Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 465,087
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Videosunu izledim ben lastik fitil, yanlız uyguladıkları araçta orda hiçbirşey yok bizdeki sünger sorun olurmu bilmiyorum olursada söker alırım onu bi boka yaramıyor zaten adamlar onu camın suyu aşağıya akmasın diye yapmışlar

Etiketler
O sünger zaten gevşek boşta duruyor bende. . Sökeceğim.. araya kağıt vs ince şeyler düşmesin diye tutuyorum orda..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Orjinal sünger, 1 sene geçmeden yapışkanı gitti ve kalktı çok eğreti duruyordu.
Garantiden konsol sokulup, önce sünger yapıştırılıp sonra konsol takılınca hiçbir sorun kalmadı.
Yani konsolu sökme imkanı olsa da oraya komple yumuşak malzeme yapıştırılıp konsol geri takılsa tam süper olur.

Mecbur kalmadıkça konsolun sökülmesi korkutur gözümü.. takarken 1-2 cıvata/vida artma ihtimali var sanki.. lz deki parça ideal gözüküyor bu iş için. .

youngsun' Alıntı:
Orjinal sünger, 1 sene geçmeden yapışkanı gitti ve kalktı çok eğreti duruyordu.
Garantiden konsol sokulup, önce sünger yapıştırılıp sonra konsol takılınca hiçbir sorun kalmadı.
Yani konsolu sökme imkanı olsa da oraya komple yumuşak malzeme yapıştırılıp konsol geri takılsa tam süper olur.
Bu LZ deki fitil üstten oraya itilerek oturuyor güray hocam , konsolun çok sökülme nedeni var ama o sünger için maceraya girilmez bu servislerde

Yeni Duster orta tavan lambasını (resimde sağ alttaki) bizim eski Dusterlara takabilir miyiz acaba?

Yeni_Duster_interior_lgt.png

Ynt: Re: Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

cem.321' Alıntı:
Süleyman bey fitilleri ne zaman sipariş etmeyi düşünüyorsunuz?

Cem fitillerin siparişini verdim almanyada bir adrese gidecek 3,4 günde , sonra şu gümrükteki pozisyon oluşunca ordan posta yoluyla buraya gönderilcek bende karşılayıp alıcam. Dhl problemli o yüzden postayla gelmesi şart o yüzden böyle yaptım

Ynt: Re: Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

troyexplorer' Alıntı:
Cem fitillerin siparişini verdim almanyada bir adrese gidecek 3,4 günde , sonra şu gümrükteki pozisyon oluşunca ordan posta yoluyla buraya gönderilcek bende karşılayıp alıcam. Dhl problemli o yüzden postayla gelmesi şart o yüzden böyle yaptım

süleyman abi konunun takipçisiyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri