Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 357
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,326
Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

konuya ve kişilere hiç hakim değilim ama ortamda kavgacı 2 grup var gibi ;D Bu durumda Yavuz Çelikel abinin tarafındayım.. ;D

Etiketler

jeep' Alıntı:
konuya ve kişilere hiç hakim değilim ama ortamda kavgacı 2 grup var gibi ;D Bu durumda Yavuz Çelikel abinin tarafındayım.. ;D
ASIL sanalda değilde yüz yüze olunsa baya zevkli olacak form daha işlevsel ve fiziksel olacak kütür kütür :smiley:
sanal sadece bilgi,foto,video paylaşımı için olmalı adı üstün de sanalll :smiley:

jeep' Alıntı:
Kardeşim ben hiç birşeyin tarafı değilim ama yinede sağol.Taraf olacağım tek şey haktır. Marka fanatizmi olmalı , ama insanları kırmadan , küçük görmeden, haddini bilerek yaşanmalı.
Dacia sınıfında hacimli hoş bir araç , reno kangoo, ford connect gibi araçların yaptığı özel hayat aktivitelerinin daha üstünü işleri yaptığı popüler oldu.Ancak sert işlerde ne kadar dayanır zaman gösterir. Bence pek dayanmaz.
Gelelim bu başlıktaki araca köşeli hatlar denildiği gibi benide cezbetti, ancak mekanik ne yapar bilemeyiz, zaman her şeyin ilacı.:smiley:

ali şen' Alıntı:
ASIL sanalda değilde yüz yüze olunsa baya zevkli olacak form daha işlevsel ve fiziksel olacak kütür kütür :smiley:
sanal sadece bilgi,foto,video paylaşımı için olmalı adı üstün de sanalll :smiley:

ben offroadçı duster konusunda çok muhalefet yaptım,kayışdağına tırmanmak zor dedim,ilker bey aldı duster ı kaptırdı çıktı,mor tişört giyerim dedim giymedim ama iddamı kaybedip morardım.ama neticede ilker beyle forumdan bazı arkadaşlarla tanıştık.şamata gırgır birgün geçirdik eğlendik.
ümit erkan bey eğitmenmiş fakat bazen eğittiği gençler parmak ısırtacak hareketler yapıyor mesajlar yazıyor,olgun candan ise ayrı muamma,transilvanya temsilcisi sanki,genelde geceyarısından sonra gezenbilire girip edebi eserler döktürüyor,burda yazdığı mesaj gibi nerdeyse akrostişli mesajlar yazıyor (mesajların ilk harflerini yukardan aşağı okusanız en büyük duster filan okunacak) sürekli edeb haya dersi veriyor ama bunu yaparken sürekli bir aşağılama çabasında,bu iki güzide şahsiyet dışında duster sevenler çok çok fanatik değil tartışmaya açık.umudum bu duster faşisti arkadaşların küçük bir devrimle kendi forumlarını kurması.duster ile duster için en ağır şartları test eden ilker bey gibi çıkıp iki aksiyon yapsalar konu kapanacak.
konu kilitleme çözüm değil.ümit erkan 100 bin birinci bir duster topiği açıp yeni polemiği hemen yaratır.maksat duster kelimesi geçsin

Ben beğendim aracı, tipi de güzel olmuş offroada daha da yatkın olmuş gibi.
Duster konusunda ilk karşı çıkılan nokta şase konusuydu şaselisini yapıyorlar :smiley: iki üç sene daha beklersek lowu kiliti militi neyse işte onu olanını da yaparlar :smiley:
Zaten benim duster olayı suya düştü. Ben araba alacak duruma gelene kadar bu araç Türkiye ye gelir sanırım :smiley: Nasipse bunu alırız.
Türkiye ye gelirse fiyatı ne kadar olur tahmin edebilen var mı?

Offroadcı duster konusu açılış sayfamdı :smiley: anlaşılan bu konu yeni açılış sayfam olacak :D Bu topiclerin bu duruma gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürler :D

tyt.fan' Alıntı:
ben offroadçı duster konusunda çok muhalefet yaptım,kayışdağına tırmanmak zor dedim,ilker bey aldı duster ı kaptırdı çıktı,mor tişört giyerim dedim giymedim ama iddamı kaybedip morardım.ama neticede ilker beyle forumdan bazı arkadaşlarla tanıştık.şamata gırgır birgün geçirdik eğlendik.
ümit erkan bey eğitmenmiş fakat bazen eğittiği gençler parmak ısırtacak hareketler yapıyor mesajlar yazıyor,olgun candan ise ayrı muamma,transilvanya temsilcisi sanki,genelde geceyarısından sonra gezenbilire girip edebi eserler döktürüyor,burda yazdığı mesaj gibi nerdeyse akrostişli mesajlar yazıyor (mesajların ilk harflerini yukardan aşağı okusanız en büyük duster filan okunacak) sürekli edeb haya dersi veriyor ama bunu yaparken sürekli bir aşağılama çabasında,bu iki güzide şahsiyet dışında duster sevenler çok çok fanatik değil tartışmaya açık.umudum bu duster faşisti arkadaşların küçük bir devrimle kendi forumlarını kurması.duster ile duster için en ağır şartları test eden ilker bey gibi çıkıp iki aksiyon yapsalar konu kapanacak.
konu kilitleme çözüm değil.ümit erkan 100 bin birinci bir duster topiği açıp yeni polemiği hemen yaratır.maksat duster kelimesi geçsin
;D ;D ;D
katılıyorum.

rezalet dedım seklı semalı korku fılmı gıbı olmus.. çakmanın ötesıne gecememıs arazı aracı yaptım dıyosun arazi şanzımanı yok bahcivansın bıberın yok ... haberın yok!

berk' Alıntı:
rezalet dedım seklı semalı korku fılmı gıbı olmus.. çakmanın ötesıne gecememıs arazı aracı yaptım dıyosun arazi şanzımanı yok bahcivansın bıberın yok ... haberın yok!

:D

ön arka bağımsız .. belli ki asfalt için üretilmiş. Low yok o yüzden arazi aracı diyemeyeceğim. Binek araç olarak değerlendirilmeli. suzukinin 4x4 binekleri gibi. Bizim bildiğimiz Offroad gibi offroad durumundan çok uzak. Ama beklentiler ne yönde bilemiyorum. Bugün jeep rubiconlarda arazi şanzımanının oranlarını daha da ağırlaştırıp torku mümkün olduğunca artırıyorlar. Arazide hangi şartlarda kullanırsan kullan kırdığında garanti kapsamına giriyor. Amerikayı yeniden keşfetmemek gerek. Kısaca yol dışı değil de kötü yol içi diyebiliriz ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
keşke öyle demeseydin.:smiley::smiley:

Yavuz abi yanlış şeyler mi yazdım.. ;D Ne jeepin ne de diğerlerinin üreticisi ben değilim. Satış grafiklerinin benim bütçeme bir katkısı yok. Gerçek arazi araçlarına haksızlık olmasın. Dert dava bu yöndedir ;D

Bırak alıp binmeyi biri kapımın önüne parkederse çektiririm görüntü kirliliği yaptığı için ;D ;D ;D

jeep' Alıntı:
Yavuz abi yanlış şeyler mi yazdım.. ;D Ne jeepin ne de diğerlerinin üreticisi ben değilim. Satış grafiklerinin benim bütçeme bir katkısı yok. Gerçek arazi araçlarına haksızlık olmasın. Dert dava bu yöndedir ;D
Şimdi bir ton laf çıkar yok küçük gördünüzde, biz aldık bindikte sizenede,falan filan.Şakası bir yanada bu aracın tipini beğenmedinizmi gerçekten?
Adamlar çakma rubicon yapmışlar yaranamadılar size.:smiley::smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
Şimdi bir ton laf çıkar yok küçük gördünüzde, biz aldık bindikte sizenede,falan filan.Şakası bir yanada bu aracın tipini beğenmedinizmi gerçekten?
Adamlar çakma rubicon yapmışlar yaranamadılar size.:smiley::smiley:

Yok abi ya .. Bilmiyorlar mı bindiklerin aracın neler yapabileceğini ya da yapamayacağını.. Beğenmiş almışlar. Saygımız sonsuz. Allah kaza bela vermesin. İşletmesi ucuz arzularını da karşıladıktan sonra ne yapsınlar km de 1 lira yakan aslanları..

Tipini genel olarak kalitesiz buldum. Sacı da incedir bunun. Ön ızgarayı değiştirip kupayı söküp güzel bir cj-7 şasisi üzerine monte edilebilinirse. Mekanik aksamın tamamı değişecek tabi. Zevkle binebilirim. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR