dacia985' Alıntı:1000lik kolon
Hayırlı olsun güle güle- kazasız belasız kullanın.nhcteam' Alıntı:almanyadan ısmarladığım H&R 30 mm yükseltme yayları salı günü elime geçti.. ardından 225/75 R16 ebat M/T lastiklerinde dün elime ulaşmasıyla arabanın son hali bu oldu.. buyrun
Güzel bir marka. Deseni de dediğiniz gibi az uğultu yapacak gibi.nhcteam' Alıntı:öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler..
lastiklerin markası yokohama.. model geolandar M/T.. kod olarak "g001c" olarak geçiyor.. gayet yumuşak bir lastik.. asfaltta umduğumdan daha az uğultu yaptı.. arazide henüz deneme şansım olmadı kısmetse yarın deneyecem inşallah..
veteriner' Alıntı:Güzel bir marka. Deseni de dediğiniz gibi az uğultu yapacak gibi.
Sonuçta MT olduğundan illa ki asvaltta biraz uğultu, biraz konfor, yol tutuş vs... olumsuzluklar olacak, ama gül-diken misali bunlara alışıp farkında bile olmayacağınızı umarım.
Yakıtta MT lerde genel olarak yükselmeden bahsedilir, ancak benim kişisel deneyimim eğer sürüş stili normalse fark olmadığı yönünde.
Acizane tavsiyem, stepneyi de aynı lastikten almanız, genelde MT ler her zaman bulunmayabiliyor, yarılma vs... durumunda sıkıntıya düşmezsiniz.
Tekrar hayırlı olsun.
hayirli olsun,cok güzel yakismis.nhcteam' Alıntı:daha yeni aklıma geldi ne kadar yükseldiği şimdi ölçtüm yaylarla beraber 7 cm yükselmiş araba... ben 3 cm yay + 3 cm lastik = 6 cm diye hesap etmiştim.. ama M/T olduğu için lastik sanrıım lastik dişlerinden dolayı oldu 1 cm lik fark.