KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Haha, açıkcası 70 bin muhabbetini anlatiyim. Bir Ara. 42 civarı birşeydi, Tuvturk muayeneye gidişimde. Aklıma geldi lastiklere bakiyim dedim, baktım gayet iyi, burda bir sıkıntı çıkmaz dedim, neyse 2 gün sonra Bolu 7 göllere gittim 4 arkadaşımıda alıp bayağı bir gezdik....
Daha sonrası Arman abilerle buluştuğumuzda, açıkcası bana "Bak lastiğe önler gitmiş valla" dediğinde bir baktım ki, Bolu'dan önceki lastikle bir alakası yok, minik minik çizilmeler, deforme olmalar kopmalar şok oldum tabi çaktırmadım
70 bin demeye vazgeçtim... şuan aracım 50 bin civarında, bugünde servise sordum adam bana;
Bir lastiğin ömrü ya 4 senedir, yada 50 bin km 'dir, bize bunları seminerlerde söylüyorlar dedi.
Ben olmadı yarın bi lastikleri değiştiriyim, Arman abinin telefonunu verdiği adam pazar açıkcsa. Hem bide o adamla konişiyim.
Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi
Yani...
Servisteki adamın söylediği şeyi 70000 muhabbetinin geçtiği zaman ben söylemiştim sana dinlemedin ozaman lastiğin en kralı max 50000 km dir 4 sene de olabilir ama ben 3. Seneyi doldurduğunda çıkartırım 20000km olsa bile çıkarırım daha randıman alınmaz o lastikten
youngsun' Alıntı:
Ben bir bucuk yil once önkonsol sungerini degistirirken sokmuslerdi konsolu. Hatta ne gerek var demistim. Olmaz önce sunger yapisacak sonra konsol üstüne basacak demislerdi.
Bi sıkıntı olmadı.
bugün ön konsolu söktüler, düşündüğümden daha kısa sürdü, sabah 8:30 da verdim beni saat 15:00 gibi aradılar gelin alın diye. acaba sökmediler mi diye düşünürken arabanın ön konsolunu bayağı bir batırmışlar. sanırım sökmüşler gerçekten. ilk test sürüşümü yaptıktan sonra ilk izlenimlerim ön taraftan gelen seslerin %90 ının kesildiğini gördüm anca yine sağ ön direk, torpido üstünden gelen pıt pıt seslerinin hala devam ettiğini görünce uyuz oluyorum. olsun buna da şükür.
Ses geliyor demen yeterli oldumu sökmeleri için bunu soruyorum çünkü ne zaman servise gidip şurdan ses geliyor
desem cevap hepsi yapıyor söktük baktık bulamıyoruz o yüZden hiç sökmeyelim oluyorda
başka servise gidicem arman abiyle
troyexplorer' Alıntı:
Ses geliyor demen yeterli oldumu sökmeleri için bunu soruyorum çünkü ne zaman servise gidip şurdan ses geliyor
desem cevap hepsi yapıyor söktük baktık bulamıyoruz o yüZden hiç sökmeyelim oluyorda
başka servise gidicem arman abiyle
ben normalde geçen hafta gitmiştim servise göğüslüğü söktürmek için, sökmeden ince ayar çektik dediler. sonra bir baktım daha kötü olmuş, düz yolda bile sesgeliyordu. ondan dolayı bugün söktüler. normal de geçen hafta sökmemişlerdi