Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,979
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yer
DÜZCE
Arkadaşlar merhaba

2-3 Mayıs 2009 tarihinde Düzce'de Kamp Doğa gezisi ve Off-Road oyunların içerikli bir etkinlik yapılacaktır. Tüm Doğayı sevenler ve Off-Road tutkunlarını bekliyoruz. Kamp alanı Düzce ili Kaynaşlı ilçesi Kurugöl, Sarıçökek ve Yörük yaylası mevkilerinde yapılacaktır.

2 Mayıs Cumartesi 12:00 de Düzce Şehir Merkezi Anıt parkta toplanılacak gerekli olan yön levhaları Ankara ve İstanbul yönlerinde yol üzerinde mevcut olacaktır. Gurubun tamamlanması ve eksiklerin toparlanması için yaklaşık 30 dakika beklenilecek ve daha sonra konvoy eşliğinde kamp alanına hareket edilecek. Oratalama konvoy eşliğinde yoluımuz 30-40 dakika sürecektir. Kamp alanına 2 çıkış yolumuz olacak 4x4 araçlar bir konvoy olarak 1. yoldan, binek araç ve karavanlar 2. yoldan eskort eşliğinde alana çıkılacaktır.

Kamp alanında kendimize uygun alanlara yerleştikten sonra 15:30 da 4x4 araçların katılımıyla 1,5 saatlik bir gezi yapılacak yeşil bir doğa, bol oksijenin içinde güzel bir göl çevresi ve biraz da adrenelin dolu bir gezi tertipleyeceğiz. Cumartesi akşamı kamp alanımızda çeşitli yarışmalar düzenleyeceğiz, ilerleyen saatlerde yöremizde faaliyet gösteren halk oyunları gösteriler yapacak ve gecenin sonunda güzel bir havai fişek gösterisi sizleri bekliyor. Pazar sabahı saat 10:00 da Off-Road oyunu etkinliklerimiz başlayacaktır. Pistimiz hertürlü 4x4 aracın yarışmasına uygundur. Kural gereği Off-Road araçları ve traktör lastiği tabir ettiğimiz lastikli araçlar oyunumuza katılamayacaklardır.

Oyunlarımıza Sırasıyla;
1- 4x4 Araçlar 2- Atvler 3- Motosikletler şeklinde yarışılacaktır.

Oyunlarımıza cumartesi günü 14:00 ile 24:00 arası müracatlar kabul edilecektir. Katılım çokluğunda araç sınırlamasına gidilebilecektir. Kamp alanı kullanımı ve yarış müracatı için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Kamp alanımızda;
Yakılacak ateşler için gerekli olan yakacak alanımızda hazır olacak,
Tüm GSM operatörleri kullanılabilecek,
Ücretsiz yemek organizasyonları olacak,
Sürekli Jandarma, Ambulans ve itfaiye hazır bulunacak,
Seyyar ve sabit WC mevcut olacak,
Market alışverişleriniz 10 dakikalık uzaklıkta olacak,

Yarışmalarda dereceye girenlere süpriz hediyeler verilecektir.

2-3 MAYIS 2009 DÜZCE OFF-ROAD OYUNLARI PROGRAMI

2 MAYIS CUMARTESİ

12.00—12.30 Düzce Anıtparkta toplanılacak
12.30—13.30 Konvoy eşliğinde Kurugöl üzerinden Yörük yaylası gidiş.
13.30—14.30 Öğle yemeği
14.30---15.30 Kamp alanı yerleşim
15.30---18.30 Kaynaşlı Topuk Yaylası gezisi Yörük köyünden çıkılacak
18.30---19.30 Serbest zaman
19.30---20.30 Akşam yemeği
20.30---23.00 Yarışma ve eğlence programı

3 MAYIS PAZAR

08.00---09.00 Sabah kahvaltısı
09.00---12.00 Off-Road oyunları
12.30---13.00 Ödül töreni
13.30---18.00 Samandere Şelalesi – Odayeri yaylası- Kızık yaylası- Hira yaylası
Pürenli yaylası- Güzeldere Şelalesi konvoy eşliğinde gezi
18.30 Düzce Anıt parkta program sonu vedalaşma

Eksik kalan bilgiler ve ilave etkinlikler gps koordinatları ilerleyen günlerde tekrar yayınlanacaktır.

Etiketler
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Tebrikler. Organizasyon çok iyi gözüküyor...
Vay be... Süper...
Off-Road araçlar ve traktör lastikliler yasak demişsiniz.... Açarmısınız, AT' li GC Off Road aracı olmuyor mu? :smiley: Aşkolsun....

Ankara Merkezden toplam gidiş geliş kaç km yol yaparız sizce......?
Teşekkürler....

Buda bi nevi oyun :smiley: Humvee' mizi getirebilir miyiz :smiley: Müsait duvar var mı? :smiley:
;D Bi güldürgeç ;D
ve
video ile başlasın konu....
Kazasız belasız.....
:smiley: Hediyesi benden :smiley:

Bi duvar yazısı...... Ankara Büyük Sanayiden..... Yıllar önce...... Gerçektir..... Bu gözlerim gördü...... :smiley:

:p " BuRaYa CiPiLe DıRmAnAn EşEkTiR !!! " :p

http://www.youtube.com/watch?v=CXvxIy4YupI

Merhabalar Alp bey değilmi Haymanda tanışmıştık yanlışsam düzeltin
Öncelikle ilginize çok teşekkür ediyorum yaklaşık Ankara dan Düzce ye geliş etkinlikler ve dönüş ortalama 600 km dir

Yes! O benim :smiley:
Rica ederim....
O zamandan beri aklımda....
Hatta Zerrin hn. ile bile konuştuk sonrasında....
İnşallah gelebilirim...
Kolay gelsin.....

Teşekkür ediyorum Alp müsait olan tüm arkadaşları bekliyoruz

Güzel bir etkinlik gibi görünüyor, hazırlıkta emeği geçen herkese teşekkürler.

O halde liste yapmaya başlayalım :D

1 ) Selma ve Behiçefe ( İstanbul / Binek araç )

Serkan bey sizlere başarılar diliyorum
23 nisanda Düzcedeyiz iki hafta üstüste pişti olacak ama bu etkinlikte kaçmaz.

Selma hanım ve Bülent bey ilginize teşekkür ediyorum inşallah çok güzel olacak
Selma hanım liste başlangıcı için teşekkür ediyorum

_MG_2310.jpg

Yaklaşık 15 günden beri kamp alanı, gezi programı ve yarış alanın için hazırlık yapıyoruz bu arada
Kamp alanı ve yarış alanında kene ve diğer haşerelere karşı ilaçlama yapılacak gerçi bu bölgede
bu şekilde bir vakaya rastlanmadı ama biz yinede önlemimizi aldık organizasyondan birkaç gün önce
tüm alan ilaçlanacak
Bu arada sürekli benim yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen Düzce Otomobil Sporları ve Off-Road Derneğin
deki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Pazar sabah 10:00 da oyunlar basliyacak bir kac saat surer sonrasi icin program nedir Sunun icin soruyorum ben pazar sabah gelmeyi dusunuyorum ....

serkan beyıın tek teker yesıl arabasının resmı cok ıyı :=)

pazar sabahı aranıza katılacaklar ıcın bır yol krokısı yollanırsa svınırım ıst katılmayı dusunuyorum.

Ufuk bey merhaba katılımın sayısı belli olmadığından yarışın kaçta biteceği belli değil o yüzden pazar programını
şu andan kestirmek mümkün değil ama yarış sonrası zaman kalırsa tabiki gezilecek çok güzel yerlerimiz var ama
yarış dışı ne yapabilirim derseniz bölgeyi dolaşmanız konusunda bir arkadaşım sizlere eşlik edebilir zaten buraya
geldiğinizde sizlere bölgemizi tanıtan özel kitapçıklar verilecek gelişmelerden sizleri tekrar haberdar edeceğim
ama Ankara daki gibi batıpta çıkamıyacağımız kötü çamurlar yok

Cem bey merhaba
öncelikle iltifatınız için çok teşekkürler yol krokisi gps koordinatları şeklinde bildirilecek ama kolay bir tarif vereyim
İstanbul veya Ankara istikametinden otobandan gelirken Kaynaşlı gişesinden çıkacaksınız çıkar çıkmaz sağda polis
kontrol noktası var onların bilgisi olacak ama tam polis noktasında durduğunuzda karşınızda sizlere yolu göstercek
bir tabela olacak yani polis noktasının tam karşısından kolay ve binek araçlar için kullanılacak kestirme yol mevcut

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Yaklaşık 15 günden beri kamp alanı, gezi programı ve yarış alanın için hazırlık yapıyoruz bu arada
Kamp alanı ve yarış alanında kene ve diğer haşerelere karşı ilaçlama yapılacak gerçi bu bölgede
bu şekilde bir vakaya rastlanmadı ama biz yinede önlemimizi aldık organizasyondan birkaç gün önce
tüm alan ilaçlanacak
Bu arada sürekli benim yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen Düzce Otomobil Sporları ve Off-Road Derneğin
deki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

İnce ayrıntıların düşünülmesi güzel... ;) Fırsat bulursam geleceğim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR