troyexplorer
Zirve
Siz hepimiz cevabınızı yazın ben toplu halde hakkınızdan gelirim , dinsizin hakkından imansız gelir , diğerleride yazsın bekliyorum
Dinsizliği aynen sana iade ediyorum. İmansızlığın senin sorunun . Bilgi sahibi isen tecrübenle bilginle konuş yok canın dalaşmak istiyorsa kendi seviyendekiler le dalaş.Siz hepimiz cevabınızı yazın ben toplu halde hakkınızdan gelirim , dinsizin hakkından imansız gelir , diğerleride yazsın bekliyorum
Gelelim bir önceki mesajına ;
Hani dedimya kendi araçlarıyla ilgili birşeylere faydalı olayim olayı yok bunlarda şurda kaç senedir üyeyim kullandığım araçlar haricinde hiçbir başlıkta hiç bir yorumda bulunmamışımdır bilen bilir
Ama bu yeni yetme ötekilerden hiç geri kalmamış ben vitara sayfasındaki başlığımı baştan sona yalamış yutmuş belki birşeyler öğrenirim ümidiyle, hoş masa başından poposunu kaldıracak hali yokta
Ben niye yapamıyorum ezikliğiyle oturmuş klavyenin başına yapanlara bok atıyor , dantel, masa örtüsü vs.
Hani duyanda offroad cunun kralı sanır
Senin kumaş pantolunun kirlenir yavrum otur kenardan seyret olurmu
Zaten bu arkadaslara defalarca izah etmeye çalıştım.
"Olayin sizle bir ilgisi yok dedim, Otomatik duster geldiginde yogun bir talep olucak, zaten 4 cekerine degil, 2 cekerine otomatik gelicek, siz canınızı sıkmayın" dedim ama bu konu onları ne diye rahatsız ettiyse artık verdiler veristirdiler.
Dinsizin hakkından imansız gelir lafı mecazi anlamda kullanılır bizde gerçekte öyle olduğu için değil
Tabi sen masa başı işte popo büyüttüğün için uzak kaldı biraz
Arkadaşlar bu arkadaş haricinde 2 tane var dedimya , bunu yeni almışlar aralarına , sözcü olarak kullanıyorlar , ağzı laf yapıyor ya onlara göre ,bu konuşuyor , diğer 2 si beğeniyor , onlar konuşma özürlü biraz kusura bakmayın
Yine mi sen duster trolüSiz bu konunun en başından yeniden okuyun kendi uslubunuza bi bakın olurmu! Üstelik bu markayla hiç alaakanız yokken!!!