Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 466,112
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

attıgım resimlerin boyutu büyük oldugu için görülmüyor heralde tazelemem gerektigini düşündüm ;D

FRENCH duster

2013-01-22 23.46.09.jpg

2013-01-22 23.54.34.jpg

Etiketler

cannnn' Alıntı:
Soyle soyliyim ben avrupa yakasi avcilarda oturuyorum esenyurt renault bayisine gittim bana siyah zeminli 4*4 farlarini 360tl ye biraktilar. Fakat bir sitede tanesini 150 tl ye bulmustum sisli maslak bolgesinden satilikti.benimde o akllimda var.. ama araba camlarına uygulanan film tarzı yapışkanlı folyolar var daha açıgı tabi onunla dıştan uygulayım yuvarlak kısımları söküp orjinal 4*4 farına yakın olabilir ama BELKİ
Aslinda baska bir sitede gormustum punto evo nun farlar sokulup isiya dayanikli siyah boya atiliyo,bulursam siteyi bi daha paylasirim. Cok da guzel gozukuyodu
Ama izmirde ha diyince bu islemi yapacak adam bulamiyorum.
Birde farlari sokmek icin tamponu indirmeleri lazim onuda sanayide yaptirmaya korkuyorum becerebilirlermi diye

bir önceki dacia reklamında Nurhayatın kullandığı mavi dusterın arkasında 4WD yazmasına rağmen ön farları beyaz 4x2 farı

abbasyolcu444' Alıntı:
bir önceki dacia reklamında Nurhayatın kullandığı mavi dusterın arkasında 4WD yazmasına rağmen ön farları beyaz 4x2 farı
Ama bayide oyle bir araba yok bence reklam filminde iki araba kullanmislar. Sahsi fikrim mavi renk duster a normal far daha cok yakisiyor belki de bu sebeptendir. Ama beyaz ve siyah dusterlara siyah farlar cok daha iyi gidiyo

Adrianotom' Alıntı:
Aslinda baska bir sitede gormustum punto evo nun farlar sokulup isiya dayanikli siyah boya atiliyo,bulursam siteyi bi daha paylasirim. Cok da guzel gozukuyodu
Ama izmirde ha diyince bu islemi yapacak adam bulamiyorum.
Birde farlari sokmek icin tamponu indirmeleri lazim onuda sanayide yaptirmaya korkuyorum becerebilirlermi diye
el beceriniz varsa siz sökün bu forumda sanırım bir arkadaşımız bi link paylaşmıştı o linkte tamponun nerelerden sökülecegi resimli olarak gösteriyordu

cannnn' Alıntı:
el beceriniz varsa siz sökün bu forumda sanırım bir arkadaşımız bi link paylaşmıştı o linkte tamponun nerelerden sökülecegi resimli olarak gösteriyordu
evet evet biliyorum resimlerinide kaydettim hatta ama cesaret edemiyorum ,
bu da bir örnek hoş olmuş http://www.fiatturkey.com/showthread.php?t=387 bir ara halledicem bunuda ama ne zaman :smiley:

Adrianotom' Alıntı:
evet evet biliyorum resimlerinide kaydettim hatta ama cesaret edemiyorum ,
bu da bir örnek hoş olmuş http://www.fiatturkey.com/showthread.php?t=387 bir ara halledicem bunuda ama ne zaman :smiley:
Evet boyle olabilir:smiley: fari acmisken icine mercek yerlestirmek nasil olur acaba ;D

cannnn' Alıntı:
Evet boyle olabilir:smiley: fari acmisken icine mercek yerlestirmek nasil olur acaba ;D
Hocam valla sen tam bnm duygularıma mı tercuman oluyosun ne ;D ;D ;D o da var forumda photoshop ları görmüşsündür kesin..
internette koçtaştan aldıkları malzemelerle focus a angel yapan var özeniyorum valla onlara ; duster'a angel ve mercek ne de güzel olur.
birde servisde gündüz ledi takıyorlar plakanın yanlarına onlarda da gözüm var , piyasayı araştırdım onun gibi cuk oturan yok.ayrıca dışarıda yapmak garantiyide bozar mı?
şu f1 stop da şahane ona da gönlüm kaydı :smiley:)

bu duster da yap yap bitmiyor herşey bu kadar mı yakışır

Adrianotom' Alıntı:
Hocam valla sen tam bnm duygularıma mı tercuman oluyosun ne ;D ;D ;D o da var forumda photoshop ları görmüşsündür kesin..
internette koçtaştan aldıkları malzemelerle focus a angel yapan var özeniyorum valla onlara ; duster'a angel ve mercek ne de güzel olur.
birde servisde gündüz ledi takıyorlar plakanın yanlarına onlarda da gözüm var , piyasayı araştırdım onun gibi cuk oturan yok.ayrıca dışarıda yapmak garantiyide bozar mı?
şu f1 stop da şahane ona da gönlüm kaydı :smiley:)

bu duster da yap yap bitmiyor herşey bu kadar mı yakışır
Serviste takilan ledlerle ilgili bi bilgim yok sizden duyuyorum garantiden cikar mi bilmem bi bilgim yok.. Duygulariniza tercuman olduguma gore Sizn zevkiniz ve ruhunuz genc olmali cunku benim yasim 21 en genc uyeyim :smiley: :smiley: :smiley:

cannnn' Alıntı:
Serviste takilan ledlerle ilgili bi bilgim yok sizden duyuyorum garantiden cikar mi bilmem bi bilgim yok.. Duygulariniza tercuman olduguma gore Sizn zevkiniz ve ruhunuz genc olmali cunku benim yasim 21 en genc uyeyim :smiley: :smiley: :smiley:

bende 26 hocam.Pek bi fark yok , aynı jenerasyon.

Arkadaşlar araçlarınızda dış görünüş olarak 4x4 e benzetmek, çok güzel çalışmalar.Konuların birinde arkadaşımızın biri serviste 16 tl ye 4x4 sitiker ı satılıdığını, alıp yapıştıracağım gibi birşeyler paylaşmıştı.Biz biz olalım bunu yapmayalım.Allah muhafaza karda buzda biryerlerde kalırsınız,görenlerde yuh be der.4x4 araç zorlanıyor der aracımızı kötüler.
Zaten duster başlığında kem gözler var onlara malzeme vermeyelim.fardır tampondur, egzostur okey,ama çakma 4x4 sitikırına hayır saygılarımla....

devit3' Alıntı:
Arkadaşlar araçlarınızda dış görünüş olarak 4x4 e benzetmek, çok güzel çalışmalar.Konuların birinde arkadaşımızın biri serviste 16 tl ye 4x4 sitiker ı satılıdığını, alıp yapıştıracağım gibi birşeyler paylaşmıştı.Biz biz olalım bunu yapmayalım.Allah muhafaza karda buzda biryerlerde kalırsınız,görenlerde yuh be der.4x4 araç zorlanıyor der aracımızı kötüler.
Zaten duster başlığında kem gözler var onlara malzeme vermeyelim.fardır tampondur, egzostur okey,ama çakma 4x4 sitikırına hayır saygılarımla....
yok hocam aman yanlış anlaşılma olmasın siyah far yapmak 4x4 e benzetmek demek değil yada bizim amacımız o değil.Bir zevk meselesi.hatta çoğu marka , modellerinin en üst donanımında karartılmış far diye pazarlıyor siyah farı.benim için siyah far bütün araçları bir seviye daha güzelleştiriyor(yukarıdaki örnekte verdiğim pejo 206 gibi)

ama asıl konu olmayanı var gibi göstermek,arabayla barışık olmamak. 4x2 bir ayıp değil ve dediğiniz gibi oraya takılan 16 tl lik bir sticker duster alıpta helezonlarını kestirmek aracı yere basmak gibi saçma bir uygulamadır gereksizdir.bu dediğinize katılmamak imkansız.duster'ımızın değerini aşağıya çekecek hareketlerden kaçınmamız elzemdir.

saygılarımı sunmadan önce aracınızı yeni almışsınız galiba?? ilk izlenimleriniz nedir memnunmusunuz

fena durmuyor amaBöyle birşey yapsam çok mu aşırıya kaçarım acaba ?

Photoshoptur:smiley:

photo.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR