Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 464,051
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

bilalr' Alıntı:
önpanjurun yarımalt siyah-boş kısmı için, aksesuarcıdan kromkaplı plastık şerit(geçmeli) ortaya, yanlara düz yapışma şerit alınır, kesılır, yapıştırılır, enalta şerit yetmedi alınca takacam tamamlanacak daha şekil olacak... ;) krom orj tam ızgara çıkıncaya kadar böle idare ederiz... nissanı bende çok isteyerek yapmadım, ama çokda aykırı değil 4x4.mekanık-şanzıman Nissan sonuçta, motor Reno, kasa Dacia beyler... 8) zati avrupada arması Reno olarak gezıyor aynı araç (doğan görnümlü şahin diyen arkadaşa atıf) ;) ...hepsi uyar hepsi kardeş yani.... Dustere yan bakan çok biliyonuz o yüzden Nıssan takıp kafa karıştırma ve ayar etme modu olsun dedim... ;D :D bazı arabalar aksesuara çok uyar-gösterir ya, bizim Duster de onlardan beya... ;) ön-arka-yan kromaj sade boru U koruma, içeri arkaya led, önsinyallere led, ön-arka paçaluık vs düşünüyom, yaptıkça eklerim... pıyasa jıp görsün ayar olsun bea... zati kahve renk milleti şokluyo, yakışıo da, ağır arazi askeri jıp havası var, önle oynasak Hummer olcak nerdeyse dicem... :p ;D vesselam...
Gördüğüm en ağır arazi askeri jip görünümlü şey...

Etiketler

eğer ön panjur nissan olacaksa (ki neden olmalı onu da anlamadım ) böyle olmali .Bu araba 2012 Hindistanda çıkan nissan duster.

nissan_duster_inde.jpg

create' Alıntı:
eğer ön panjur nissan olacaksa (ki neden olmalı onu da anlamadım ) böyle olmali .Bu araba 2012 Hindistanda çıkan nissan duster.

Bu model Brazilyada üretilip Abd'de satılacak, bilginize.

SERKANEFE' Alıntı:
abd de de kriz var , v8 ler oralardada zor biniliyor artık desenize...

Kıymetli halkımız, eğer arabanın Dacia olması sizi gerçekten rahatsız ediyorsa/edecekse, ta en baştan almayn. Sonra al-sat tak-takıştır ile uğraşmayın.

İkinci el temiz bir Quashai alın gitsin.

"Doğan görünümlü şahin" ayarcılığından esinlenip "Nissan/renault görünümlü Dacia" imal etmeye kalkmayın.

Onlar 90'lı yıllarda kaldı.

arkadaş, Nissan ve Reno , Dusterın kasasını muhtelif ulkelerde kendi logolarıyla kullanıyor... bizde şimdilik Duster orj logoyla gelıyor... yarın içdizayn ve logo değişimiyle nıssan-reno ülkemize makyaj yapabilir... buna rağmen bız logo ıptalı yapınca nıye dert oluyor anlamıyorum... para tercih ve zevk işi bu iş önce bunu anlamak lazım.. bize akıl verecene... renkten dolayı askeri eskort jıp manasında diyoz onada atlıyorlar... doğan-şahın olayıyla alaka yok, teknık-donanım-model olarak, aksesuar işi bu sadece... önyargı-ego tatmini amaçlı gazeller... herkes işine bakmalı, kimsenın kımsenın aklıyla iş yaptığı-yapacağı yok, umursayanda yok... paylaşım faydalı olmalı... gerisi geyıkleme oluyor...ayrıca Duster hoşuna gıtmeyenlerin buraya gelıp ortamı bozması-eleştirmesi kadar trajıkomık dengesizlik hangi ruh halıyle açıklanabılır... sevmıyosan oratama dalma... basgit ortamına... milletin bazıları, akıl vermeyı, provake-ajıteyı, deformasyonu, narsizmi, ukelalığı, ego tatmini, vb. ne kadar sevıyor hayret yanı... haydee...

06022012269.jpg

SERKANEFE' Alıntı:
Sayın serkanefe ben birsey söylüyorsam arastirarak söylerim mutlaka sizin de kaynaklarınız vardır ama bu benim yanlış söyledigim anlamına gelmez bilginize .lütfen linke göz atın...
http://www.indiandrives.com/nissan-to-launch-duster-like-sport-utility-vehicle.html

bilalr' Alıntı:
arkadaş, Nissan ve Reno , Dusterın kasasını muhtelif ulkelerde kendi logolarıyla kullanıyor... bizde şimdilik Duster orj logoyla gelıyor... yarın içdizayn ve logo değişimiyle nıssan-reno ülkemize makyaj yapabilir... buna rağmen bız logo ıptalı yapınca nıye dert oluyor anlamıyorum... para tercih ve zevk işi bu iş önce bunu anlamak lazım.. bize akıl verecene... renkten dolayı askeri eskort jıp manasında diyoz onada atlıyorlar... doğan-şahın olayıyla alaka yok, teknık-donanım-model olarak, aksesuar işi bu sadece... önyargı-ego tatmini amaçlı gazeller... herkes işine bakmalı, kimsenın kımsenın aklıyla iş yaptığı-yapacağı yok, umursayanda yok... paylaşım faydalı olmalı... gerisi geyıkleme oluyor...ayrıca Duster hoşuna gıtmeyenlerin buraya gelıp ortamı bozması-eleştirmesi kadar trajıkomık dengesizlik hangi ruh halıyle açıklanabılır... sevmıyosan oratama dalma... basgit ortamına... milletin bazıları, akıl vermeyı, provake-ajıteyı, deformasyonu, narsizmi, ukelalığı, ego tatmini, vb. ne kadar sevıyor hayret yanı... haydee...

BU arkadaş ne diyor, biri tercüme etsin yav. ;D

olguncandan' Alıntı:
BU arkadaş ne diyor, biri tercüme etsin yav. ;D

olayın özeti herkesin ki kendine diyor kardeş... ;D ;D yani kim yaparsa kendi arabasına yapıyor sonuçta kimse gerilmesin diyor.. zevk meselesi herkes istediğni yapar.. duster ı olmayan buraya girmesin ya da girse de ortamı germesin diyor ben öyle anladım ??? ???

Duster'ın üzerinde böyle oynamalar yaparak asaletini bozmayalım lütfen. Onun doğuştan güzelliğine ekleme yapmak, güzel bir kadına gereğinden fazla okkayla makyaj yaparak onu basitleştirmek gibi.
Ayrıca Dacia logosunu sökerek, başka marka logosu takmak, biriyle tanıştığınızda adınızı söylemeyip, başka isim ibraz etmek gibi sahtekarca bir davranış, ahlaki değil.
Göğsünüzü gere gere "Benim aracım Dacia Duster" deyin..

Arkadaşlar..ekli resimlerdeki dış aydınlatma örneklerini arabama uygulamak istiyorum..görüşlerinizi bekliyorum..

Christmas-Car-Decorations-Design-Garland-lamps-7.jpg

Christmas-Car-Decorations-Design-Garland-lamps-12.jpg

Christmas-Car-Decorations-Design-like-a-gift.jpg

mimar_ankara' Alıntı:
Duster'ın üzerinde böyle oynamalar yaparak asaletini bozmayalım lütfen. Onun doğuştan güzelliğine ekleme yapmak, güzel bir kadına gereğinden fazla okkayla makyaj yaparak onu basitleştirmek gibi.
Ayrıca Dacia logosunu sökerek, başka marka logosu takmak, biriyle tanıştığınızda adınızı söylemeyip, başka isim ibraz etmek gibi sahtekarca bir davranış, ahlaki değil.
Göğsünüzü gere gere "Benim aracım Dacia Duster" deyin..
Doğuştan güzel ama daha doğmadan orasını burasını başkalarından toplamışlar. Toplama güzel.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR