Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 465,627

Etiketler
troyexplorer' Alıntı:
Bostancıdaki saygılı dada var oda yerli ama 200 tl ye satıyor, sonuçta aynı imalatçıdan alıyor.
Serviste satılan Ön krom koruma nın da imalatçısını buldum gibi birşey

Ön korumanın imalatcısını mı buldun valla büyüksün ne kadarmış ?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Arkadaşlar böyle bir uygulama nasıl nerde yapılabilir ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HRqw9oV5eJU[/youtube]

Micrafonu iç aydınlatmanın diğer tarafına monte etmiş, ben söküp bakmıştım oralara kablosu müsait fişli yani diğer tarafa alınır , sonrada tavan kaplamasını kalıp çıkartarak kesip monte olur buralar kolayda parça nerden temin edilir onu araştırmak lazım

kaptan gayette güzel olur
senin aynada çok iyi iş çıkartıyor

pek bir sessiz kalmış buralar. araçlarınıza yaptığınız değişiklikler bitti mi? :D

Üstadlar selam olsun... Ben sizin kadar profesyonel değilim bu konuda... Duster da ilk aracım zaten.. 2011 model siyah ambiance... Elimden geldiğince birkaç birşey yapmaya çalıştım... Size sorum: 1) 2014 Makyajlı kasanın ön farları bizim hacıya uygun mu :smiley: hem görüntü olarak hem de uyum olarak... 2) yan aynalardan krom olarak(sitelerde falan satılan ayna gibi parlak kaplama değil, mat olan krom) bulabilir miyim? Engin bilgilerinize sığınıyorum...

Yeni ön farlar uyumlu ama bence değecek değişiklik yok , gündüz farı led olsaydı olabilirdi ama değil
Yan ayna kapaklarının mat kromunu görmedim ben

Sayın arkadaşlar, ön camla göğüs arasındaki kapı süngerimsi şerit konusunda bir uygulama yapan var mı?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Henüz yapmadım ama yapıcam yurt dışında oranın fitili var alıp onu uygulayacağım, sebebi görsellikten ziyade ön göğüs ordaki boşluk yüzünden soğuk havalarda zırıltı yapıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR