vay arkadaş, konu nasıl açılmış nerelere gitmiş
baya bir saçmalanmış, hemde dip seviyesinde saçmalanmış,
dandik araba, teneke, şirket aracı, ... gibi gibi
komik olmuşsunuz arkadaşlar, inanın iyi güldüm,
yok bunu konuşan arkadaşların örnek gösterdikleri araçlara bakıyorum
cebinde her an 20 bin lirayı plansız tamirciye gömmeye hazır , tuzu kuru arkadaşlarımız,
4 çeker minibüsler, unimoglar, cherookeler
arkadaşım bende bir suzuki jimny vardı, özel yaptırmıştım herşeyini adanada, sizin o bahsettiğiniz araçlardan sadece unimogla depişmedim heralde çamurda kumda
cherokeymiş, l200 müş, 4 çekermiş...
hepsinin çatır çatır gömüldüğü yerlerden geçip gidip, çok jeep sattırmışlığım var adanada, arazi aracı 2,5 ton olmaz arkadaş , gövdesi yumuşak çamurda-sahilde löp diye oturur,ondan sonra iner ve 50 milyar para harcadığınız aracı izlersiniz
isteyene eski aracımın resmini atarım, off road için jimny ile yarışacak galiba rubicon falan olabilir,
cepte para olunca kolay konuşuluyor galiba, bana şu aracın muadilini bir göstersenize, ama 0 km olacak bu şart, yoksa mercedes 600 selde alırım ben 30 bine
1,5 dizel 110 beygir 250 tork
vergi avantajı
muayene otomobil gibi
1. köprüden geçecek
bagajlı olacak
standart yüksekliği 220 mm olacak
istersen 2 çeker, istersen 4 çeker
esp standart
100 kmde 6,5 litre mazot yakacak, alternatifleriniz lpg de 25-30 litre yakıyor,altını iddia eden varsa beri gelsin
çok denedik çamurda kumda
....
şimdi 65 bin liraya alternatif sayarmısnız bana ???
bakın bana, dusterı eleştir deyin, size iç malzeme kalitesinden girerim, davlumbazının yarım olmasına kadar sayar ve yerden yere vururum,
ama fiyat/fayda oranında yanına yaklaşabilecek
renault kadjar 1.6 dizel
nissan qashqai 1.6 dizel var
bu araçların çekiş sistemi duster ile kafa kafaya aynı, ve 120 bin lira fiyatları var,
herkes cebindeki parası kadar yorum yapmış belliki, cepte para olunca aracı yerden yere vurmak kolay olmuş,
ama memlekette ki akıllı ve akılsız rakamlarına bakılınca , ortaya satış rakamları geliyor birazcık,
biraz ağır olduysa yazım, kusura bakmayın ama olsun , kibarlık falanda beklemesin kimse yüksek perdeden konuşanlara karşı tavrımda, sizler kadar off rodu bilirim, dibini de yaptım,
cebimde param olsa pajero yada land cruiser dan başka aracada binmem,
tek ortak noktamızda unimog olur galiba, onun dışında gidin ve tamircileri zengin edin lütfen