Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 464,051
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

mimar_ankara' Alıntı:
Arkadaşlar..ekli resimlerdeki dış aydınlatma örneklerini arabama uygulamak istiyorum..görüşlerinizi bekliyorum..

Noel süslemesi yapılmış araçlar bunlar... gerçekten istersen yap, zevkıne kalmış... "only for chrısmas use led-neon lıght"resmin altında yaziyo ya... ;) ;D mimar da ledcilere gönderme yapıo galiba... 8) zevk tercih meselesi, mıllet sızın zevkınıze kendı parasıyla mı uymalı, bu soruya cevap veren yok... ;) mutlu geyıkler... (herkes çok bilmiş burda... ;) )

Etiketler

duster.4x4.dış aksesuarlar... buyuk aks fırmaları Duster aksesuarları yapıp pazarlamaya başlamış... millet neyin peşinde... ;)

13022012274.jpg

13022012275.jpg

Aks firmaları Duster için daha sağlam aks mı üretmişler?

tolfine' Alıntı:
Aks firmaları Duster için daha sağlam aks mı üretmişler?

evet tolfi kardeş.... yeni aks üretmişler 4x4 uyumlu şanzıman otm aktarmalı nissan marka... ;) 8)

aks... aksesuar manasında demiştim ve cümlenin devamında aksesuar da diyom ya neyse.... duster ve aksesuarları, kafa yaptı galıba sanırsam... tofi kardeş... ;) ;D

bilalr' Alıntı:
evet tolfi kardeş.... yeni aks üretmişler 4x4 uyumlu şanzıman otm aktarmalı nissan marka... ;) 8)

aks... aksesuar manasında demiştim ve cümlenin devamında aksesuar da diyom ya neyse.... duster ve aksesuarları, kafa yaptı galıba sanırsam... tofi kardeş... ;) ;D
ÖNDEKİ APARAT FİYATI VEYA NEREDEN ALINDIĞI İLE İLGİLİ BİLGİ VE DAHA FAZLA RESİM VARMI ACABA

bilalr' Alıntı:
arkadaş, Nissan ve Reno , Dusterın kasasını muhtelif ulkelerde kendi logolarıyla kullanıyor... bizde şimdilik Duster orj logoyla gelıyor... yarın içdizayn ve logo değişimiyle nıssan-reno ülkemize makyaj yapabilir... buna rağmen bız logo ıptalı yapınca nıye dert oluyor anlamıyorum... para tercih ve zevk işi bu iş önce bunu anlamak lazım.. bize akıl verecene... renkten dolayı askeri eskort jıp manasında diyoz onada atlıyorlar... doğan-şahın olayıyla alaka yok, teknık-donanım-model olarak, aksesuar işi bu sadece... önyargı-ego tatmini amaçlı gazeller... herkes işine bakmalı, kimsenın kımsenın aklıyla iş yaptığı-yapacağı yok, umursayanda yok... paylaşım faydalı olmalı... gerisi geyıkleme oluyor...ayrıca Duster hoşuna gıtmeyenlerin buraya gelıp ortamı bozması-eleştirmesi kadar trajıkomık dengesizlik hangi ruh halıyle açıklanabılır... sevmıyosan oratama dalma... basgit ortamına... milletin bazıları, akıl vermeyı, provake-ajıteyı, deformasyonu, narsizmi, ukelalığı, ego tatmini, vb. ne kadar sevıyor hayret yanı... haydee...
yahu sinirlenecek bir şey yok niye stress yapıyorsunuz herkes fikir beyan edebilir hepimiz duster sahibiyiz burda

mimar_ankara' Alıntı:
Duster'ın üzerinde böyle oynamalar yaparak asaletini bozmayalım lütfen. Onun doğuştan güzelliğine ekleme yapmak, güzel bir kadına gereğinden fazla okkayla makyaj yaparak onu basitleştirmek gibi.
Ayrıca Dacia logosunu sökerek, başka marka logosu takmak, biriyle tanıştığınızda adınızı söylemeyip, başka isim ibraz etmek gibi sahtekarca bir davranış, ahlaki değil.
Göğsünüzü gere gere "Benim aracım Dacia Duster" deyin..
evet bencede

mrb arkadaslar dun 2011 duster 1.5 dcı aldım ...ama aracımda kafama takılan bır soru var bana ltf yardımcı olunuz...arac yuksek devrde yanı turboyu actıktan sonra vıtes buyuturken turbo bosaltma sesını duydum sankı westgate varmıs gıbı...anlam veremedım fakat her vıtes buyutusumde yapıyor...arac turboyu acmadan yanı 2000 devır cıvarında vıtes buyutursem yapmıyor ...bu normalmı yoksa anormalmı butun dusterlarda varmı bu ? :smiley:

Hayırlı olsun muhterem. Rabbim her türlü kazadan korusun. Seni ve tüm oto sahiplerini.

Daha yeni almışsın.... Hemen sağını solunu dinleyip "acaba" diye kuşkuya kapılma. (Valla azizim, Dusterlarda dış aynalar ses yapıyormuş, neredeyse 1 yıl sonra, bu forumda yazan bir arkadaş dedi de farkına vardım.)

Bin binebildiğin kadar. Önce arabanla aranda yakın bir ilişki kurulsun. Ondan sonra acaba şı u kısmı arızalı mı, bu kısmında sorun var mı diye sorarsın. ;D ;D ;D En kötü ihtimalle turbo arızalıdır, garantiden değişir. (Bana kalırsa alışkın olmadığın bazı sesler duyuyor ve kuşkulanıyorsun. Yarın ben de bi dinleyeyim bakalım, boşaltma sesi gibi bir şey geliyor mu?)

cok tsk ederım hocam ılgınıze...haklısınız fakat ıste mal canın yongasıdır derler yaa...oyle bısey sanırım...tekrar tsk ederım yarın yanıtızı beklıyorum saygılar

bilalr' Alıntı:

;D ;D aynen ;D ;D ;D

bilalr' Alıntı:
duster.4x4.dış aksesuarlar... buyuk aks fırmaları Duster aksesuarları yapıp pazarlamaya başlamış... millet neyin peşinde... ;)

Ön korumalık çok Yakışmış Orginal gibi duruyor..Süper Olmuş kaslanmış Hayırlı Olsun ..

bilalr' Alıntı:

Çok Güzel olmuş ..Ön koruma özellikle Çok yakışmış ..Hayırlı Olsun ..

teşekkürler... darısı sizlere... ;)

14022012278.jpg

14022012277.jpg

esattas' Alıntı:
ÖNDEKİ APARAT FİYATI VEYA NEREDEN ALINDIĞI İLE İLGİLİ BİLGİ VE DAHA FAZLA RESİM VARMI ACABA

evet aracıma yeni yapıldı... komple yan-arka-ön kromalar 750+KDV(%18)(fatura alınca:smiley: ) ve aynı firmadan montaj dahil fiyat daha nolsun ... firma ARP OTO Aksesuar Ltd-İzmit... imalat ve montaj yapan buyuk fırma...(internette kaydı var), fiyatta ufak pazarlık payı da var... benzer fıyatta firmalarda var, bunlarınki kalın orj krom boru... şekilli ve uyumlu... montajı iyi bılıyor ve yapıyorlar... ön koruma normalde kromdu, araç otomobil geçtiğinden polis-Tüv le uğraşmamak için öne polüretan kaplamalı toyota.rav.4.ün korumayı modife ettirip taktırdım... toplam 750.tl+kdv, ayrı olarak da satılır galıba... güzel iş-malzeme ve güzel fiyat bence... hayırlısı... ;) 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR