Abdi bey teşekkürler, herkesin çocuğu güzeldir, nede olsa "çirkin çocuk yoktur", dediğiniz gibi kız çocukları kendini sevdiriyor. Geziniz sırasında uğrarsanız, beklerim, ben de sizinle ve tüm arkadaşlarla tanışmak hatta beraber gezilere katılmak isterim (malum karavan yok ama çadırımız ve gezgin ruhumuz hala mevcut) Yeter ki imkanlar oluşsun...dalgıç' Alıntı:Haşmet bey,emeğiniz için teşekkürler.Oturduğumuz yerden oraları görmüş kadar olduk. Allah bağışlasın çok tatlı çocuklarınız var.Oğlanın çok akıllı olduğu her halinden belli.Fakat kızın o tek olan fotoğrafı çok hoşuma gitti.Lütfen benim adıma yanaklarına kocaman birer öpücük kondurun.Çok tatlı kerata. Eeeeee eskiler ne demiş,''Seveceksen oğlanı sev,kız nasıl olsa kendini sevdirir''Allah nazardan saklasın ikisinide.
Mayıs ortalarında uzunca bir seyahate çıkma planımız var.Kısmet olursa uğrayıp sizi yakından tanımak istiyorum. Sevgi ve saygılarımla..
teşekkürler...hasanfb' Alıntı:Herşey çok güzel..Emeğinize sağlık...
Sn.dj_derinlikler, siz orada yaşıyorsunuz, ama ben oraya gezmek için özellikle geldim. Gelmezden önce de araştırıp gezilecek yerler hakkında bilgi sahibi oldum. Bu kadar az zamanda her yeri gezip tanıyamadım ama kabaca görülmesi gereken yerleri görebildim. Bir gün siz de gezmek amacıyla çıkınca siz de göreceksiniz...dj_derinlikler' Alıntı:biz karadenizde bu kadar olmamıza ragmen bu kadar gezemiyoruz .