Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 464,031
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

mancar' Alıntı:
Monti bey bende board taşıyıcım için tavan barı almak istiyorum kaça aldığınızı yazmanız mümkün mü? Resimde taşıyıcılar kaliteli görünüyor tavsiye edermisiniz.

mimar_ankara' Alıntı:
2010-11 yıllarında Duster'ın Türkiyede tanıtılması için uygun fiyatlarla sundular, herkes kullanıp özelliklerini gördükçe fiyatı yukarı çekeceklerini bekliyordum. Rakipleri, nissan qasqai, Hyundai suvları ve chevrolet captivadan daha çok tutuldukça pazarlama taktiği olarak fiyatları yukarı çekeceklerdir.
Can bey, mimar bey, aldığınız Auto Maxi tavan barlarının alt tarafında kalan slotlar için fitil taktım ve büyük ölçüde uğuldamayı kesti. Şiddetle tavsiye ederim. Barlarınızın yanında bu fitilden vermiş olmalıydı vermediyse isteyin uygulaması kolay.
[attachment=1]
Barların kapağını sökmek için klipslerin içinden çıkan alyan anahtarı kullanabilirsiniz.
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Etiketler

ozturk1976' Alıntı:
Ozturk bey merhaba,
aero gripper,MontBlanc marka'da mevcuttur.Bağlantı ayakları ve alu bar takımı yaklaşık 200.00€ ya yakın fiyatlardadırAluminyum ara bar'larda yeni serimize ait görseli de incelemenizi istiyorum.Bu modelimizin takım fiyatı da 145.00TL'dir.[attachment=1]

SDC10038.JPG

mont-blanc-aero-gripper-roof-crossbars.jpg

Monti Bey demin uğraşıyodum o plastik parçayla sizin yazınızda biliyomuşsunuz gibi denk geldi ;)

mancar' Alıntı:
Monti Bey demin uğraşıyodum o plastik parçayla sizin yazınızda biliyomuşsunuz gibi denk geldi ;)
Sanırım hafta sonu benim gibi sizde bi dağ faaliyetine gideceksiniz o yüzden uğraşıyodunuz ;) ;D ;D ;D

O fitili takınca sesin cok daha azaldığını hissedeceksiniz.

mimar_ankara' Alıntı:
Monti bey, o fitilleri barları aldığımız BGM marketten mi istiyelim?
Evet mimar bey. Hatta barlar aracta takılıysa gittiğinizde 5 dakikada yerinde de monte edilebilir. Ses açısından baya faydası oldu.

ErMar' Alıntı:
Ozturk bey merhaba,
aero gripper,MontBlanc marka'da mevcuttur.Bağlantı ayakları ve alu bar takımı yaklaşık 200.00€ ya yakın fiyatlardadırAluminyum ara bar'larda yeni serimize ait görseli de incelemenizi istiyorum.Bu modelimizin takım fiyatı da 145.00TL'dir.[attachment=1]
Teşekkür ediyorum yerinizde ziyaret edecem kısmetse

Arkadaşlar, motor kaputu altına toz girmemesi için lastik fitil taktırmıştım. Daha sonra motor hava filtresine hava girişini azaltır mı diye tereddüte düşmüştüm. Ancak renault'un megane, scenic, 19 gibi modellerinin motor kaputu altında lastik olduğunu gördüm, haber vereyim dedim. Tozu engelleyeceğine eminim. Bu arada olgun candan bey sormuştu, motor sesini azaltıyor mu diye, evet; bir miktar azalma oldu..
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

a.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Şimdilik bunlar,diğer değişiklikleride ilerde paylaşacağım.Ön koruma,yan basamak.arka koruma,ön iki cam film(Arka krartılmış camlara uygun),anten boyu kısaltıldı,ön ve arkada bulunan dacia yazısı içi mavi idi siyah boyandı.

FOTO6993.jpg

sayın doki,

öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.. bu ön koruma demirini 275 tl demişisiniz.. peki arka koruma barını ne kadara taktırdınız acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR