Bora-Rüzgar
Kamp I
Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006)
Sağlıklı nice geziler diler saygılar sunarım.
Sağlıklı nice geziler diler saygılar sunarım.
Cengiz bey, aslında zamandan sıkıntımız olmasa o yörede daha görülecek çok yer vardı. Turumuza Doğu Anadolu'yu bilerek katmadık. Bir başka geziye de bir şeyler kalsın değil mi? hem belki daha geniş bir zaman diliminde gezme şansını yakalarızkurtadam' Alıntı:Haşmet bey gezinizi yeni okuma fırsatı buldum ve bir çırpıda okudum gezdiğiniz yerlerin bazılarını bende iş seyahatlerim sırasında gezmiştim Erzuruma gitmişken Kars Ani harabelerini ve Doğu beyazıt İshak paşa sarayınıda görmenizi isterdim.
Sami bey umarım hayallerinizdeki karavanla Karadeniz gezisine çıkabilirsiniz. Biz de sizin gezi yazılarınızı, okur çektiğiniz fotoğraflardan zevk alırız. Beğeni dolu güzel yazınız için teşekkür ederim. Sizin de belirttiğiniz gibi bir gezi yazısı yayınlamak gerçekten ciddi bir emek istiyor...derindeniz1' Alıntı:Haşmet Bey, şu an ne diyeceğimi bilemez durumdayım.Sizin yazmaya başladığınız tarih bir yıldan uzun, ama ben bugün okudum ve inanılmaz keyif aldım. Çok teşekkürler, uzun zamandır yeşilin her tonuna bu kadar keyifle bakmamıştım, dahası şimdiye kadar görmediğim kadar güzel fotoğraflardı koyduklarınız.
Yıllardır çalışıyorum,hemen her konuşmamızda mutlaka bir ''Karadeniz'' sözü geçer arkadaş sohbetlerinde. Artık emekliyiz, doğru dürüst olmak kaydıyla yakında bir karavan sahibi olmayı planlıyoruz. Gerekli ön hazırlıktan sonra yapacağımız ilk gezi de KARADENİZ gezisi olacak.
Gezinizi sağsalim tamamladıktan bir süre sonra da olsa bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler, emeğiniz de az değil. Sağlıklı mutlu güzel günler diliyorum.
Nail bey bu geziyi çok rahatlıkla çekme karavanınızla da yapabilirsiniz. Sadece Borçka Karagöl'e karavanınızla gitmekte zorlanabilirsiniz. Çünkü sadece tek araçlık bir yol ve manevra gerekirse yapacak alanınız yok! Böyle bir durumda en kötü ihtimalde karavanınızı araçtan ayırıp iterek manevra yaparsınız. Çekme karavanınızı uygun bir yere park ederek de çevreyi gezebilirsiniz. Şehir merkezlerinde park etme açısından sıkıntı yaşayabilirsiniz, ama kesinlikle bu geziyi yapmanızı tavsiye ederim.ankirali' Alıntı:Haşmet bey gezi anılarınızı zevkle okuduk. Aynı gezi sizce çekme karavanla yapılırsa ne gibi zorlukları olur? Yol ve konaklama şartları yönünden değerlendirmelerinizi bekliyoruz.