Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 466,113
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

basamakları aksoy tuning var fatih ordan aldım ....(güngören kale center karşısı)
kullanım olarak sana şunu söyleyebilirim ....sadece görsel olarak ve aracın altını vurmamak için kullanılabilir...üstüne bastığın anda ortadan ikiye ayrılır :smiley:
montajını kendim yaptım 30 40 dakika falan sürdü....kötü tarafı sadece önde ve arkada ayak var onun için pek sağlıklı değil...basamak olarak kullanamazsın...kendin alırsan 330 tl montajı onlar yaparsa 50 tl montaj parası istedi.....ben kendim taktım zor değil....

Etiketler

icugurlu' Alıntı:
basamakları aksoy tuning var fatih ordan aldım ....(güngören kale center karşısı)
kullanım olarak sana şunu söyleyebilirim ....sadece görsel olarak ve aracın altını vurmamak için kullanılabilir...üstüne bastığın anda ortadan ikiye ayrılır :smiley:
montajını kendim yaptım 30 40 dakika falan sürdü....kötü tarafı sadece önde ve arkada ayak var onun için pek sağlıklı değil...basamak olarak kullanamazsın...kendin alırsan 330 tl montajı onlar yaparsa 50 tl montaj parası istedi.....ben kendim taktım zor değil....

görüntü olarak güzel ama üzerine basamıyorsak benim işimi görmez :( bilgiler için tşk ler

icugurlu' Alıntı:
teşekkür ederim .....

arkadaşlsr jantları degiştirmek gibi bir niyetim var nissan qashqai platinum jantını düşünüyorum.Bu jantların bizim duster lara uyup uymadıgını bilen var mı aramızda ????uyar gibime geliyor sonuçta renault grubunun markaları ama tamda emin degilim....photoshop kullanan biri varsa deneyebilirse sevinirim ayrıca ben paint de beceremedim )) saygılar...
http://alu-kola.elektrony.cz/konfigurator?PHPSESSID=c48183658d065e430b9b6144f15dc026&auto=dc&model=Duster&velikost=20&typ=typ%20SD
BU site size yardımcı olur, inşallah

devit3' Alıntı:
http://alu-kola.elektrony.cz/konfigurator?PHPSESSID=c48183658d065e430b9b6144f15dc026&auto=dc&model=Duster&velikost=20&typ=typ%20SD
BU site size yardımcı olur, inşallah
Aynen tavsiye ederim, Her türlü araç modeline, kasasına ve jant çeşitlerini ebatlara göre yerleştirin 8) 8)

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır Duster Ambiance aracımın direksiyon ve vitetes topuzuna deri kaplama uygulamak istiyordum, döşemeciler 100-150 tl fiyat verdiler. İnternet üzerinden bir iki araştırma yaptıktan sonra aksesuarcılarda satılan suni deri yerine 10 tl ye aldığım yeteri uzunluktaki parça deriyle işe başladım. Parçayı yaklaşık 10 cm eninde şerit halinde kesip kenarlarına dikmesi kolay olsun diye tığ ile delikler açtım ve direksiyon çevresini ölçüp esneme payını da hesaplayarak ona göre kestim. Sonrasında direksiyona oturtarak yine aynı dericiden aldığım mumlu ip ile diktim. Sonuç ; daha yumşak ve ele oturan bir direksiyon simidi, üstelik ilk uygulama için epey beğeni topladı. Yakın zamanda bir kaç foto ekleyeceğim. Yardım isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olurum..

Merakımı bağışla azizim, niye deri kaplama ihtiyacı hissettin?

Anlatayım üstadım... Bir arkadaşım aynı aracın 4x4 full versiyonunu almıştı, ( onlarda vites ve direksiyon deri kaplama ) direksiyonuna oturunca hem ele daha iyi oturduğunu hem de görsel olarak çok daha güzel göründüğünü farkettim. Önceki yazımda da söylediğim gibi döşemecilere sorduğumda benim yaptığım işlemin aynısı için 100-150 tl istediler üstelik malzeme de gerçek deri değildi. Ben de amatörce bi deneme yapayım dedim ve 10 tl ye hallettim hepsi bu.. Yapıştırıcı vb. herhangi bir kimyasal da kullanmadığım için alttaki malzemeye de zarar vermeyeceğini düşünüyorum...

AZAZIL33' Alıntı:
Anlatayım üstadım... Bir arkadaşım aynı aracın 4x4 full versiyonunu almıştı, ( onlarda vites ve direksiyon deri kaplama ) direksiyonuna oturunca hem ele daha iyi oturduğunu hem de görsel olarak çok daha güzel göründüğünü farkettim. Önceki yazımda da söylediğim gibi döşemecilere sorduğumda benim yaptığım işlemin aynısı için 100-150 tl istediler üstelik malzeme de gerçek deri değildi. Ben de amatörce bi deneme yapayım dedim ve 10 tl ye hallettim hepsi bu.. Yapıştırıcı vb. herhangi bir kimyasal da kullanmadığım için alttaki malzemeye de zarar vermeyeceğini düşünüyorum...
Kesin güzel olmuştur, 8) elinize sağlık..

Tamamdır muhterem, anlaşılmıştır; herşey gönlünce olsun.

FrenchDuster...:smiley:
uzun bir sesszlikten sonra yeniden sizlerleyim dacia ailesi hayırlı akşamlar:smiley:

bir iki foto ile sizlerleyim ek olarak türkiyede ilk ve hiçbir dacia modelinde olmayan led 3.stop yapılmıştır orjinalinden ödün vermeden ve F1 stop modülü baglanmıştır.(hiçbir forum sitelerinde ledli stop paylaşım görmedim ve etrafımdan hiç duymadıgım için türkiyede ilk diyorum)

video link: http://www.youtube.com/watch?v=jyuYCSX3OkE&feature=youtu.be

IMG_20130116_133917.jpg

2013-01-16 18.03.59.png

Aleykümselam arkadaş. Uzun zamandır yoktun. gerçi en son ne zaman ne konuşmuştuk, unuttum. İnsanın kendini unutturmaması için arasıra foruma takılması lazım. :D

İlginç bir buluş, tebrikler. Hiçbir araçta olmaması da ayrıcalıklılık demek. ;D

Yaratıcı olmak lazım... Yalnız şu video sadece 10 saniye. Şöyle 5 dakika filan olsaydı da daha iyi seyretseydik. ;D

Haklisin olgun abi universite ogrencisi oldugumdan sinavlar felan bide hava sartlari kotuydu vs. Simdi bosum oynuyorum oyle kisa ve oz olsun diye kisa kestim videoyu:smiley:) farkli bi bulusta soz daha fazla kayit yaparim :D

4x2 ler için 4x4 lerdeki siyah zemin farları edinebilirmiyiz ?
yada zemini siyaha boyıyabilirmiyizki?
hadi boyadık nasıl durur , zamanla renk atarmı , işlem basitmidir en önemlisi yaptırmak için kime gitmek lazım ?!

aramızda böyle bir değişiklik yapan varmı acaba...

Soyle soyliyim ben avrupa yakasi avcilarda oturuyorum esenyurt renault bayisine gittim bana siyah zeminli 4*4 farlarini 360tl ye biraktilar. Fakat bir sitede tanesini 150 tl ye bulmustum sisli maslak bolgesinden satilikti.benimde o akllimda var.. ama araba camlarına uygulanan film tarzı yapışkanlı folyolar var daha açıgı tabi onunla dıştan uygulayım yuvarlak kısımları söküp orjinal 4*4 farına yakın olabilir ama BELKİ

Tebrik ederim, elinize sağlık!
Abarth logonuzu ayrıca takdir Etttim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR