Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 464,045
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Daha önce bahsetmiştim Lastikteki desene göre 225/70/16 ebatta sürtme yapar diye.

Bu da örnek:
[attachment=1]

11.JPG

Etiketler

ümiterkan' Alıntı:
Daha önce bahsetmiştim Lastikteki desene göre 225/70/16 ebatta sürtme yapar diye.
ümiterkan bey H&R yaylar ile 3 cm yükseltme yapılırsada bu desene göre sürtme yapacağını düşünüyormusunuz bu ebadın?

youngsun' Alıntı:
60 mı? Sanki ben ölçtüğümde 50-51 cmdi diye hatırlıyorum.
Verdigim linke göre yazdım orda muz silecek ölçüleri verilmiş 60 cm ve 53 cm olarak gösterilmiş oraya bakarsanız ben orayı referans aldım.LZparts.

Monti' Alıntı:
ümiterkan bey H&R yaylar ile 3 cm yükseltme yapılırsada bu desene göre sürtme yapacağını düşünüyormusunuz bu ebadın?

3cm yükselirse o ebatla ve kalın dişli desenle sürtme yapması mümkün değil.

Dusterin ön pancur ızgara yarısı yok gıbı duruyor, kromajlı aksesuar aparat eklemek lazım gıbı... örnek gören varmı pıyasa da...

cdteybın yerıne aynı çapta indash ekranlı-tv teyplerden alsam diyon, şekili olur gibi... ;D

ayrıcana, cam dümeleri orta konsol bölgesinde (arkada ve teyp altı) oldğundan, elfreni bölgesine 4.lü camtüş takım alıp, montaj kullanım kolaylığı vede orjınallikte fazla bozulmaz derim... ;) tadilat-montaj işlerini çok yönlü enaz 3 kere düşünüp 1 kere yapmalı... ??? sıfır araba ıkınci el gibi olmasın... bilginize... selamlar.... 8)

arkadaşlar xenon far takdırmak isteyenlere duyurulur.
http://gundem.milliyet.com.tr/ayarlanmayan-xenon-far-agir-kusur-sayilacak/gundem/gundemdetay/02.02.2012/1496881/default.htm

ızgara ve arma işini kendim hallettim... 3-5.TL hemde.... aklımı sevim... ;D ;)

05022012264.jpg

maresal' Alıntı:
herşey güzel ama "nissan" olmamış...

aynen aracımızın çok şükür utanacak veya eksik bir yanı yok... bbence de armaya gerek yoktu.. duster DACİA dır..

önpanjurun yarımalt siyah-boş kısmı için, aksesuarcıdan kromkaplı plastık şerit(geçmeli) ortaya, yanlara düz yapışma şerit alınır, kesılır, yapıştırılır, enalta şerit yetmedi alınca takacam tamamlanacak daha şekil olacak... ;) krom orj tam ızgara çıkıncaya kadar böle idare ederiz... nissanı bende çok isteyerek yapmadım, ama çokda aykırı değil 4x4.mekanık-şanzıman Nissan sonuçta, motor Reno, kasa Dacia beyler... 8) zati avrupada arması Reno olarak gezıyor aynı araç (doğan görnümlü şahin diyen arkadaşa atıf) ;) ...hepsi uyar hepsi kardeş yani.... Dustere yan bakan çok biliyonuz o yüzden Nıssan takıp kafa karıştırma ve ayar etme modu olsun dedim... ;D :D bazı arabalar aksesuara çok uyar-gösterir ya, bizim Duster de onlardan beya... ;) ön-arka-yan kromaj sade boru U koruma, içeri arkaya led, önsinyallere led, ön-arka paçaluık vs düşünüyom, yaptıkça eklerim... pıyasa jıp görsün ayar olsun bea... zati kahve renk milleti şokluyo, yakışıo da, ağır arazi askeri jıp havası var, önle oynasak Hummer olcak nerdeyse dicem... :p ;D vesselam...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR