sn.duymet, doğu Karadeniz için en uygun gezi zamanı 15 Temmuz-15 Haziran arasıdır. Bu dönem yağışın en az olduğu yayla şenliklerinin yapıldığı dönemdir. Gezinizi ne kadar uzun tutarsanız o kadar zevk alırsınız. Gezi bütçesi tamamen neyi istediğinizle alakalıdır, üstelik ben bu geziyi 2006 yazında yapmıştım, bu günkü fiyatlar o zamana göre çok değişti. Dilerim hayalinizdeki geziyi yaşar ve bizimle paylaşırsınızduymet' Alıntı:haşmet bey öncelikle paylaşımlar için çok teşekkürler bu yaz bizde karadeniz gezisi planlıyoruz güzel bir örnek bizim için bu gezi için en uygun tarih ne zaman sizce ve toplam maliyeti ne kadar. ortalama ne kadar bir bütçe ayırmak gerekli ve kastamonudan sınıra kadar kaç gün yeterli olacaktır. teşekkürler
Gezininizin notlarını yeni okudum. Notlarınızı, resimlerinizi ve rotanızı çok begendim. Paylaşımınız için teşekkürler ve böyle güzel nice geziler dilerim.Bu gün güzel bir sürprizle karşılaştım, site içinde yapılan yenileme çalışmaları sırasında eskiden yayınlanan gezilerin fotoğrafları kaybolmuştu, görünmüyordu. Ben de bu yüzden siteye küskün yönetime de kızgındım. Ama bugün fotoğrafların büyük oranda geri yüklendiğini ve yeniden görünür hale geldiğini fark ettim ve çok mutlu oldum. Bu gezi yazısı benim gezenbilirde yayınladığım ilk yazımdı, bu nedenle bu yazıyı da burada yazdım.
Konuyla ilgilenen admin, yönetici ve teknik ekibe teşekkür ediyorum