lysmhc' Alıntı:Qashqai Platinium jant ve lastik Duster a uyar mı sizce.Ölçüsü 215/55/18
çok güzel olmuş....ama arkadaki 4*4 bir başka oluyor....icugurlu' Alıntı:selamlar herkese;
araca yaptıklarımdan
* kolçak 90 tl mal oldu
* spoiler 150 tl
* yan basamak 350 tl
* motor koruma fitili 15 tl
* telefon için tutucu ve kabloda 50 tl
tutarında bir ücret ödedim....
sırada
* ön koruma barı (onun için renault un duster için yaptığı gibi bir parça arıyorum bilen varsa bana da söylerse çok memnum olurum )
* ikinci egzos çıkışı var....
* sunroof a cesaret edemiyorum
* ön farlar da 4*4 farıyla degiştiricem ama şimdilik bulamadım..(çıkma saglam bir şeyler bakıyorum onlardada genelde ayaklar kırık oluyor..)
yuyusa' Alıntı:Maşallah süper çalışmalar, elinize emeğinize sağlık.
Duster bijon aralığı nedir? Herhangi bir 17 inch janta Uygun Lastiği takarak Duster a uygulanabilir mi?
icugurlu' Alıntı:teşekkür ederim .....
arkadaşlsr jantları degiştirmek gibi bir niyetim var nissan qashqai platinum jantını düşünüyorum.Bu jantların bizim duster lara uyup uymadıgını bilen var mı aramızda ????uyar gibime geliyor sonuçta renault grubunun markaları ama tamda emin degilim....photoshop kullanan biri varsa deneyebilirse sevinirim ayrıca ben paint de beceremedim )) saygılar...
5 bijon olunca kafadan kaybettim, benimki 4 bijondu da ;D ;DCER26' Alıntı:benim Duster'ın lastik ölçüsü 215/65/R16
Bijon aralığı : 5 x 114,3
Araştırmalarıma göre Qashqai'ın bijon aralığı: 5 X 114,3 yani Duster ile aynı.
Ben Qashqai'ın demir jantlarını aldım, kış lastiklerini takmak için.
yigiterc' Alıntı:Yalnız Platinum'un jantlar 16 inç değil, 18 di galiba. Yani lastikler de değişecek.
icugurlu' Alıntı:selamlar herkese;
araca yaptıklarımdan
* kolçak 90 tl mal oldu
* spoiler 150 tl
* yan basamak 350 tl
* motor koruma fitili 15 tl
* telefon için tutucu ve kabloda 50 tl
tutarında bir ücret ödedim....
sırada
* ön koruma barı (onun için renault un duster için yaptığı gibi bir parça arıyorum bilen varsa bana da söylerse çok memnum olurum )
* ikinci egzos çıkışı var....
* sunroof a cesaret edemiyorum
* ön farlar da 4*4 farıyla degiştiricem ama şimdilik bulamadım..(çıkma saglam bir şeyler bakıyorum onlardada genelde ayaklar kırık oluyor..)