KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
serkan kardeşim ali beyin gitti gidiyordaki ilanı nerde bulamadım yardımcı olurmusun ayrıca cam rüzgarlıkları fitilin içinde camı zorlamıyormu açılıp kapanırken paylaşımların için çok teşekkürler..
ismeterem' Alıntı:
serkan kardeşim ali beyin gitti gidiyordaki ilanı nerde bulamadım yardımcı olurmusun ayrıca cam rüzgarlıkları fitilin içinde camı zorlamıyormu açılıp kapanırken paylaşımların için çok teşekkürler..
simdi kendisini arayip daha sonra size ozel acmasini istiyorsunuz daha sonra aciyor..
ayrica fitil icine yerlestirilen ruzgarlik ilk baslarda illaki zorluyor alisana kadar daha sonra bi sikinti olmuyor zaten dusterin orjinal cam ruzgarligi ali beyin sattigi yan urun degil kesinlikle.
İstanbul,da eskiden kullanılmakta olan station chevrolet ve dodge dolmuş,lar vardı böyle uzatılmış olan aynı onlara benzemiş çok hoş ve özgün proce olmuş
Dün, forumdan bir arkadaşımızın Duster'ına Kumho MT lastik takmış olduğunu gördüm. Pazar günü Rize'de yapılan bir off road gezisinde Cherokee'lerin bile standart lastikle çıkamadığı çamurlu dik bir yere çıkarak onları şaşırtmış ;D Lastik faktörü çok önemli
çamurlu dik bir yere değil cherokee , defender da çıkamayabilir standard asfalt lastiğiyle, adı üstünde MT lastik... Çamurda olmazsa olmaz... şaşılacak birşey yok.
sevgili ümiterkan, son 4 kıştır Ankaranın karında buzunda ve uzun yolda sedan arabamda kumho kw19 kullandım. Gerçekten muhteşem bir lastik. Amerikan ve Kanada forumlarında çok övülen bir lastik. Fiyat olarak da meşhur markalardan çok düşük. Duster'larına kış lastiği alacaklara öneririm. Diş yapısı, derinliği ve silikalı olması itibariyle, buz ve karda çok başarılı, ayrıca orta karar çamur için de çok başarılı.
ümiterkan' Alıntı:
Dün, forumdan bir arkadaşımızın Duster'ına Kumho MT lastik takmış olduğunu gördüm. Pazar günü Rize'de yapılan bir off road gezisinde Cherokee'lerin bile standart lastikle çıkamadığı çamurlu dik bir yere çıkarak onları şaşırtmış ;D Lastik faktörü çok önemli
Ümit Bey bu dediğiniz lastiğin deseni nasıl acaba internetten foto bulup ekleyebilirmisiniz? birde tam olarak ölçüleri nedir hatırlayabiliyormusunuz ???