne önerirsiniz? Kalın bir mat ve kalın battaniye veya 2 adet uyku tulumu bu işi çözermi? Şimdiden bu acemi offroad meraklılarına vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederiz.

Emek & Kaan

Tabiiki sorun olmaz. 5 mevsim çadırımı baharla beraber bir kenara kaldırıp, daha pratik ve kurulumu kolay bir çadır icin arayış geçmistim. 135 tl. olan Lafuma' ya karar verdim. Sizede tavsiye ederim.

Valla Kaan bey neticede herkes bir çadırın içinde altında mat olan bir tulumun içine girecek sizin tek fark çadır yerine discovery kullanacaksınız. Zaten gece boyunca muhtemelen kapı seslerine uyanacaksınız pıtır pıtır millet arabasına girecek :smiley: Rahat olun.. Eldiven ve bereyi unutmayın. Şimdi sizin gibi benim gibi ilk kez veya az katılmış arkadaşlar acaba şunu götürsem komik olur mu? bunu götürsem abartı kaçar mı? gibi sorular dolanıyor akıllarımızda. Ne getirseniz yeridir. Ben açıkcası küçük tüpümü ve ince belli cam bardağımı bile getirecem. ;D Gülen gülsün keyfe gidiyorum ben.

Kamp rahatlıktır, şehir stresinden uzak dinlenme yeridir. Kimseyi rahatsız edecek davranışlarda bulunulmadıktan sonra, kim kime gülermiş şaşarım. Rahat olun arkadaşlar.

kkayan' Alıntı:
Merhabalar herkese,

Öncelikle yaklaşık 1 senedir üye olmamıza rağmen hiçbir etkinliğinize katılamadığımız için çok üzgünüz fakat bu kamp fikri gayet hoşumuza gitti, hem herkesi tanıma fırsatı bulacaz hem de nadiren toprak çamur gören discoII mize biraz yol yordam gösterecez ama birkaç sorumuz olacak. Yaylada kamp yapılacak gibi duruyor. Açıkçası bizde çok da kamp malzemesi bulunmuyor (çadır, uyku tulumu vs.) Acaba diyoruz bizim emektar discovery nin arka koltuğunu yatırsakda oraya mat atsak rahat ve sorunsuz uyuyabilirmiyiz? Belki fikir biraz komik gelebilir biraz da acemiliğimize verin ;D tabi birazda malzeme eksikliği. Siz deneyimli kişiler olarak ne önerirsiniz? Kalın bir mat ve kalın battaniye veya 2 adet uyku tulumu bu işi çözermi? Şimdiden bu acemi offroad meraklılarına vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederiz.

Emek & Kaan

arkadaşlar merhaba ben de 2+1 kişilik çadır var ve sanıırm tek başıma kalacak gibi görünüyorum eğer çadır sorunu olan arkadaşlar varsa yanıma 2 kişi alabilirim bunuda memnuniyetle yaparım bilginiz olsun

Herkese yorumları ve cesaretlendiri mesajları için ve ayrıca Çiğdem e de konukseverliği için çok teşekkürler. Şu an kafamızda gelme planları yapmaya başladık. Yarın eşim ve ben iş durumlarımızı kontrol edecez ve kesin yanıtı yarına yazacaz. Umarız Istanbul çıkış grubu içinde Cumartesi günü biz de olacağız. Herkese sevgiler.

Emek & Kaan

Günaydın arkadaşlar biz yine düştük yollara alanı kontrol etmeye geçiyoruz kamp ateşleri için
malzemeleri toparlatıcağız görüşmek üzere

Serkan bey başarılar diliyorum şimdiden,kalabalık bir organizasyon olacak gibi görünüyor..Daha önce bir kaç organizasyona katılmıştım,ancak Gezenbilir ailesi ile ilk gezim olacak,programa göre bir hayli zevkli ve heyecanlı iki gün geçireceğiz gibi geliyor..Cumartesi görüşmek üzere,emeği geçenlere şimdiden teşekkürler

arkadaşlar cumadan gidenler nerede kamp yapacak yörük yaylası mı?sorunun cevabı gemçiş 11 sayfada var demeyin nolur:smiley:)soruyorum çünkü birden fazla mevki ve yayla adı geçiyor ve takip etmekte zorlanıyor insan..

evet arkadaşalr cumadan gidecekler yeri bekkş okursa bende hülya hanımla cumadan çıkmak işstiyorum yola ne olur bana cumadan kampa gidileceğini ve yerini söleyin :D

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Evet gelelim kesinleşen Düzce katılımcı listesine

01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç
02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys yada XJ
03- Levent Baştepe ( levend ) - İst.Anadolu / Vitara
04- (Alfonse) - Ankara / GC - Zorunlu İptal Olabilir...
05- Koral Babacan ( Hook ) - Düzce / Vitara
06- Nurten Aşan (GREENSEA81) (2 kişi) - Düzce / jeep
07- Şenol Eşiyok ( schweps ) (3 kişi) - Kdz. Ereğli / Vitara
08- Şamil Seçgin ( vitarajan ) (2 kişi) - Düzce/ Vitara - Sakarya (Cumadan kamp atabilir)
09- Ufuk Ozkan ( ufukozkan ) - Ankara / 5XLCJ6 Ufuk abisinin aracını Alfonse böyle yazdı, yanlış anlaşılmasın
10- Uğur Kalaycı ( Jeep34 ) (4 kişi) - İstanbul / Jeep CJ 7 veya G.Cherokee
11- Suat Kabal ( suatkabal ) - İstanbul / Toyota Landcrusier
12- Adnan Ofluoğlu - İstanbul / CJ 5
13- ( yesimus ) (2 kişi) -İstanbul /Suziki jimny
14- Kemal Sarıgül ( KEMALS42 ) (2 kişi) -İstanbul-Anadolu yak./ Pajero
15- Ömer Günay ( GSLH ) (1 kişi) -Ankara / 87 Landrover 2.5dizel
16- Serhat Çakır (semuca) (2 kişi) -Samsun / L200
17- Alpaslan Epli ( alpaslanepli ) (2 kişi) -İstanbul / zj
18- (hakanbusa) - İstanbul pathfinder
19- Sevtap Dilek Çimen (SDC) (2 kişi) - İstanbul / Pajero
20- Necla ( jadeit ) - Ankara / Binek Araç
21- Ahmet Kavusturan ( Ahmet ) - Istanbul / LC prado
22- Özer Ertekin ( MAVERİCK ) - İstanbul / Pajero Pinin
23- Samim Düzen (bolu1414) (1 kişi) -Bolu / Cheroke
24- Yaşar Uzun (bolu1414) (1 kişi) -Bolu / LandroverDiscovery
25- İrfan BİLGİN (jumanji14) (1 Kişi) -Bolu / cj5
26- Zeki ÖZAY(adranalin_x) (2 kişi) -Bolu / cj6
27- Mustafa Kemik (MK51) -İstanbul / Cherokee Sport
28- Nusret GÜLÜCÜ -Sakarya/Vitara
29- Mesud YÜKSELER (2 kişi) -İstanbul/Terios (Pazar Günü)
30- Mürşat the Ur-guru -İstanbul/Vitara the Grave Digger
31- Kerem Hadımlı (wastiee) (2 kişi) -Ankara/Niva (Cumartesi akşamı)
32- Engin çöğendez (Anerkad) (2 kişi) -Bostancı isuzu (Dmax 4x4)
33- İsmail kestane (darmunyan) (2 kişi) -istanbul/NİVA
34- mustafa eker (ofrood) (3 kişi) -Bilecik / cj5 + lada niva
35- Eren Balaban (eratech) (3 Kişi) -Ankara / Binek Araç (Kesin Değil)
36- serkan kara (eksperoto) (1 kişi) -istanbul/ pajero (cuma akşam)
37- Esin EVCİ (mimesin86) (2 kişi) - Konya / Golf )
38- Adem Ulukuş (clandraz) (3 kişi) -İstanbul/G.C
39- Mustafa SAYAR (1 kişi) -Bolu/Land Rover Defender 110
40- Ender Çelebi ( Çelebi ) ( 4-5 kişi)- İstanbul /Pajero ( C.tesi akşam)
41- Aytuğ Çağlar + Murat Çelebi - İstanbul / LR Disco (Pazar sabahı)
42- çiğdem avcı (1 kişi) - Ankara/ tabanvay yada eren(eratech) ile
43- Mert Kiğılı - Uğur Kalaycı'nın aracında misafir
44- Hülya Ceylan (nautilus) (1 kişi) -Ankara/Freelander (pazar öğleden sonra)
45- B. Emrah Biçer+Sibel Bağlı (2kişi) - binek araç
46- Ünal Çelik (1 kişi) - İstanbul / CJ8
47- Erkan Çimen (2 kişi) - Bolu/Vitara
48- Serkan Tut (4 kişi) - Düzce / Jeep Cherokee Sport
49- İsmail Aydın (2 kişi) - Düzce / Jeep Cherokee Sport
50- Cemil Yiğit (3 kişi) - Düzce / Jeep Cherokee Liberty
51- Turan Yaman (3 kişi)- Düzce / L 200
52- Ferdi Kılınçoğlu (2 kişi) - Düzce / Toyota Hilux
53- Hilmi Yaman (1 kişi) - Düzce / Atv Polaris 800
54- Celal Mercan (1 kişi) - Düzce / Atv Polaris 700
55- Yahya Mercan (1 kişi) - Düzce / Atv Polaris 700
56- Erol Arslan (1 kişi) - Düzce / Atv Kymco 500
57- Burhan Yiğit (1 kişi) - Düzce / L 200

[/quo

merhabalar bizde 3 kişi geleceğiz... Bende çadırda hiç uyuyamıyorum acaba bende arabada mı yatsam.)

jadeit' Alıntı:
merhabalar bizde 3 kişi geleceğiz... Bende çadırda hiç uyuyamıyorum acaba bende arabada mı yatsam.)
Organizasyon açısından hiç sakıncası yok

cidowsky' Alıntı:
evet arkadaşalr cumadan gidecekler yeri bekkş okursa bende hülya hanımla cumadan çıkmak işstiyorum yola ne olur bana cumadan kampa gidileceğini ve yerini söleyin :D
Kaç kişi kamp yapacak cuma akşamı çadırda mı kalacaksınız detay için
0 532 440 81 81 Serkan tut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri