ben offroadçı duster konusunda çok muhalefet yaptım,kayışdağına tırmanmak zor dedim,ilker bey aldı duster ı kaptırdı çıktı,mor tişört giyerim dedim giymedim ama iddamı kaybedip morardım.ama neticede ilker beyle forumdan bazı arkadaşlarla tanıştık.şamata gırgır birgün geçirdik eğlendik.
ümit erkan bey eğitmenmiş fakat bazen eğittiği gençler parmak ısırtacak hareketler yapıyor mesajlar yazıyor,olgun candan ise ayrı muamma,transilvanya temsilcisi sanki,genelde geceyarısından sonra gezenbilire girip edebi eserler döktürüyor,burda yazdığı mesaj gibi nerdeyse akrostişli mesajlar yazıyor (mesajların ilk harflerini yukardan aşağı okusanız en büyük duster filan okunacak) sürekli edeb haya dersi veriyor ama bunu yaparken sürekli bir aşağılama çabasında,bu iki güzide şahsiyet dışında duster sevenler çok çok fanatik değil tartışmaya açık.umudum bu duster faşisti arkadaşların küçük bir devrimle kendi forumlarını kurması.duster ile duster için en ağır şartları test eden ilker bey gibi çıkıp iki aksiyon yapsalar konu kapanacak.
konu kilitleme çözüm değil.ümit erkan 100 bin birinci bir duster topiği açıp yeni polemiği hemen yaratır.maksat duster kelimesi geçsin